minkapinka 21.02.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 widziałam wycenę - az tak bardzo mnie nie szokuje gdzie robicie ogrzewanie podłogowe na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.02.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 spodziewaliśmy się wyższej kwoty, ale dziś daliśmy do viessmana, więc będzie szok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.03.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witamy Słonce świeci Kiedy zaczynacie? Będziemy trzymać kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.03.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 chcemy wystartować zaraz po świętach, ale jak da radę - to może nawet i przed - w tym tygodniu będę rozmawiał z szefem ekipy to data będie znana.zobaczymyjak na razie to na działce bałagan straszny i na nic nie ma czasu.... trzymaj mocno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.03.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ale Wam dobrze, ze bedziecie mieli kanalizację. Moze my tez sie kiedys doczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.03.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 no super, w ten sposób będzie wszystko - kanalizacja, woda i gaz.fajnie że to robią w tym roku - bo szamba nie trzeba bedzie kupować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.03.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 no super, w ten sposób będzie wszystko - kanalizacja, woda i gaz. fajnie że to robią w tym roku - bo szamba nie trzeba bedzie kupować!!! miła wiadomość przed rozpoczęciem budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 13.03.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Haaaaa!!!!! Czyli to Wy zabraliście nam Pana Adama Na pewno będziecie zadowolenie. Od początku był uczciwy, miał głowę na karku i .... poczucie humoru Na prawdę fajny z niego człowiek. To on polecił nam swojego brata - hydraulika, również dzięki niemu znaleźliśmy b. skrupulatnego dekarza (ale nie bardzo chcę chwalić dzień przed zachodem słońca - roboty w trakcie). Bardzo zaangażowany i pomocny - często krążąc po okolicy czytał różne ogłoszenia, przywoził nam namiary i kontakty. Życzę samych sukcesów na placu boju..... ... budowy znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.03.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 gRATULACJE!!!!! sUPER TRZYMAMKCIUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 17.03.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 super super.czekamy na kolejne wiesci i foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.03.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 dziękujemy ślicznie. Zdjęcia wrzucimy w wolnej chwili. Dziś wypisaliśmy tablicę - bardzo ekscytujący moment Chłopcy weszli i od razu wzięli się za robotę - myślałam, że pierwszy dzień będzie taki lajtowy a oni nas milie zaskoczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja! http://img152.imageshack.us/img152/8632/wielkanocnejajkave2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.03.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/186/08ebd94d95777879m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 23.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Droga Glowac i pozostałe dzielne dziewczyny budujące w Międzylesiu!!! JEST!!!!!!!!! Jest moje pozwolenie na budowę, i co więcej jest już prawomowcne i..... zaczynamy od 31 marca!!! Ależ to niesamowite - praktycznie rok to trwało. 2 kwietnia złożyłam papiery do gminy.... No ale z tej nostaligii i oczekiwania na pozwolenie na budowę w ogóle nie wchodziłam na forum i widzę że ominęło mnie spotkanie... ale mam nadzieję że będzie kolejna okazja, tym bardziej że teraz w Międzylesiu będę znacznie częściej! Glowac czy już zaczęliście? czy też zaczynacie po świętach? Na ile w końcu wasz wykonawca wyliczył wam robociznę (wraz z więźbą)? - my umówiliśmy się z naszym na 75 tysięcy. Dużo, wiem, ale inny polecony, który budował w ubiegłym roku dom moim znajomym, krzyknął 125 tysięcy!!!! I jeszcze mam pytanie o tartak - pisałaś że macie jakiś sprawdzony - czy możesz podesłać mi namiary? Dziewczyny całuję was mocno! Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.03.2008 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 RybciaFiga dzięki za fotki my wystartowaliśmy równo tydzień temu - jutro wraca ekipa i będą robić szalunki pod ławy. Tartaku w którym przecierałem sosnowe kłody nie polecam - mają drewno .... droższe niż w Wawie. mi pasowało jedynie przetarcie z bala na kantówkę i dechy - bo miałem swoje drewno ścięte z lasu. tak to się opłaca. Polecam skład drewna na Trakcie Lubelskim 141 (tel gdzieś mam - mogę podać) mają dobre drewno. Cena - hmmm - chyba da radę - pytanie z czego. My płacimy 54000zł za surowy otwarty z dodatkowo płatną opcją ocieplenia, wylewek, tynków i zabudowy poddasza. wyślę Ci zaraz coś na prv. pozdro aha - piszesz z facetem - Agnieszka śpi )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 01.04.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No cóż, przepraszam za pomyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.04.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Hej, co tam z tymi ławami? Zalane? Prosimy o nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.04.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Zalane, zalane i to jak Daliśmy B-25 i doszło wzmocnienie zbrojenia - prawie jak bunkier. Jak Mariusz wróci zrzucimy zdjęcia z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.04.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 widziałam wycenę - az tak bardzo mnie nie szokuje gdzie robicie ogrzewanie podłogowe na dole? chyba nie odpowiedziałam na pytanie: Na dole podłogówka będzie w holu, w całym przedpokoju aż do schodów, pod schodami (tam planujemy legowisko dla psiny) w łazience i kuchni - chyba o niczym nie zapomniałam Nie będzie tego dużo - razem z górą ok.60m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadzik2006 08.04.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dobrze, wiec teraz bede sie tu wpisywala Glowac prossze napisz mi co i jak i gdzie mam robic ze zmianami w projekcie? Projekt Diuna II troszke sie rozni, ale tylko troszke. Chcielibysmy zmienic m.in. zlikwidowac wc w wiatrolapie, lazienke zrobic z miejscu pomieszczenia 8 naprzeciw schodow a w pom. 7 gdzie byla lazienka gabinetu zrobic pralnie ale oczywiscie przejscia nie byloby z gabinetu tylko z lazienki:).MYslalam o zlikwidowaniu spizarni ale gdzie ja zmieszcze zakupy itp?A taki schowek zawsze sie przyda...Na gorze na garazem w projekcie sa dwa pokoje a my chcemy tam zrobic jeden, duza sypialnie.A lazienke z pom. 6 przeniesc do 5 i zrobic duuuuza lazienke a w miejscu pom 6 garderobe. Na pewno tez bedziemy okna troszke zmieniac no i z ta sciana kolankowa tez cos pomyslimy, chyba trzeba lekko podniesc? ooooj ależ lekture stworzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts