aneczeleczka 01.05.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Czy szare płyty gips karton prześwitują po pomalowaniu na beż? Czy trzeba je najpierw czymś zatrzeć? Proszę o pilne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WINKY 13.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja najpierw mnalowałem białą cieszynka a potem dekoral morelowy pastel było to dzisiaj ale w miarę wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogacek 13.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ja robiłem tak: 1. grunt2. farba podkładowa biała3. farba doclowa efekt idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.07.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 do malowania podkadowego jest farba podkładowa Śnieżk ipodwyzszonej gęstości i sile kryciaPonadto dzięki dużej gęstości udealnie kryje niedoskonałości powierzchni do poczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.07.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Znalazłam grunt śnieżki i podkład śnieżki to chyba tak mam być, dzięki- właśnie będą gruntować poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts