glowac 04.05.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Etiuda zawsze z przyjemnością czytam Twoje wpisy Do czyszczenia łazienek musimy zakupić chemię firmy Sopro - tej samej, której mamy fugi - mam nadzieję, że zadziała ? Bardzo się cieszę, że troszkę zaraziłam Cię starociami - sama uwielbiam minimalistyczne wnętrza - ale jestem zdania, że czasem jeden mebelek potrafi zdziałać cuda i nadać wnętrzu chatakteru i "duszy" Najważniejsze jest to (tak jak napisała Rasia), żeby nam się podobało, bo każdy z nas lubi być otoczony rzeczami, które mają dla niego znaczenie. My mamy kilka takich "gracików" bez których nie wyobrażamy sobie naszego domu. To są obrazy, grafika, stary przedwojejny zegar, który bije tak głośno, że budzi sąsiadów , - mam nadzieję, że uda nam się dla wszystkich tych rzeczy znaleźć odpowiednie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Szezlong boski mam nadzieję że uda Wam się osiągnąć efekt jak na zdjęciu bo pysznie to wyszło i nie bądź taka - pokaż wnętrza pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 05.05.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Efilo z szezlongiem nie będzie łatwo - jest problem ze znalezieniem takiego materiału - naturalna skóra odpada, a te wszystkie krowie ciapki dostępne w Polsce są ................ szkoda gadać Trzeba poszukać czegoś odpowiedniego Kluczem do sukcesu jest dobry tapicer. Ze zdjęciamy wstrzymam się do czasu montażu kuchni - wówczas będzie co pokazywać Nie sądziłam, że podwójne malowanie + gruntowanie może zająć tyle czasu i sił KOSZMAR!!! Trochę żałuję, że dom jest taki duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.05.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 wpadłam obejrzeć kuchnię, ale niestety będę musiała poczekać ((( dobrze, ze tylko kilka dni mnie się bardziej białe tralki podobają sciskam całą czwórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.05.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 wpadłam obejrzeć kuchnię, ale niestety będę musiała poczekać ((( dobrze, ze tylko kilka dni mnie się bardziej białe tralki podobają sciskam całą czwórkę strzelam focha - chcesz oglądać kuchnię w dzienniku ?- zapraszam na budowę - kupię czajnik - zrobię herbatę PS. cieszę się, że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.05.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 a ja już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.05.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ja dziś zagruntowałam pokoje dzieci - nic fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.05.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ojej zazdroszcze jeszcze bardziejnie mogę się doczekać normalnie gdyby nie te gipskartony to już teraz bym się za to zabrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.05.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 laska nie uważasz że przeginasz z tym brakiem zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.05.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hejka dawno nie zaglądałam, a tu takie postępy Coraz piękniej wszystko w środku wygląda I nie waż się kończyć teraz dziennika, bo byłoby przykro nie zobaczyć waszych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 FOTKI kiedy będą, bo doczekać się nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.05.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 kurcze muszę wystudzić kaszkę -młody włączył syrenę - zdjęcia będą - ale zrobili tylko część kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 wpadłam obejrzeć kuchnię, ale niestety będę musiała poczekać ((( dobrze, ze tylko kilka dni mnie się bardziej białe tralki podobają sciskam całą czwórkę strzelam focha - chcesz oglądać kuchnię w dzienniku ?- zapraszam na budowę - kupię czajnik - zrobię herbatę mnie dlugo zapraszac nie trzeba, bo i towarzyska jestem i ciekaw(ska?)a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miley 08.05.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam kuchnia piękna, piękna, piękna ! Pełna elegancja zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz. Najważniejsze, że ma się swój styl i wie się czego chce. Popatrzę jeszcze chwilę na tę zabudowę i pomarzę, koszt chyba nieco duży ? w końcu włoski design meblowy chyba przemawia do wszystkich ... do mnie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 08.05.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 GLOVAC DLA MNIE , WASZA KUCHNIA TO MISTRZOSTWO ŚWIATA czekam na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ... widziałam kuchnię .... no i juz wiem, że mam rację... kilka dni temu wstawiłam fote u siebie czarnego frontu z dodatkiem zebrano... i jak tylko zobaczyłam to Twoje... se pomyślałam - OOO takie będzie i u mnie Kochana napisz prosze co to jest... już doczytałam że palisander... ale to czarne: to szkło? napisz jeśli można kto robił Ci kuchnię... i czy cena to bardzo zwala z nóg. gratuluję pięknej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Głowac, kuchnia boska Zresztą jak cały dom, więc bez niespodzianek Co macie na podłodze w kuchni i hollu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Hejka Glowaciu daaawno mnie tu nie było ale jestem i same cuda widzę, śliczny ten Twój domeczek, a kuchnia zaje......ta ja też szukam właśnie w takich klimatach zebrano/palisander + coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Glowac, jestem pod ogromnym wrażeniem kuchni !!!!!!!!!!!!!!! piękna jest, a zabudowa bajka !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 09.05.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Dziękujemy za wszystkie miłe słowa Montaż kuchni przekładaliśmy od lutego - w końcu się doczekałam. Jeszcze długa droga przed nami - M musi zainstalowć światełka w k-g, trzeba zamówić lacobel no i blat - narazie trwa casting na dobrego sprawdzonego i niedrogiego kamieniarza Chyba poszukam kogoś spoza Warszawy - od razu cena o 4,000zł niższa miley osobiście jestem zdania, że dobry stolarz zrobi identyczną kuchnię - tylko my nie mileiśmy namiaru na sprawdzonego Robiąc meble w studiu ostro przepłaca się za osprzęty itp - choć uważam, że za tę cenę warto było zrobić kuchnię w AranDesign. Pewnie przy następnej okazji poszukamy namiarów na poleconago stolarza BeaWroc dziękujemy - lubię oglądać zdjęcia innych diunowiczów - niesamowite jest to, że ten sam projekt może mieć tyle różnych wariacji nitubaga Kuchnię zrobiliśmy w AranDesign w TTWOpex na Al. Jerozolimskich. http://www.arandesign.eu/index/element/id/1 Jestem zadowolona w wykonania - po montażu blatów i szkła jeszcze trzeba będzie podocinać cokoły, wyregulować fronty itp - ale ogólnie polecam Czarne i białe fronty są z płyty lakierowanej na wysoki połysk - dają efekt lustra - pewnie zapłaczę się przy ich pucowaniu ale i tak jestem w nich zakochana Fornir to naturalny Palisander Santos ze słojem przechodzącym - ta zabudowa to pomysł mojego M - taki ciepły akcent w naszej labolatoryjnej kuchni Jestem zwolennikiem wnętrz biało-czarnych - ale ten naturalny fornir urzekł także mnie Ładnie będzie się komponował z podłogą merbau w salonie. Ostatnio widziałam wspaniałe forniry z orzecha brazylijskiego i jabłoni - chyba w kuchniach Rust dardurdka na podłodze jest Vives seria Monocolor. Villeroy ma taką samą kostkę - tylko cena 2x wyższa Taka podłoga zawsze kojarzyła mi się z praskimi kamienicami - a ja uwielbiam te klimaty - sama wychowałam się z starej mokotowskiej kamienicy w której były skrzypiące drewniane schody i gięte balustrady Od początku wiedzieliśmy, że podłoga w domu będzie właśnie taka (czarno- biała mozaika) - to by jedyny pewniak Pewnie bardziej pasuje do wnętrz w klimacie dworku - ale nasz misz-masz też mi się podoba Pasie mocno kibucuję Waszej budowie - cudny etap przed Wami lidszu dziękuję Za Waszą budowę także trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts