lidszu 12.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 grzejnik też mi się spodobał, a na tych zdjęciach to na matowy nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.01.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 No właśnie matowy jak nic Za to ma chyba ze 3 wersje drewna - naprawdę ładnie wygląda i "ociepla" łazienkę - muszę doczytać czy nie ma opcji z połyskiem? (pewnie jest tylko + płatna ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 12.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Trend TD Grzejnik zaprojektowany przez TRIADA DESIGN przy ASP w Krakowie i zastrzeżony w Unii Europejskiej jako autorski wzór zdobniczy. Model jest wyposażony w ozdobne listwy do wyboru w 3 kolorach metalicznych i 4 wykończeniach drewnianych. Ozdobne listwy pozwalają na dopasowanie grzejnika do wystroju łazienki: kolorów mebli, detali, armatury. Grzejnik standardowo dostępny w kolorze biały półmat 9016. Grzejnik Trend TD występuje też jako grzejnik elektryczny bez konieczności podłączania do c.o. nie jest tak źle ja taki KCE i koniec, juz postanowione nawet kolor drewna taki jak mi sie podoba , normalnie jak dla mnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.01.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 http://www.enix.pl/grzejniki/lazienkowe/37/100/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.01.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 BeaWroc super, że Ci podpasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.01.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Nooo nawet półmat mi nie przeszkadza rewelacyjne normalnie sobie na swoja strone wkleję , przepraszam za kradzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.01.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 nie ma za co przepraszać - sama szukam w int fajnych rzeczy jak coś znajdę "podkradam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 14.01.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 http://hotlink.empikfoto.pl/albumy35_115019_755297_previews_23303633_5.jpg nie ma co , kolejne cudo, znowu znalazłam u znajomych coś co mnie sie przyda, no no no , jak tak dalej pójdzie, to nasze domy całkiem podobne będa, choć w innych częściach Polski ciekawe czy w okolicach Wrocka coś takiego bym znalazła ,ale Koluszki nie tak daleko , co to dla mnie 200 km http://img225.imageshack.us/img225/2513/dresiarz7ao.gif http://img225.imageshack.us/img225/2513/dresiarz7ao.gif pozwole sobie skopiować adresik i zdjęcie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 15.01.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Proszę bardzo - dzwoniliśmy do tego zakładu i koszt tej barierki to 300zł w ocynku 400zł. Może zrobimy u nich też balustradę schodową i bramę wjazdową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 http://hotlink.empikfoto.pl/albumy35_115019_755297_previews_23302054_2.jpg to za 40.000 My za tyle to materiały na stan surowy chcemy kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.01.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 mi też "opadła kopara" koszmarna cena !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 mi też "opadła kopara" koszmarna cena !!! zawsze można zamiast materiałów na budowę, kupić sobie lampę sorry, ale mam głupawkę dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.01.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Głupawka dobra rzecz - mnie też bierze - tylko to mi pozostaje. Zakopałam się w pieluchach - albo dostanę ataku śmiechu albo się załamię Niech ktoś mi powie, że będzie łatwiej, że to WSZYSTKO z czasem minie - bo skoczę z balkonu na główkę - MAM DOŚĆ Nigdy nie sądziłam, że może być tak ciężko - zbyt mała różnica wieku, budowa................... ja chcę wracać do pracy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.01.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Głupawka dobra rzecz - mnie też bierze - tylko to mi pozostaje. Zakopałam się w pieluchach - albo dostanę ataku śmiechu albo się załamię Niech ktoś mi powie, że będzie łatwiej, że to WSZYSTKO z czasem minie - bo skoczę z balkonu na główkę - MAM DOŚĆ Nigdy nie sądziłam, że może być tak ciężko - zbyt mała różnica wieku, budowa................... ja chcę wracać do pracy !!!! nie wiem czy to cię pocieszy, ale u mnie różnica 3 lat i też było ciężko. Dochodzę do wniosku, że najlepsza różnica to 10 lat, bo to starsze już nie jest takie uzależnione od nas Ale dla pocieszenia napiszę, że będzie coraz lepiej, jak tylko Franek zacznie być bardziej mobilny i kumaty, to będzie trochę lżej. Wiosna idzie, więc dzieciaki będą więcej czasu spędzać na dworze, co też na pewno sprawi, że nie będą się nudzić w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 GLOWAC wytrzymaj !!!! Zobacz juz prawie mieszkacie , dzidziula coraz większa , lampeczki wybieracie, czyli idzie ku lepszemu Głowa do gory , nie skacz jeszcze poczekaj na nowe barierki, przecież są takie cudne no za pół roku będzie co wspominać prosze o zdjęcie dzieciaczków , bo postepy w budowie widzę a wzrost dzieci ostatnio nie był podawany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.01.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 dzięki dziewczynki - chyba po prostu muszę sobie tak po babsku pobeczeć - może uda mi się troszkę ochłonąć i zdystansować do tego wszystkiego. A to moje skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 16.01.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No nie uwierze, że te dwa Anioły robia tyle zamieszania , no wiecie co toż to pomówienia i oszczerstwa przecież W zyciu nie dam sie nabrac na Ich rozrabianie, absolutnie o rany cudne są Ja mam trzech chłopaków , co mam powiedzieć jak sie zejdą to mam Wietnam w mieszkaniu A te dwa Aniołki są na pewno grzeczniutkie jak baranki Mamusia jest przemęczona, bo za mało sypia, niech mamusia podrzemie z Aniołkami to lżej będzie, jak dzieci śpią to my też, stara zasada, mnie zawsze pomagała Ojjjojoj trzeba było czerwone kokardki powiązac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Glowac, głowa do góry. Ty juz masz drugie jakkby troche odchowane, a przedemną jeszcze druga ciąza dopiero. Zresztą sliczniutke te Twoje dzieciaczki. Wyspij sie solidnie, wyjdz na chwile sama z domu, idz na basen albo spacer. Mąz da sobie jakos rade przez chwile, jak bedziesz mniej zmeczona to wszyscy sie troche wyluzują. Tez musisz o siebie dbac.Jak masz trudny okres to rozgladnij sie za jakąs osobą, która by Ci przyszla i chociaz na 2 godzinki dziennie zajeła dzieciaczkami, zebys mogła cos zrobic bez ich asysty. To juz jest duzo.A lampki do domu zostaw na pozniej. Z zarówkami tez sie da zyc. No i fajny masz avatarek dziewczynko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.01.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Glowac, głowa do góry. Ty juz masz drugie jakkby troche odchowane, a przedemną jeszcze druga ciąza dopiero. Zresztą sliczniutke te Twoje dzieciaczki. Wyspij sie solidnie, wyjdz na chwile sama z domu, idz na basen albo spacer. Mąz da sobie jakos rade przez chwile, jak bedziesz mniej zmeczona to wszyscy sie troche wyluzują. Tez musisz o siebie dbac. Jak masz trudny okres to rozgladnij sie za jakąs osobą, która by Ci przyszla i chociaz na 2 godzinki dziennie zajeła dzieciaczkami, zebys mogła cos zrobic bez ich asysty. To juz jest duzo. A lampki do domu zostaw na pozniej. Z zarówkami tez sie da zyc. No i fajny masz avatarek dziewczynko. dobrze gada dać jej wódki ja też jestem zmęczona, ale chyba jestem trochę w lepszej sytuacji, bo przez pół dnia Inga jest w przedszkolu, więc z jednym zawsze trochę łatwiej My mamy taką umowę z M, że ja sobie co jakiś czas robię "day off" np w sobotę i wybywam się na zakupy, do kina itp. Mam wtedy dla siebie pół dnia i to mi bardzo dobrze robi. Może spróbuj tak zrobić, aby trochę przynajmniej odetchnąć. Piękne te twoje szkraby i na zdjęciach na aniołki wyglądają, ale to pewnie tak jak moje, bo na żywo, to już takimi aniołkami nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.01.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Dzięki dziewczynki Pobeczałam sobie - potem nos wytarłam, zakasałam rękawy i wzięłam się w garść. Powtarzam sobie, że: "Trzeba być twardym a nie miętkim" Wybaczcie chwilkę słabości - staram się, żeby dziennik był dziennikiem budowy naszego domu a nie pamiętnikiem desperate hausewife - ale mi nerwy puściły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts