Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza DIUNA III - dom GLOWACA - komentarze

Recommended Posts

Hejka :)

Wlasnie jestem na etapie dobierania rozowo-zielonych dodatkow do pokoju corci (wiem, wiem ze cycelo i kicz i w ogole seksizm z tymi kolorami ale one sa takie slodkie... :p) - co to za lampki u Ciebie w dzienniku?

http://www.empikfoto.pl/albumy38/394846/843716/previews/28271672_lampki.jpg

• Odpowiedzi 958
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

aga1401 ja też nię mogę się doczekać aż zaczniemy prace w ogrodzie.

Najważniejsze jet to, żeby pracownia, zrobiła nam dobry projekt, potem nawadnianie i powoli prace ruszą.

Trzeba zacząć od projektu:)

DorciaIQ lampy kupiliśmy w "melon melon" czyli Leroy Merlin w Warszawie a zasłonki wypatrzyłam w Eurofiranach z Markach (przy Ikea).

Oj tam seksizm - moja królewna ma 3,5 roku i lubi klimaty Barbie i Hello Kitty i nic na to nie poradzę.

Moja mała muszkieterka chce mieć róż i fiolet w pokoju więc będzie miała :)

Już nie może się doczekać aż zaprosi swoje przyjaciółeczki i będą się piękniły w pokoiku ;)

Ostatnio udało mi się kupić piękne różowe motylki całe obsypane brokatem z ostatniej kolekcji Next'a - będzie różowo i już ;)

Niestety zasłonki to 750zł za 2sztuki a ja potrzebuję do pokoju Mani dwa komplety - cena nie do przyjęcia jak dla mnie :roll:

Postanowiłam zrobić białe zasłonki ozdobione girlandami w serca z Haby :)

Lampy są śliczne - z zewnątrz piękne różowe szkło - wewnątrz białe szkło- do tego chrom - tylko są strasznie kruche :(

Zamim wybraliśmy 4 do pokoju Mani przejrzałam chyba ze 20 i większość miała jakieś pęknięcia, rysy itp.

tak to jest przy tak dalikatnym szkle :roll:

Witaj :) Przeleciałam cały dziennik i powiem jedno : twój domek jest piękny !

Macie taka sama dachówke jaka i my chcielibysmy połozyc i cała kolorystyka domu jest fantastyczna :)

My chyba tez bedziemy budowac Diunke i myslelismy o zmianie tarasu jaka widze u Was i dołozenie duzych tarasowych okien z boku. I mam prośbe do Ciebie ;) Czy mogłabys zrobic fotke salonu tak zeby objąć duze okna i wykusz ? Zastanawiam sie czy pokój jest ustawny z taka iloscia okien. I jeszcze jak sie da to z checia zobaczyłabym fotke od drugiej strony czyli od okien z tarasem w strone kuchni :) Oczywiscie jak tylko bedziesz miała chwilke ;) Z góry dziekuje !!

Pozdrawiam :)

Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy :)

Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów :)

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif

życzy Neferka z rodziną :)

• 1 month później...