lidszu 29.01.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 widzę, że roboty zaczynają ruszać pełną parą zazdroszczę my musimy czekać do wiosny, aby cokolwiek zacząć robić . A pierwszą rzeczą z jaką się zmierzymy, to będzie poszukiwanie sączka na działce i karczowanie samosiejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.01.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Lidszu wiosna idzie i u Was niedługo zacznie się spore zamieszanie Miło wspominam nasze budowlane początki - teraz czas wykończeniówki jest dużo bardziej męczący (psychicznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 31.01.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 witaj glowac.mam nadzieje ze chorobska juz mijaja.nasz Dawid robi sie baaaardzo samodzielny.wszystko chce robic "siam".a jak wasze skarby. juz nie moge sie doczekac jak im odszykujesz pokoiki. a ceny rosna.wiosna idzie.chca sie odbic po zimie moze... wklej znow jakies fociaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 02.02.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Aga dziękujemy - rzeczywiście kryzys minął i zaczynamy zdrowieć - marzy mi się ciepła wiosna Chwilowo jest problem ze zdjęciami ponieważ młoda coś mi poprzestawiała w moim kompie, jak tylko znajdziemy wolną chwilkę wrzucimy z drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dzielna z ciebie baba budowniczy.. i rzetelnie relacjonujesz.. ja tez chce miec juz taki etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 bardzo ładna ta szafa http://www.empikfoto.pl/albumy35/115019/755297/previews/23954302_klups.jpg to jest jakaś konkretna firma czy na zamówienie??? Myslę, że ta bardziej będzie pasowała do Twoich białych drzwi - bo z tego co pamiętem będziesz miała FIORD z Pol Skone??? Ta druga nie bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.02.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dzięki dziewczyny Piątka już niedługo! a z tą dzielną to przesada - mam doła ze dwa razy dziennie - no ale mi nie wypada popadać w depresję bo zbyt długo się o niej uczyłam Choć z pacjentami z depresją nie miałam do czynienia Justynko to gotowe szafy: http://www.klimek-klus.pl/ Pan z Pol-Skone nas zdenerwował i robimy drzwi na zamówienie - sosnowe bardzo "retro" Tak sobie właśnie myślę, że do tych witrażowych zewnętrznych, kryształowych do wiatrołapu i podłogi Vivesa to pasuje tylko ta klasyczna zabudowa - zresztą mojemu M też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dzięki dziewczyny Justynko to gotowe szafy: http://www.klimek-klus.pl/ Pan o pol-skone nas zdenerwował i robimy drzwi na zamówienie - sosnowe bardzo "retro" Tak sobie właśnie myślę, że do tych witrażowych zewnętrznych, kryształowych do wiatrołapu i podłogi Vivesa to pasuje tylko ta klasyczna zabudowa - zresztą mojemu M też się podoba jak to Kluś to pewnie cena ogrooomniasta A te sosnowe drzwi będziecie na biało malować rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to pewnie niedługo ja zostanę pacjentką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.02.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 mam nadzieję, że znajdę stolarza, który mi to zrobi za 1/3 ceny Podobne ma Julienx u siebie (wzór) muszę ją podpytać gdzie ona robiła? Drzwi w całym domu będą białe. Na forum znaleźliśmy namiar na wspaniałego stolarza i robi nam co tylko sobie wymyślimy Np drzwi zewnętrznę będą z zewnątrz w kolorze złoty dąb a w środku białe. Za miesiąc (mam nadzieję) pokażę zdjęcia jego prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 mam nadzieję, że znajdę stolarza, który mi to zrobi za 1/3 ceny Podobne ma Julienx u siebie (wzór) muszę ją podpytać gdzie ona robiła? Drzwi w całym domu będą białe. Na forum znaleźliśmy namiar na wspaniałego stolarza i robi nam co tylko sobie wymyślimy Np drzwi zewnętrznę będą z zewnątrz w kolorze złoty dąb a w środku białe. Za miesiąc (mam nadzieję) pokażę zdjęcia jego prac ja chciałam tak zrobić ale mi powiedzieli, że problem jest z ościeżnicą ..., że ona będzie w jednym kolorze ... jak rozwiążecie ten problem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Głowciu podziel się stolarzem na pw, plissss A szafa druga. Nie sugeruje stylistyki domu, jest prosta z małym klasycznym akcentem, to trochę jak kamień i antyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.02.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wysłałam Wam namiar na stolarza - mam nadzieję, że niedługo uda mi się pokazać jego drzwi ? Justynko kurcze - zadzwonię do niego i zapytam się o tę ościeżnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Justynko kurcze - zadzwonię do niego i zapytam się o tę ościeżnicę wiem, że jak chciałam zamówić to mi powiedzieli o tej ościeżnicy, że muszę zdecydować się na jakiś kolor ... może jak u Was robi stolarz to inaczej jest??? ja o takie drzwi w firmie INTERDOOR pytałam...ale zapytaj żeby później niespodzianki nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.02.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Rozmawiałam ze stolarzem - był zaskoczony moim pytaniem Ościeżnica od wewnątrz domu będzie biała (tak samo jak skrzydło drzwi) a od strony zewnętrznej złoty dąb. ufffffffffff bo miałm już stresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Rozmawiałam ze stolarzem - był zaskoczony moim pytaniem Ościeżnica od wewnątrz domu będzie biała (tak samo jak skrzydło drzwi) a od strony zewnętrznej złoty dąb. ufffffffffff bo miałm już stresa no to super!!! fajnie, że takiego stolarza macie ja będę robiła złoty dąb od zew. i od wew. nie wiem jeszcze tylko jakie drzwi wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 glowac, mi się bardziej ta pierwsza szafa podoba i wydaje mi się, że będzie bardziej pasować do waszego wnętrza i do drzwi. czekam z niecierpliwością na zdjęcia kafelków, bo są piękne, a na podłodze to pewnie będą boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 12.02.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja myślę ze ta druga szafa, choć zaznaczam ze ja sie na eklektycznym stylu nie znam.. Kombinuje tak -wprawdzie w przedpokoju będziesz miała te śliczne płytki Vivesa z czarna kostka, które są w klasycznym stylu to jednak w kuchni tez przy tych płytkach będziesz miała nowoczesna szafkę wiszącą „tą z drewna palisandrowego”. Wiesz Glowac ze ja z wielka przyjemnością śledzę twój watek i myślę ze szkoda ze nie wzięłaś sobie projektanta wnętrz. Stosujesz piękne, kosztowne materiały wykończeniowe wiec koszt projektanta stanowiliby ułameczek nakładów. A on mógłby Ci zaoszczędzić czasu i nie musiałabyś sobie tak łamać głowy. Dobry projektant najpierw pyta o twoje gusty, wizje, upodobania a dopiero potem robi koncepcje. Jak ci cos nie pasuje to dostosowuje projekt, robi kilka wersji aż trafi w twój gust. Ja jestem na etapie SSO a mam już projektanta, chociaż mój dom będzie dużo, dużo skromniejszy z uwagi na kasę. Moja pani projektant mówiła ze najtrudniej jej było projektować dla siebie. A cóż ma powiedzieć każdy z nas, co nie jesteśmy fachowcami. Niemniej ja jestem przekonana ze to będzie „moje wnętrze’, bo wszystko będzie robione pod mój gust – tyle tylko ze z zachowaniem prawideł urządzania wnętrz. Pomyśl jeszcze o tym . Pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Hejka to i ja wpadłam na małą chwilunię, dużo się dzieje a ja powiadomień nie dostawałam kurcze u Ciebie to już prawie finisz i to z takim maluchem na karku, brawo zobaczysz moment i zraz roczek mu stuknie, chociaż najpierw mojej mi osobiście ta druga szafa sama w sobie, ale do tych Twoich wnętrz to myślę, że bardziej ta pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 tak bedzie wyglądało połączenie blatu kuchennego z szybą na ścianie: http://images36.fotosik.pl/61/4ae4f2015ea00c94med.jpg Głowciu, a gdzie ta szyba? Blat i zlew fantastico!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts