glowac 05.11.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Etiuda niestety przy tak małej powierzchni nie widać tego efektu, nawet stojąc przy ogrodzeniu trudno to zauważyć Mam zdjęcie tak położonej cegły - zaraz poszukam, szkoda, że u nas nie dało się uzyskać takiego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.11.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Etiuda specjalnie dla Ciebie: cegła (zdjęcia bardzo rozjaśnione) http://www.empikfoto.pl/albumy34/115019/704706/previews/21769410_ceg w daleka prawie nie widać tego efektu (ale i tak lepiej niż u nas) http://www.empikfoto.pl/albumy34/115019/704706/previews/21769411_ceg http://www.empikfoto.pl/albumy34/115019/704706/previews/21769412_ceg http://www.empikfoto.pl/albumy34/115019/704706/previews/21769413_ceg http://www.empikfoto.pl/albumy34/115019/704706/previews/21769414_ceg http://www.empikfoto.pl/albumy34/115019/704706/previews/21769415_ceg ups mam nadzieję, że właściciel tego pięknego domu nie będzie miał nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 06.11.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wielkie dzięki Glowac za zdjęcia cegły. Faktycznie na nich widac te wysunięcia. Ja właśnie pracuje nad naszą elewacją i tzn rysuję w cad-zie cegiełki a potem zacznę je wysuwac. Ekipa klinkierowa kazała mi wszystko dokładnie wyrysowac. Kiedy ja to zrobię ... Wpatrywalam się we fronton Waszego domu i ze zdjęcia widzę tylko wysuniętą w nadprożu drzwi wejściowych. Ale wygląda super.. ta wasza cegła sama w sobie jest cudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.11.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Cześć GLOWAC Wielkie dzięki za pierwszy wpis Nie mam jeszcze wprawy w tworzeniu ale myślę że z czasem będzie tylko lepiej Podoba mi sie bardzo koncepcja dolnej łazienki, wzór nietuzinkowy więc czekam na jakąś małą wizualizację całości Z tego co zauważyłam w sklepach, to chyba na dzien dzisiejszy mamy bum cenowy na wykończeniówkę Na szczęście dla nas to materiały stanu surowego tanieją , więc chyba nie będzie tak najgorzej Z tym blatem to faktycznie brzydko mówiąc "przegięcie" , czym on będzie cięty i w jakie kształty , że tak koszmarnie ma kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 glowac, koncepcja dolnej łazienki bardzo przepiękna. Ja też czekam na jakąś wizualizację Płytki na dół też cudne, już się nie mogę doczekać, aby obejrzeć je ułożone na podłodze, bo pewnie będą jeszcze ładniej się prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.11.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Wybaczcie, że nie odpisuję na bierząco Mamy mały szpital w domu - nie ma nic gorszego niż chore dziecko Etiuda jeszcze raz dziękuję za miłe słowa - miło, że komuś podoba się nasz dom Zobaczymy co nam wyjdzie w środku? BeaWroc z tym blatem kuchennym to mi szczęka opadła - jest prosty taki sam jak w dzienniku - a cena jaką nam zaproponowali to prawie 3000zł za m!!!! No brak mi słów lidszu z wizualizacją będzie ciężko - dzieciaczki nie dają mi wolnego - wszystko rysuję na papierze Mam nadzieję, że niedługo uda nam się pokazać zrobioną łazienkę - w sobotę jedziemy do TTW Opex zamówić kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 21.11.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witaj GLOWAC Widzę, że problem "blatowy" został zażegnany No to teraz możecie planować dalej Pozwolę sobie zaglądac do waszego dziennika i sledzić dalsze prace, tylko prosze o zdjęcia wnętrza, bo postępy trzeba sledzić dokladnie Wybrane drzwi są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.11.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A a wpadam z rewizytą ... ale u Was to już zaawansowane wszystko !!! Super to wygląda a dachówka ... nasze marzenie ale okazało się dla nas za drogie nie wiemy też czy zdecydujemy się na kafle V&B, wciąż szukamy tańszych a podobnych. Pozdrawiam j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.11.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 BeaWroc mam nadzieję, że będziesz u nas częstym gościem W końcu budujemy ten sam dom Witaj justyna_m miło, że zajrzałaś (u nas przeważnie cisza w komentarzach ). Bardzo spodobało mi się oświetlenie do domu, które wkleiłaś u siebie - oczywiście poszukałam w sklepach int - ceny spore - ale lampy robią ogromne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.12.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jakaś tępa jestem ale powiedz mi co z tym dekarzem bom zmartwiona. Podesłąć coś na ukojenie nerwów???? I proszę napsiz coś więcj na temat mebli do łązienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.12.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 tosinek kochana Mariuszowi na ukojenie nerwów (związane z dekarzem) chyba nawet najmocniejszy trunek nie pomoże Ja mogę co najwyżej Karmi - więc też niewiele Powiem tak - przez tego cymbała to nie tylko schudnę (co w sumie po porodzie bardzo mi się przyda ale i osiwieję (co jest już mniej fajne ). Dach za kupę kasy spartolony, ile mieliśmy z nim awantur - trudno zliczyć - dobrze, że nie doszło do rękoczynów Więcej szczegółw zdradzi Mariusz- ja na szczęście byłam odizolowana od tego .............................. - dzięki temu mniej się denerwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.12.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jeśli chodzi o meble to raczej wejdziemy w Noclafa (mam próbki oklein i katalogi jesli chesz zerknąć).Znalazłam też fajnną firmę ANTADO - ponoć troszke gorsze gatunkowo meble ale równie piękne (a moze nawet ładniejsze no i połowę tańsze).Ostatnio wypatrzylismy także firmę TOMEX. http://www.antado.plhttp://www.tomex.info.plhttp://www.noclaf.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.12.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 tosinekdekar zwalił oryynnowanie, czyli:- za duży spadek - wizualnie totalna klapa;- rynny dochodzą do wiatrówki i z jakichś 2 cm z kazdej strony połaci nie zbierają wody.- mocno niechlujna obrówka i izolacja okien od wewnątrz.powiem tak - będzie ekspertyza, to będzie sprawa cywilna w sądzie.jak wygram, to przefaksuję decyzję sądu do wszystkich składów z dachem w województwie mazowieckim.odpalę fax i niech śmiga korespondencja seryjna przez pół dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 lidszu z wizualizacją będzie ciężko - dzieciaczki nie dają mi wolnego - wszystko rysuję na papierze Mam nadzieję, że niedługo uda nam się pokazać zrobioną łazienkę - w sobotę jedziemy do TTW Opex zamówić kafelki skąd ja to znam . Moje dziewczyny też nie dają mi chwili spokoju. Teraz właśnie mam szpital w domu - starsza ma zapalenie oskrzeli, młodsza chyba się od niej zaraziła, bo zaczyna kaszleć . Mnie w zeszłym tygodniu zmogła grypa żołądkowa tak, że przez 3 dni umierałam z bólu żołądka . No i mam 2 tygodnie w plecy jeśli chodzi o załatwianie wniosków do PnB A z dekarzem współczuję . Mam nadzieję, że wygracie sprawę w sądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 glowac, jak miło popatrzeć jak prace posuwają się na przód fajne to zakratowane okno na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.12.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 he he he - no - ale tak nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.12.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 tosinek dekar zwalił oryynnowanie, czyli: - za duży spadek - wizualnie totalna klapa; - rynny dochodzą do wiatrówki i z jakichś 2 cm z kazdej strony połaci nie zbierają wody. - mocno niechlujna obrówka i izolacja okien od wewnątrz. powiem tak - będzie ekspertyza, to będzie sprawa cywilna w sądzie. jak wygram, to przefaksuję decyzję sądu do wszystkich składów z dachem w województwie mazowieckim. odpalę fax i niech śmiga korespondencja seryjna przez pół dnia. A zrobisz zdjęcie jak śmigają kartki z faxu???? trzymam kciuki i na pohybel leniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Swietnie Glowac, u Was jak zwykle duże postępy. Imponująco wygląda garaż. Nie dość, że taki duży to uporządkowany. U nas garaż jednostanowiskowy i to jeszcze z kanałem. A na dodatek tak zagracony, że coś strasznego. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik50799.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.12.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam ponownie Widzę, że kafelkowanie pełna para , a moge prosic o zdjęcia z parterzyku też My na razie siedzimy w okopach i wyjść z nich nie możemy jak sie robi samemu, to baaardzo długo wychodzi niestety ale pocieszeniem dla mnie sa zdjęcia z waszych poczynan, idziecie jak burza i tak trzymac GLOWAC czy macie już jakieś wizualizacje odnośnie kuchni , lazienki, czy salonu, chętnie bym cos podpatrzyła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.12.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Mariola u nas garaż to było składowisko - WSZYSTKIEGO My także mamy jednostanowiskowy - tylko powiększony względem pierwotnego o 120cm. Dopiero teraz widać jaki jest naprawdę jak kafelkarz wziął się do pracy. BeaWroc to prawda kafelkowanie u nas pełna parą - czekamy na kafelki do części mieszkalnej - jak tylko pan R zacznie kłaść od razu lecę na budowę zrobić fotki - sama nie mogę się doczekać efektu tego Vivesa na żywo Tak naprawdę widzieliśmy go w katalogu i zamówiliśmy 1m2 dla sprawdzenia jakości -zobaczymy jak wygląda na 40m2 ? tosinek zrobię - i wstawię Tak naprawdę to jestem załamana pracą dekarza - wiem, że dach wygląda "ładnie" jak się na niego patrzy - ale wiemy o wielu niedociągnięciach i bardzo ciężko nam z tą wiedzą Lidszu a Wam zdrówka życzę - czytałam, że macie szpital w domu - u nas podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts