Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza DIUNA III - dom GLOWACA - komentarze

Recommended Posts

Asmanka witaj sąisadko - ups to musisz oglądać nasz bałagan na placu - aż wstyd :oops: :lol:

Pocieszam się, że w końcu będzie lepiej - ładniej :wink:

Póki co straszymy sąsiadów, że tak zostanie :wink: :lol:

Widzę, że jest nas budujących w Wawrze coraz więcej - już jedno spotkanie budujących "sąsiadów" było - może na wiosnę uda nam się u siebie zorganizować drugie?

W końcu może uda mi się poznać Julienx, RybcięFigę, Ciebie i resztę inwestorów?

• Odpowiedzi 958
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m

Życzę Wam Wszystkim aby Wasze marzenia się spełniły, abyście mieli siłę i wiarę realizować swoje plany, aby nigdy nie zabrakło Wam nadziei. Wiele miłości i uśmiechu, abyście każdy dzień witali z uśmiechem i radością. Dużo zdrowia i pogody ducha, prawdziwych przyjaciół i przychylności losu.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Justyna

A my będziemy tak świętowali A co - jak szaleć to szaleć!!!

http://img246.imageshack.us/img246/7483/picasabackgroundcr6.png

Gość justyna_m
Okap jest niesamowity - to prawda - ja go wypatrzyłam w nowym Elle Decoration - tylko ta cena .................- trzeba pokombinować :roll:

Widziałaś go może na własne oczy???

Jestem ciekawa czy wygląda równie pięknie jak na zdjęciach?

Piękniej :wink:

Dziękuję za informację dot. cen i nazw kafli :wink: Cena za te ze wzorem ogomnie duża, ale są śliczne. Widzieliście je na żywo??

monia i marek wybacz, że dopiero teraz odpisuję :oops: tak widziałam kafle na żywo - wyglądały ślicznie - niestety zrezygnowaliiśmy z nich na rzecz czarno-białych ze względu na wielkość naszej dolnej łazienki (niecałe 6m2).

Te kafle będą wyglądały wspaniale ale na większej powierzchni - u nas dodatkowo łazienka jest "ciemna" bez okna :(

justyna_m widzę, że nie tylko te same okapy nam się podobają - podczytuję Twój dziennik i co chwilę widzę jakieś wspaniałe inspiracje :) :)

lidszu dziękujemy za gratulacje - sami nie wiemy jak to możliwe, że ciągniemy tę budowę do przodu przy tych naszych zawirowaniach?.

Jednak powiększanie rodziny polecam każdemu - ale już po wybudowaniu domu :roll:

Jeżdzenie z dwulatką i 3-miesięcznym oseskiem po sklepach w zimę to istny KOSZMAR !!!

Pocieszam się, że będzie lepiej :)

Jeżdzenie z dwulatką i 3-miesięcznym oseskiem po sklepach w zimę to istny KOSZMAR !!!

Pocieszam się, że będzie lepiej :)

doskonale cię rozumiem. Jak ja mam się z moimi panienkami (prawie 5 lat i prawie 2 latka) wybrać do sklepu, to mi ciarki przechodzą :roll: Jedna biegnie w jedną stronę, druga w drugą :evil: :evil:

Twój młody jeszcze unieruchomiony w foteliku, więc przynajmniej jedno dziecko zawsze pod ręką jest :wink: :lol:

Lidszu tak naprawdę wszystko przed Tobą - pociesz się, że malutkiej na pewno spodobają się wizyty w studiach kuchennych - tyle szafek i szuflad do trzaskania i otwierania :wink:

Nasza mała była w raju - gorzej z obsługą :lol:

Masz rację, Franuś to dobry towarzysz do czasu aż nie włączy syreny :roll: - no i nie lubi jeździć samochodem :roll:

Widzę, że nasze pannice w podobnym wieku - możę uda nam się kiedyś spotkać to młode się pobawią? :p

Witaj Justynko

Najbardziej boli fakt, że coś co dziś kosztuje 5tyś za rok będzie kosztowało 1,5tyś :evil: .

Jakiś czas temu kupiliśmy monitor - kosztował 2000zł a kilka dni temu M widział taki w Media Markt za .....400zł - słabo się robi :-?

Szkoda, że wszystkie sprzęty trzeba kupić teraz - no ewentualnie z nowym TV można poczekać - niestety sprzęty do kuchni trzeba już zamawiać.

Gość justyna_m
Witaj Justynko

Najbardziej boli fakt, że coś co dziś kosztuje 5tyś za rok będzie kosztowało 1,5tyś :evil: .

Jakiś czas temu kupiliśmy monitor - kosztował 2000zł a kilka dni temu M widział taki w Media Markt za .....400zł - słabo się robi :-?

Szkoda, że wszystkie sprzęty trzeba kupić teraz - no ewentualnie z nowym TV można poczekać - niestety sprzęty do kuchni trzeba już zamawiać.

my chyba kupimy jednak prostyponadczasowy okap, ten jest łądny ale czy zawsze będzie ... a jak mi się taki za 1,5tyś znudzi to sobie po kilku latach zmienię a taki za 5tyś ... szkoda będzie :roll: Jest dużo ładnych prostych okapów a kuchnię dodatkami i kolorem się ubierze, ewentualnie może gdzieś fajny kafel z dekorem damy. Wolę chyba te kasę na coś innego przeznaczyć.

Ale to nie zmienia faktu, że okap w kwiatki i zebrę jest cudny :roll:

Lidszu tak naprawdę wszystko przed Tobą - pociesz się, że malutkiej na pewno spodobają się wizyty w studiach kuchennych - tyle szafek i szuflad do trzaskania i otwierania :wink:

Nasza mała była w raju - gorzej z obsługą :lol:

Masz rację, Franuś to dobry towarzysz do czasu aż nie włączy syreny :roll: - no i nie lubi jeździć samochodem :roll:

Widzę, że nasze pannice w podobnym wieku - możę uda nam się kiedyś spotkać to młode się pobawią? :p

bardzo chętnie piszę się na spotkanie, bo rzeczywiście Olga jest w zbliżonym wieku do twojej córeczki.

BeaWroc grzejnik jest polskiej firmy ENIX (mają bardzo dobrą stronę int) kosztuje sporo bo jakieś 1300zł za grzejnik 75/60 ale wygląda najprawdę fajnie - wczoraj widziałam go na żywo w TTW Opex.

Tylko to co mnie zasmuciło, to fakt, że jest matowy - miałam nadzieję, że jest biały ale błyszczący - kafelki do dolnej łazienki są matowe i przydałoby sie troszkę "błysku" tym bardziej, że łazienka jest bez okna.