Gość 23.06.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 mam jeszcze nie zasypane fundamenty,kierownik radzi mi zrobić drenaż.ile za robociznę np. za 1 mb ? a miałoby być mniej więcej tak :- żwir ( jakaś grubość ),- rury fi 100,- żwir ( inna grubość). Proszę o Wasze doświadczenia co do ceny. CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 JA MAM ZASYPANY :1) 40 ZŁ/M + UŁÓZENIE IZOLACJI PIONOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Jedna z firm na naszym osiedlu proponuje 25 zł/m. Niestety wchodzą w to tylko rury -dolna półka, żwir . To dość uproszczony drenaż. Gdybyśmy chcieli taki z prawdziwego zdażenia (rurki i otoczka w włókna kokosowego, studzienki, mata drenarska i solidne wykonawstwo) to zapłacilibyśmy ok. 5-6 tys. Fundamenty w obwodzie ok. 60 m. Rozważ lepiej czy drenaż jest Ci rzeczywiście niezbędny. My nie mamy wód gruntowych płytko, ale za to samą glinę, trochę boimy się,ze czeka nas basen w ogródku. Własnie się zastanawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts