acca5 30.04.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Mam coś takiego na cisie "ala" tarczniki i liscie sa spryskane takim jakby nalotem blyszczacym lepkim -jak w mszycach, poj. nitki watki białawej. Foto później bo dziś aparat niedostepny.Cis dwukolorowy- ciemna zieleń i żółte nowe przyrosty. Cis trzymam na balkonie w pojemniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 30.04.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Mam coś takiego na cisie "ala" tarczniki i liscie sa spryskane takim jakby nalotem blyszczacym lepkim -jak w mszycach, poj. nitki watki białawej. Foto później bo dziś aparat niedostepny. Cis dwukolorowy- ciemna zieleń i żółte nowe przyrosty. Cis trzymam na balkonie w pojemniku.. Prawdopodobnie Misecznik cisowiec (Parthenolecanium pomeranicum). .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 30.04.2007 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Poszukałam faktycznie to ten diabeł, już mu ja pokażę żerowanie. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts