glowac 17.02.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 supernova pisała o "chwilach downa" Dziękuję Wam dobre dusze za wsparcie i pomysły - ale wiecie co się stało???.................................................................................................... - cała podłoga Vivesa jest do zdarcia - od soboty siedzę i kręcę głową z niedowierzania - brak mi słów. Pomijam fakt, ile kasy poszło w błoto, ile jeszcze pójdzie (a drukarki nie mam ) - po prostu sił nam brakuje Nawet nie wiem co mam pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.02.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 o kolejna dobra duszyczka zajrzała Rasiu szyba to biały lacobel i jakoś tak nie widać na zdjęciu Kiepski ze mnie fotograf Fotkę pstryknęłam w salonie, żeby pokazać tę wąską doklejkę kamieniarzowi - jak ma wykończyć blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 supernova pisała o "chwilach downa" Dziękuję Wam dobre dusze za wsparcie i pomysły - ale wiecie co się stało???.................................................................................................... - cała podłoga Vivesa jest do zdarcia - od soboty siedzę i kręcę głową z niedowierzania - brak mi słów. Pomijam fakt, ile kasy poszło w błoto, ile jeszcze pójdzie (a drukarki nie mam ) - po prostu sił nam brakuje Nawet nie wiem co mam pisać To napisz pacziemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 17.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 wlasnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.02.2009 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 brak płaszczyzn - kalfelkarz do dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.02.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 brak płaszczyzn - kalfelkarz do dupy a kase za płytki odda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.02.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 zabrał swoje rzeczy i tyle go widzieli Chłopcy próbują odrywać tak płytki, żeby ich nie pouszkadzać Wczoraj udało im się oderwać dwie bez uszkodzeń - zobaczymy jak reszta??? Dziś się wyjaśni ile trzeba będzie dokupić. Najgorsza jest strata czasu i pieniędzy (nikt nam niczego nie zrobi na piękne oczy) - kuchnia przyjechała do Polski - a my mamy w plecy pewnie miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.02.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 współczuje!!! kurde zabiła bym faceta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.02.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam Tak od początku obserwuję Wasze poczynania z budową. Jakoś kilka miesięcy po wybudowaniu swojego domu w necie znalazłam ten projekt Diuny i zakochałam się, dom CUDEŃKO, no strasznie mi podpasował, ale niestety było już za późno, jak ja się zaczęłam rozglądać za projektami nie było jeszcze takiego wyboru . ostatnio trafiłam na Wasz dziennik i jestem oczarowana Waszym domkiem, jest śliczny prawie codziennie wchodzę na muratora i czekam na nowe wpisy. Pozdrawiam i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 19.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To straszne, że mozna spieprzyc robote narazic Inwestora na straty i kasy i czasu i sobie zniknąc. Ale jak to najczesciej bywa to z czym mamy najwieksze kłopoty jest potem najsliczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nooormalnie masakra z tymi płytkami, współczuję kurcze tego się właśnie boję - niesolidnych wykonawców wrrrr ja bym chyba go ścigała i nie darowała, niech zwraca kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.02.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Etiuda lejesz miód na moje serce Na szczęście udało się zerwać wszystkie kafelki bez uszkodzeń - choć tyle dobrego Wspaniale, że znalazłaś dobrego architekta - niestety u nas ciąża z Franusiem przebiegała tragicznie i nie miałam zbytnio możliwości konsultowania swoich oczekiwań a tym bardziej jeżdzenia po salonach. Po drugie przyznam się, że troszkę mi szkoda kasy - w Warszawie ceny są naprawdę kosmiczne - jak zaczęłam przeliczać to mi troszkę szkoda było Pocieszam się, że najważniejsze jest to, że mamy zdrowego synka a reszta jakoś się ułoży rasia zależy mi na niewielkiej doklejce przy szybie ze względów bezpieczeństwa. Wczoraj troszkę zgłębiałam temat lacobela na ścianie i tak będzie najbezpieczniej pasie do finiszu jeszcze daleko............... Masz rację, że czas pędzi jak szalony - młody dopiero co się urodził a już chłop jak dąb Narazie szukamy dobrego stolarza, zobaczymy czy uda nam się znaleźć kogoś fajnego i taniego (bo po tych wzrostach cen zaczynam się liczyć z każdą złotówką ). i_ska bardzo nam miło, że obserwujesz nasze zmagania z Diuną Zapraszamy i dziel się z nami uwagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykv 19.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 My również trzymamy kciuki. Budujemy diunkę mix (nr forumowy 12) pod Olsztynem. Ja nawet nie mam czasu na wklejenie fotek. Co do architekta to cena 150 zł z metr wydała nam się astronomiczna. Poza tym, jak sobie pościelimy, tak się wyśpimy, ważne żebyśmy my byli szczęśliwi w nowym domku. Co do kafelków, to powiedzenie co nas nie zabije to nas wzmocni chyba znajdzie u Was zastosowanie. Tak więc wykonawcy tylko z polecenia. My czekamy na tynki wewnętrzne i wlato może się wprowadzimy. Pozdrawiam z ośnieżonego Olsztyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 a ja jeszcze coś przynoszę SMACZNEGO http://img504.imageshack.us/img504/7145/p1090535wt3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.02.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Glowacku nie dostawałam powiadomień ale dorwałam Cię w jakimś poście i wpadłam zobaczyc czy może jednak ktoś coś napisał i.... włos się jeży na głowie!! Powiedz proszę o co dokładnie chodziło z tymi kaflami bo przede mną jeszcze długa droga i wolałabym wiedzieć na co patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.02.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 henrykv z niecierpliwościa czekam na wpisy w naszym Diunowym wątku , dzięki niemu udało nam się zobaczyć dom przed zakupem projektu Doskonale Cię rozumiem. Tę budowe tak naprawdę całkowicie prowadzi mój wspaniały mąż. Ja jestem od wybierania pierdółek co przychodzi mi całkiem łatwo ponieważ narazie siedzę w domu z dziećmi . Gdyby nie ten fakt, nie prowadzilibyśmy dziennika - właśnie z braku czasu. Trzymam kciuki za to, żeby wykończeniówka nie wykańczała i mam nadzieję, że uda Wam się wprowadzić latem pasie dziękuję za słodkości - cały wczorajszy dzień był słodki efilo najważniejsze jest to, że cały ten VIVES do jakiaś kpina W głowie mi się nie mieści, ze kafelki po 200zł/m2 mogą być tak niedopracowane. Każdy kwadracik (czarna kostka) ma inną grugość, są nierówne - jakaś paranoja. kupiliśmy I klasę za kupę kasy a tu takie badziewie. Mam nadzieję, że kafelki do łazienki są w lepszym stanie Najgorsze jest to, że kładzie się je bardzo ciężko o czym nas nowi kafelkarze poinformowali. Fuga ze względu na podogówkę ma 3mm a pomiędzy czarną kostną a brzegami białego kafla musi być 2mm - inaczej nie wchodzi - słabo??? Poprzedni kafelkarz najpierw ułożył same białe kafle zostawiając puste miejsca i okazało się, że koistki nie wchodzą w pozostawione miejsca ( Poza tym był strasznym chamem a ja takich ludzi nie toleruję - więc szybko się zawinął. Najgorsze już za nami - teraz musi byc lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 jejku to faktycznie straszne. ale rozumiem że kafelkarz nie był totalnym paprokiem tylko po prostu z takim trudnym materiałem sobie nie poradził może te czarne kwadraciki mają różną wielkość? i on zrobił otwór wg jakiegoś jednego egzemplarza a ten konkretny akurat był mniejszy? to oczywiście nie usprawiedliwia chamstwa. dzięki bogu że kafle odzyskaliście Swoją drogą jak można kafle układać w szachownice. przeciez potem trudniej choćby klej rozsmarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.02.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 glowac znalazłam fajniejszą mozaikędo kuchni dla Ciebie http://www.allegro.pl/item556359350_dune_silver_mozaika_metalowa_plytki_dekor.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.02.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 bardzo ładna - potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 21.02.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 hej........o jaka ładna szafa haha Witam, witam, oooo jak ja dawno u Ciebie nie byłam. Wogole dawno nie bylam na forum. Ale piekne postępy. Super. Kiedy wprowadzka? Pozdrawiaml Julia p.s. wyslalam Ci odpowiedzi na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts