Monika Seba 30.04.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 obłęd- terminy mają na październik lub listopad, w wtedy to już chcieliśmy finiszować. Zwariuję- wolne terminy mają ci których nikt nie poleca. Wizja opóźnienia wszytkich prac z powodu łazienek zaczyna mnie przerastać, a limit w telefonie topnieje jeszcze szybciej niż moja cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 30.04.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 A jaka miejscowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.04.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 no niestety mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 01.05.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Zapłać więcej niż inni. Może się skuszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.05.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Śląsknie zamierzam przepłacać- jeden glazurnik koniecznie chciał się spotkać na działce a potem powiedział 4 tys. za łazienkę, bo "zawsze bierze 4 tys za łazienkę" hihihi to akurat mógł powiedziec przez telefon- szkoda ze moje łazienki to nie pomieszczenia kilkudziesieęciometrowe- bo wtedy to byłby interes mojego życia. Mają 2,2x2,3 i 4,1x2,3dziwne co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.05.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 a ja mam dobrą wiadomość właśnie domówiłam się z glazurnikiem, którego polecił mi kolega zaczynają w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 01.05.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Oj, zmartwię cię. U nas to samo, tyle, że szukaliśmy glazurnika raptem na 12m podlogi. W marcu jeden nam powiedzial, że najwcześniej w czerwcu - dla nas za późno. Drugi - że w grudniu. Trzeci - że za dwa dni Facet mial okienko między jedną robotą a drugą. Polożenie podlogi zajęlo mu 6h - zasuwal, aż huczalo. Następnego dnia wpadl na fugowanie. I po sprawie. I wpadla mu do kieszeni przyjemna dniówka. Ale to byl fart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.05.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Mają 2,2x2,3 i 4,1x2,3 dziwne co??Duze lazienki robi sie lepiej , bo mozna sie w nich przynajmniej ruszyc wygodnie.Gdyby glazurnik bral od metra to pewnie nie wyszedlby na tym za dobrze. Jednak ja to mam dobrze , ze moj Maz sam robi wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.05.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Jednak ja to mam dobrze , ze moj Maz sam robi wszystko. U mojej żony też glazurnik nie zarobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentile 01.05.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Połóżcie sami ta glazure do cholery nagłej, to żadna filozofia , półdebil moze to zrobić bez żadnego problemu... i z reguły tacy sie tym zajmuja profesjonalnie.Co za filozofia wypoziomować kafle i je układać? To proste jak rozrzucanie gnoju. Zamiast biadolić do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 02.05.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Jak ktoś ma gres to ma kłopot z przycinaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Połóżcie sami ta glazure do cholery nagłej, to żadna filozofia , półdebil moze to zrobić bez żadnego problemu... i z reguły tacy sie tym zajmuja profesjonalnie. Co za filozofia wypoziomować kafle i je układać? To proste jak rozrzucanie gnoju. Zamiast biadolić do roboty Ludzie czasem pracuja i nie maja czasu . Tak to w zyciu jest jeden sie zna na ukladaniu plytek , inny na rozrzucaniu gnoju. Inny na bankowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.05.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Połóżcie sami ta glazure do cholery nagłej, to żadna filozofia , półdebil moze to zrobić bez żadnego problemu... i z reguły tacy sie tym zajmuja profesjonalnie. Co za filozofia wypoziomować kafle i je układać? To proste jak rozrzucanie gnoju. Zamiast biadolić do roboty Ja sprobowalem. Pare rzeczy jednak w zyciu lepiej mi wyszlo... Czy stawia mnie to w kategorii cwiercdebili? A z reszta - nie przeszkadza mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentile 02.05.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ale na np. praniu w pralce i zmywaniu naczyń znają sie wszyscy a układanie kafelek to równie proste zajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentile 02.05.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ale na np. praniu w pralce i zmywaniu naczyń znają sie wszyscy a układanie kafelek to równie proste zajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 02.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Połóżcie sami ta glazure do cholery nagłej, to żadna filozofia , półdebil moze to zrobić bez żadnego problemu... i z reguły tacy sie tym zajmuja profesjonalnie. Co za filozofia wypoziomować kafle i je układać? To proste jak rozrzucanie gnoju. Zamiast biadolić do roboty Weź się tak nie gorączkuj. I nie obrażaj ludzi. Nie jest łatwo ŁADNIE ułożyć kafle, w dodatku tak, zeby sie przy tym nie napieprzyć (dla kogoś, dto nigdy w życiu kafli nie kładł). Jak ktoś ma czas to może sobie dłubać, ale jak ktoś ma skomplikowane rzeczy do zrobienia, i w dodatku drogie kafle, to nie będzie ryzykował. Rozrzucanie gnoju jest jednak prostsze - poziomicy nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.05.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Widły to też kosztują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.05.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ja to nawet nie szukam. Jedna łazienka stoi i czeka na zrobienie, ale poczeka sobie. Mam dosyć proszenia fachowców, żeby się skusili na te parę tysięcy. A może przyjadą do nas fachowcy, tylko skąd? Z Rosji? z Wietnamu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 04.05.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Pare tysięcy za glazure/terakote w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.05.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Pare tysięcy za glazure/terakote w łazience? Skoro pies w biżuterii je z zastawy,to jest myjgliś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts