magpie2 04.09.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Witam wszystkich Właśnie jestem na etapie wyboru projektu i muszę przyznać, że tak jak Was ten projekt mnie bardzo zainteresował. Mam w związku z tym pytanie. Czy ktoś może wybudował ten domek w okolicach Śląska?Bądź gdzieś na południu? Bardzo bym chciała zobaczyć go na żywo jeśli to możliwe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza-daniel 20.10.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam Forumowiczów! Jesteśmy nabywcami projektu HG-I3. Własnie jestesmy na etapie dopasowywania tego projektu do naszych potrzeb i w związku z tym bardzo przydałaby się możliwość obejrzenia już wybudowanego domu wg tego projektu. Najlepiej live, ale będziemy też wdzięczni za każde zdjęcia. Jesteśmy z okolic Zielonej Góry, ale gotowi jesteśmy odwiedzić w tej kwestii Wielkopolskę i Dolny Śląsk również. Prosimy o ewentualne info na e-mail [email protected] . Z góry dziękujemy za pomoc. Iza i Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swietlik1719508594 21.02.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam,Planujemu na wiosnę rozpoczęcie budowy domu wg.projektu HG-I3, w związku z tym szukamy ludzi. którzy mają już rozpoczętą budowę i mogliby podzielić się z nami swoimi doświadczeniami. Już to wszystko co wyczytałem na forum daje duzo do myślenia, ale jesli ktoś mógłby wysłać zdjęcia swojego domu (szczególnie zmian, które nannieśliście) będę bardzo wdzięczny - adres mailowy poniżej. Może jest ktoś kto mógłby pokazać nam swój dom? My mieszkamy na lubelsczyźnie, ale możemy dojechać w różne miejsca nawet dość daleko.Ps. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza-daniel 16.05.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam! Widzę, że temat przycichł, nikt już się nie chce pochwalić co do realizacji projektu:) Mam ogromną prośbę, jeśli ktoś mógłby podesłać fotkę poczwórnego okna dachowego od wewnątrz salonu, jak się to prezentuje, byłabym niezmiernie wdzięczna. Bo zastanawiamy się z mężem czy zrobić 4 tak jak w projekcie czy tylko 2. Proszę o pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakowiaczek 31.05.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam! Widzę, że temat przycichł, nikt już się nie chce pochwalić co do realizacji projektu:) Mam ogromną prośbę, jeśli ktoś mógłby podesłać fotkę poczwórnego okna dachowego od wewnątrz salonu, jak się to prezentuje, byłabym niezmiernie wdzięczna. Bo zastanawiamy się z mężem czy zrobić 4 tak jak w projekcie czy tylko 2. Proszę o pomoc! Pozdrawiam Podaj maila na adres sgorgosz@ wikar.pl to prześlę fotkę, o którą prosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina878 25.07.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam, my też z mężem budujemy ten domek. Czy ktoś mógłby się podzielić jakimiś zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts