Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza DIUNA III - dom GLOWACA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 958
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Trend TD

Grzejnik zaprojektowany przez TRIADA DESIGN przy ASP w Krakowie i zastrzeżony w Unii Europejskiej jako autorski wzór zdobniczy. Model jest wyposażony w ozdobne listwy do wyboru w 3 kolorach metalicznych i 4 wykończeniach drewnianych. Ozdobne listwy pozwalają na dopasowanie grzejnika do wystroju łazienki:

kolorów mebli,

detali,

armatury.

Grzejnik standardowo dostępny w kolorze biały półmat 9016.

Grzejnik Trend TD występuje też jako grzejnik elektryczny bez konieczności podłączania do c.o.

nie jest tak źle :wink: ja taki KCE i koniec, juz postanowione :D :lol: nawet kolor drewna taki jak mi sie podoba , normalnie jak dla mnie zrobiony 8)

http://hotlink.empikfoto.pl/albumy35_115019_755297_previews_23303633_5.jpg

nie ma co , kolejne cudo, znowu znalazłam u znajomych coś co mnie sie przyda, no no no , jak tak dalej pójdzie, to nasze domy całkiem podobne będa, choć w innych częściach Polski 8)

ciekawe czy w okolicach Wrocka coś takiego bym znalazła 8) ,ale Koluszki nie tak daleko , co to dla mnie 200 km http://img225.imageshack.us/img225/2513/dresiarz7ao.gif :wink:

http://img225.imageshack.us/img225/2513/dresiarz7ao.gif

pozwole sobie skopiować adresik i zdjęcie dobrze :wink:

Głupawka dobra rzecz - mnie też bierze - tylko to mi pozostaje.

Zakopałam się w pieluchach - albo dostanę ataku śmiechu albo się załamię :roll:

Niech ktoś mi powie, że będzie łatwiej, że to WSZYSTKO z czasem minie - bo skoczę z balkonu na główkę - MAM DOŚĆ :evil:

Nigdy nie sądziłam, że może być tak ciężko - zbyt mała różnica wieku, budowa................... ja chcę wracać do pracy !!!!

Głupawka dobra rzecz - mnie też bierze - tylko to mi pozostaje.

Zakopałam się w pieluchach - albo dostanę ataku śmiechu albo się załamię :roll:

Niech ktoś mi powie, że będzie łatwiej, że to WSZYSTKO z czasem minie - bo skoczę z balkonu na główkę - MAM DOŚĆ :evil:

Nigdy nie sądziłam, że może być tak ciężko - zbyt mała różnica wieku, budowa................... ja chcę wracać do pracy !!!!

nie wiem czy to cię pocieszy, ale u mnie różnica 3 lat i też było ciężko. Dochodzę do wniosku, że najlepsza różnica to 10 lat, bo to starsze już nie jest takie uzależnione od nas :-?

Ale dla pocieszenia napiszę, że będzie coraz lepiej, jak tylko Franek zacznie być bardziej mobilny i kumaty, to będzie trochę lżej.

Wiosna idzie, więc dzieciaki będą więcej czasu spędzać na dworze, co też na pewno sprawi, że nie będą się nudzić w domu

GLOWAC wytrzymaj !!!!

Zobacz juz prawie mieszkacie :wink: , dzidziula coraz większa :wink: , lampeczki wybieracie, czyli idzie ku lepszemu :D

Głowa do gory , nie skacz jeszcze poczekaj na nowe barierki, przecież są takie cudne no :o

za pół roku będzie co wspominać :lol:

prosze o zdjęcie dzieciaczków , bo postepy w budowie widzę a wzrost dzieci ostatnio nie był podawany :wink:

No nie uwierze, że te dwa Anioły robia tyle zamieszania :o , no wiecie co toż to pomówienia i oszczerstwa przecież :roll:

W zyciu nie dam sie nabrac na Ich rozrabianie, absolutnie 8)

o rany cudne są :p :o :o :o :o

Ja mam trzech chłopaków , co mam powiedzieć :-? jak sie zejdą to mam Wietnam w mieszkaniu :evil:

A te dwa Aniołki są na pewno grzeczniutkie jak baranki :wink:

Mamusia jest przemęczona, bo za mało sypia, niech mamusia podrzemie z Aniołkami to lżej będzie, jak dzieci śpią to my też, stara zasada, mnie zawsze pomagała :wink:

Ojjjojoj trzeba było czerwone kokardki powiązac :D :o :o

Glowac, głowa do góry. Ty juz masz drugie jakkby troche odchowane, a przedemną jeszcze druga ciąza dopiero. Zresztą sliczniutke te Twoje dzieciaczki. Wyspij sie solidnie, wyjdz na chwile sama z domu, idz na basen albo spacer. Mąz da sobie jakos rade przez chwile, jak bedziesz mniej zmeczona to wszyscy sie troche wyluzują. Tez musisz o siebie dbac.

Jak masz trudny okres to rozgladnij sie za jakąs osobą, która by Ci przyszla i chociaz na 2 godzinki dziennie zajeła dzieciaczkami, zebys mogła cos zrobic bez ich asysty. To juz jest duzo.

A lampki do domu zostaw na pozniej. Z zarówkami tez sie da zyc. No i fajny masz avatarek dziewczynko.

Glowac, głowa do góry. Ty juz masz drugie jakkby troche odchowane, a przedemną jeszcze druga ciąza dopiero. Zresztą sliczniutke te Twoje dzieciaczki. Wyspij sie solidnie, wyjdz na chwile sama z domu, idz na basen albo spacer. Mąz da sobie jakos rade przez chwile, jak bedziesz mniej zmeczona to wszyscy sie troche wyluzują. Tez musisz o siebie dbac.

Jak masz trudny okres to rozgladnij sie za jakąs osobą, która by Ci przyszla i chociaz na 2 godzinki dziennie zajeła dzieciaczkami, zebys mogła cos zrobic bez ich asysty. To juz jest duzo.

A lampki do domu zostaw na pozniej. Z zarówkami tez sie da zyc. No i fajny masz avatarek dziewczynko.

dobrze gada dać jej wódki :lol: :lol:

ja też jestem zmęczona, ale chyba jestem trochę w lepszej sytuacji, bo przez pół dnia Inga jest w przedszkolu, więc z jednym zawsze trochę łatwiej :D

My mamy taką umowę z M, że ja sobie co jakiś czas robię "day off" np w sobotę i wybywam się na zakupy, do kina itp. Mam wtedy dla siebie pół dnia i to mi bardzo dobrze robi. Może spróbuj tak zrobić, aby trochę przynajmniej odetchnąć.

Piękne te twoje szkraby i na zdjęciach na aniołki wyglądają, ale to pewnie tak jak moje, bo na żywo, to już takimi aniołkami nie są :evil:

Dzięki dziewczynki :)

Pobeczałam sobie - potem nos wytarłam, zakasałam rękawy i wzięłam się w garść.

Powtarzam sobie, że:

"Trzeba być twardym a nie miętkim" :lol:

Wybaczcie chwilkę słabości - staram się, żeby dziennik był dziennikiem budowy naszego domu a nie pamiętnikiem desperate hausewife - ale mi nerwy puściły :oops: