Amtla 08.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam i dołączam do zachwytów Mam pytanko: czy na ściany wokół drzwi i podmurówkę dawaliście całą cegłę ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.04.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 cześć!w podmurówce była cięta - połówka, cała reszta - czyli przy drzwiach i słupki to z pełnej były stawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 przy drzwiach - z pełnej Dziękuję za szybką odpowiedź A możesz napisać dlaczego przy drzwiach zdecydowaliście się na pełną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.04.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 bo ściana jest wyższa, i tam będę wiercił jakieś lampy i inne rzeczy - więc chcę zeby to było zakotwione w cegle, a nie w styropianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.04.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ale masz piekne drzwi wejsciowe!!!!!!!!!! W ogole cale wejscie slicznie wyglada z ta cegla. Juz nie moge sie doczekac dalszych etapow w Twoim domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.04.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 magpie101 witaj w dzienniku - ciesze się, że domek Ci się podoba Amtla widzę, że mąż już Ci odpowiedział ewa88 witam kolejną diunowiczkę - już nieługo Wasza Diuna będzie równie śliczna miley cieszę się, że zdjęcia doszły W sprawie cegły zdanie powinen zabrać raczej mąż Powiem tylko jedno - przy tego rodzaju cegły trzeba ją wybierać sztuka po sztuce. Ostatnio nasi wykonawcy trochę się pospieszyli i układali cegłę na słupkach jak popadnie i wyszło to raczej kiepsko. Kazaliśmy im słupki rozebrać i przebrać cegłę aby uzyskacćodpowiedni odcień. Niestey z tą cegłą ręcznie formowaną jest sporo zabawy - za to efekt ciekawy - niestety trzeba pilnmować wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.04.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Twoj dziennik to ja juz dawno odwiedzalam tylko sie nie ujawnialam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.04.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 tym bardziej mi miło Przez jakis czas była u nas taka cisza, że myślałam, że nikt poza nami tu nie zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 08.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Własnie zżrło mi posta. Pisałam tam ze ZAWSZE do was zagladam jak tylko włacze kompa. Moje zachwyty nad elewacja są nieustające, teraz widze ze najpiekniejsza na forum cegła klinkierowa akcentuje nowe ogrodzenie. Piekne są te biele i szarości w łazienkach. A co to są za płyty na podłodze w górnej łazience? pozdrawiam przedswiatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 bo ściana jest wyższa, i tam będę wiercił jakieś lampy i inne rzeczy I teraz qmam Dzięki Impregnowaliście Waszą cegłę ? Jeśli tak, to napiszcie jakim środkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 wysłałam Ci pytanie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 PIĘKNIE!!!! a na domku to już masz ostateczny kolor i tynk??? czy coś jeszcze będziecie dawać??? no i czekam na skończone łazienki z tą cudną wanną ... my jeszcze nie wybraliśmy więc jak mi się u Ciebie spodoba...kto wie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 09.04.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Etiuda dziękujemy - zawsze z przyjemnością czytam Twoje wpisy - zawsze cieplej mi się robi na sercu Na łazience na górze jest położzona Bernina Villeroya&Bocha dwa kolory - antracyt na podłodze (kafle 60cmX60cm) i na ścianach szare (30cmX60cm połączone z płytkami antracytowymi 7,5cmx60cm). Te duże kafle (podłogowe) planujemy położyć na podłodze przy kominku. Udało nam się dostać na nie naprawdę dobrą cenę - za jakiś tydzień łazienka będzie gotowa - wówczas uda nam się pokazać więcej Cegły zostało nam sporo więc mąż wymyślił słupki przy bramie wjazdowej i przy furtce - wyszło to naprawde fajnie. Amtla Beauty odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 09.04.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 PIĘKNIE!!!! a na domku to już masz ostateczny kolor i tynk??? czy coś jeszcze będziecie dawać??? no i czekam na skończone łazienki z tą cudną wanną ... my jeszcze nie wybraliśmy więc jak mi się u Ciebie spodoba...kto wie pozdrawiam Witaj Justynko Elewacja jest już prawie skoczona, tynk jest biały i taki planowaliśmy - dojdą jeszcze barierki balkonowe i oświetlenie Norlys'a. Przy połączeniu ciemnego Domina i cegły musimy uważać, żeby nie przesadzić z ozdabianuem domu I tak już "dużo się dzieje" na pierwszy rzut oka- oby nie za dużo Z czasem obłożymy jeszcze schody i taras "czymś" antracytowym Mam nadzieję, że po świętach uda nam się pokazać wannę zabudowaną kafelkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miley 09.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wpadłam już chyba w nałóg czytania Waszego dziennika. Naprawdę piękna realizacja domku . Pewnie nie tylko ja, ale większość czytających dziennik budowy Glowac czeka z niecierpliwością na barierki balkonowe - możecie już coś zdradzić ? Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://images40.fotosik.pl/96/8fb2172d8bea9a28.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.04.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jak już skończona to powiedz jaki to kolor i jaki tynk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.04.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ponieważ od jutra zaczyna się u mnie w pracy szał przedświąteczny już dziś ... http://www.umcs.lublin.pl/images/media/Samorzad.Studentow.Wydzialu.Prawa.i.Administracji/wielkanoc1.jpg Dużo słońca, uśmiechu na twarzy, obfitości na wielkanocnym stole oraz rodzinnej atmosfery ... Justyna i Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 glowac, pięknie się u was robi drzwi bajeczne po świętach muszę się do was koniecznie wybrać na macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts