Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bezskutecznie szukam glazurnika

Monika  Seba

Recommended Posts

obłęd- terminy mają na październik lub listopad, w wtedy to już chcieliśmy finiszować. Zwariuję- wolne terminy mają ci których nikt nie poleca. Wizja opóźnienia wszytkich prac z powodu łazienek zaczyna mnie przerastać, a limit w telefonie topnieje jeszcze szybciej niż moja cierpliwość

Śląsk

nie zamierzam przepłacać- jeden glazurnik koniecznie chciał się spotkać na działce a potem powiedział 4 tys. za łazienkę, bo "zawsze bierze 4 tys za łazienkę" hihihi to akurat mógł powiedziec przez telefon- szkoda ze moje łazienki to nie pomieszczenia kilkudziesieęciometrowe- bo wtedy to byłby interes mojego życia. Mają 2,2x2,3 i 4,1x2,3

dziwne co??

Oj, zmartwię cię. U nas to samo, tyle, że szukaliśmy glazurnika raptem na 12m podlogi. W marcu jeden nam powiedzial, że najwcześniej w czerwcu - dla nas za późno. Drugi - że w grudniu. Trzeci - że za dwa dni :o

Facet mial okienko między jedną robotą a drugą. Polożenie podlogi zajęlo mu 6h - zasuwal, aż huczalo. Następnego dnia wpadl na fugowanie. I po sprawie. I wpadla mu do kieszeni przyjemna dniówka. Ale to byl fart.

Mają 2,2x2,3 i 4,1x2,3

dziwne co??

Duze lazienki robi sie lepiej , bo mozna sie w nich przynajmniej ruszyc wygodnie.Gdyby glazurnik bral od metra to pewnie nie wyszedlby na tym za dobrze. :D

Jednak ja to mam dobrze , ze moj Maz sam robi wszystko.

Połóżcie sami ta glazure do cholery nagłej, to żadna filozofia , półdebil moze to zrobić bez żadnego problemu... i z reguły tacy sie tym zajmuja profesjonalnie.

Co za filozofia wypoziomować kafle i je układać? To proste jak rozrzucanie gnoju. Zamiast biadolić do roboty

Ludzie czasem pracuja i nie maja czasu .

Tak to w zyciu jest jeden sie zna na ukladaniu plytek ,

inny na rozrzucaniu gnoju.

Inny na bankowosci :D

Połóżcie sami ta glazure do cholery nagłej, to żadna filozofia , półdebil moze to zrobić bez żadnego problemu... i z reguły tacy sie tym zajmuja profesjonalnie.

Co za filozofia wypoziomować kafle i je układać? To proste jak rozrzucanie gnoju. Zamiast biadolić do roboty

Ja sprobowalem. Pare rzeczy jednak w zyciu lepiej mi wyszlo...

Czy stawia mnie to w kategorii cwiercdebili?

A z reszta - nie przeszkadza mi to :D

Weź się tak nie gorączkuj. I nie obrażaj ludzi. Nie jest łatwo ŁADNIE ułożyć kafle, w dodatku tak, zeby sie przy tym nie napieprzyć (dla kogoś, dto nigdy w życiu kafli nie kładł). Jak ktoś ma czas to może sobie dłubać, ale jak ktoś ma skomplikowane rzeczy do zrobienia, i w dodatku drogie kafle, to nie będzie ryzykował.

Rozrzucanie gnoju jest jednak prostsze - poziomicy nie potrzeba :wink: