izat 05.05.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Pare tysięcy za glazure/terakote w łazience? a co w tym dziwnego?? łazienka to nie sama glazura i terakota .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 05.05.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 gentile Połóżcie sami ta glazure do cholery nagłej, to żadna filozofia , półdebil moze to zrobić bez żadnego problemu... i z reguły tacy sie tym zajmuja profesjonalnie. Co za filozofia wypoziomować kafle i je układać? To proste jak rozrzucanie gnoju. Zamiast biadolić do roboty nie jestem glazurnikiem ale nie wiem dlaczego poczułem się urażony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 05.05.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 To, że rozmawiamy o płytkach. Dziwi mnie te "pare tysiecy" za polozenie glazury i terakoty, nawet jesli dochodzi do tego obudowa stelaży podtynkowych i obudowa brodzika/wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.05.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ja juz co prawda dom postawiłem trzy lata temu, ale wciąz mam nieskończony garaż. Spotkałem sie z glazurnikiem polecanym przez kolegę tuz po Wielkanocy. Glazurnik zaśpiewał cenę wyższą o 25% niż u kolegi miesiąc wcześniej. Termin rozpoczęcia pracy za dwa miesiące. Wyjście z szoku trwało tylko jeden dzień. Nazajutrz zadzwoniłem i podziękowałem glazurnikowi za ofertę. Jutro skończę ściany i zabieram się za posadzkę. Wcześniej wykaflowałem łazienkę na poddaszu. Nie bójcie się i spróbujcie. Satysfakcja ogromna, a pieniądze w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.05.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Pare tysięcy za glazure/terakote w łazience? a co w tym dziwnego?? łazienka to nie sama glazura i terakota .... No właśnie. Wycena z ubiegłego roku to było ponad 2 tys. za robociznę. To teraz pewnie ze 3. Łazienka duża, a ja nauczona doświadczeniem wpuszczę tam tylko firmę, z którą podpiszę umowę. I która zrobi wszystko - od umocowania kamiennego blatu po zamontowanie armatury i wymalowanie tego, co tam bedzie do wymalowania. I jeszcze wentylację. Bo wiem, że jak pan Gienio robi jedno, a pan Kazio drugie, to potem jeden mówi, że spieprzył poprzedni, a inwestor zastanawia się, kto ma to poprawiać. I szuka pana Zdzisia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.05.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Połóżcie sami ta glazure do cholery nagłej, to żadna filozofia , półdebil moze to zrobić bez żadnego problemu... i z reguły tacy sie tym zajmuja profesjonalnie. Co za filozofia wypoziomować kafle i je układać? To proste jak rozrzucanie gnoju. Zamiast biadolić do roboty no ja tez glazurnikiem nie jestem i tez jako mi nie w smak Chcemy połozyć gres na podłogi i na ściany płytki o długości 100 cm, szlifowane w narożnikach- to główne powody dla których szukam fachowca. Kilku odmówiło właśnie z tych powodów- masz rację ułóżenie płytek jest łatwe- jak mają 30x30 i jest to podłoga w garażu gdzie nie musi byc perfekt - tą własnie zrobimy sami. Co do biadolenia- własnie od tego jest ten topic - czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts