markoto 09.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kuchnia rewelacja, szczena mi opadla, czekam na zdjecia z blatem i lakobelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.05.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 głowac, warto było czekać nakrzyczałam o te fotki ale cieszę się, bo efekt oszołamiający pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Co to za lampki sa w kuchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 09.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kuchnia REWELACYJNA!!! Zdjecia mnie olsnily. Ja tez bym chciała zapytac o te lampki podszafkowe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 gratuluję udanej kuchni!!! śliczna!!! bardzo mi sie podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.05.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 markotona blat musimy trochę poczekać - warszawscy kamieniarze ceny mają zabójcze (19,000zł za blat!!!). Czekam na namiar na gościa z Augustowa Amtla dziękuję - przy moich bączkach czasem trudno jest zasiąść do komputera - do tego empikfoto działa jak.............., mamy blueconnecta - sama rozumiesz markoto, Etiuda z lampkami miałam duży problem - szukałam czegoś sensownego przez kilka miesięcy W końcu kupiliśmy oświetlenie z firmie Krulen (model ARF Q 78 ) http://www.krulen.com.pl/oswietlenie-meblowe/oprawy-halogenowe.html Nie podobały mi się te wszystkie trójkąciki podszafkowe, tradycyjne oczka itp. Niestety ceny mają kosmiczne - my wybraliśmy najtańszą wersję z zaproponowanych Justynka - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 kuchnia boska nie mogę się doczekać na efekt końcowy a palisander... mój ukochany... miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Lampki fajne, az boje sie zapytac o cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Śśśśliczna ta kuchnia, aż śśślinka cieknie... Nie mogę się blatu doczekać i lacobela na ścianach... i jeszcze tylko małe pytanko - z czego masz zrobione cokoły? z kwasówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.05.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 efilo dziękujemy Palisander jest naprawdę piękny - mam nadzieję, że uda nam się powtórzyć go gdzieś w domu. Może w wiatrołapie lustro w ramie z palisandru i mała ławeczka-stolik ? markoto za 4 lampki z kablami i transformatorem daliśmy 640zł Rasia cokoły są z litego aluminium - w studiu zapewniali nas, że nie ma żadnego problemu z ich czyszczeniem. Fronty mam myć płynem do mycia naczyń - palisander pronto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Kurcze nie przejda te lampki u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Aluminium? Jejku, jak ja uwielbiam aluminium! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 glowackudowiedz się czy to aluminium jest lakierowane bo jak nie to byle kropelka wina, soku czy czegoś co się przeradza w ocet i wżera gotowa. przynajmniej będziesz wiedziała z czym uważać wiesz może co to za palisander? jest kilka odmian. u mnie będzie z tego ścianka kilka mebelków i schody. i cały czas się zastanawiam który wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.05.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 to jest Palisander-Santos. Nam wydał się najładniejszy z tych, które nam proponowano - najładniej usłojony. Jeżeli chodzi o zniszczenia - hmm......... mamy dwójkę małych dzieci - szkody będą na bank - trudno - pierwsze polecą klick klacki..., potem reszta kuchni - takie życie z tymi naszymi bączkami. Dlatego z wymianą mebli tapicerownych czekamy aż młody skończy ze 3 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Hejka Glowacku o kuchni już mówiłam a jeszcze się zakochałam w Twoim dachu i codziennie wchodzę sobie do Twojego dziennika, żeby na nią popatrzeć i kombinuję jak mogę, żeby też taka dachówkę położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miley 13.05.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 dziś p. Potaczała pobrał wymiary drzwi i w katalogu z foto miał Wasze sfotografowane tuż po zamontowaniu - w dużym formacie, to już w ogóle pięknie się prezentowały. Dodał jeszcze, że wiele osób dopytuje o Wasz model, jest to chyba wynikiem czytania dziennika glowac - to ja dodałam, hihi Ponieważ my wybraliśmy model M18 - gdzie ten witrażyk mało kolorowy to P. dał nam jeszcze nr tel. do Pani od witraży, celem ewentualnej zmiany kolorystyki - ale chyba nie ma co ulepszać. Ale kolor trudno dobrać do koloru okien, czyli orzech. W dębie w końcu prawie identyczny dopasowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 13.05.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam Was Trafiłam tu z wątku o elewacjach, gdzie podziwiałam Wasz dom. Wyglada super! Bardzo proszę o namiary na wykonawcę barierek. Wyglądają bardzo solidnie, a ja właśnie poszukuje sprawdzonego fachowca do zrobienia ogrodzenia i barierki na taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 14.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Glowac mam prosbe podaj jeszcze raz nazwe tych płytek w dolnej łazience? Nie moge znależc w Dzienniku. Czy te duze szare kafle na ścianie sa z tej samej serii co antracytowe? pozdrawiam i kibicuje tej super budowie Choć wyjasnij midlaczego napisałas ze wykończeniówka jest nudna - jak tu tyle FASCYNUJACEGO sie u was dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 14.05.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Pasie - jeśli chesz zobaczyć dach na żywo serdecznie zapraszamy:) Coraz częściej pojawiają się dachy z Domino na dachu miley bardzo się cieszę, że robisz drzwi u Pana Krzysztofa Już dawno mieliśmy mu wysłać zdjecia drzwi do umieszczenia na stronie - wiecznie coś jest do zrobienia - musimy się za to zabrać Model M-18 jest śliczny - wydaje mi się, że warto porozmawiać z panią od witraży, na pewno zrobi Wam na zamówienie takie kolory jak zechcecie. U nas czerwień róż jest tak intensywna , zieleń listków bardzo nasycona (na zdjęciach tego nie widać - niesamowite ma szkła!!! Ja osobiście pomiędzy bielone szkło wstawiłabym właśnie kolorowe akcenty. Piękne będziesz miała drzwi emma2008 dziękuję, że do nas zajrzałaś Za chwilkę wyślę Ci na PW namiar na wykonawcę - my u nich (najprawdopodobniej) zrobimy również nową bramę wjazdową. Etiuda dolna łazienka to Vives: http://www.vivesceramica.com/series.asp?category=579 quorum-vanguard modele: -Logos Negro -Collage Negro -Quorum R-Blanco Cała górna łazienka to Bernina 60x60 antracyt na podłodze)30x60 szara na ścianach + 7,5x60 antracyt przy wannie. http://www.villeroy-boch.com/en/pl/professionals/tiles/trade-craft/produktsuche.html Polecam Pana Wojciecha Wociala z firmy Eurobest - ma chyba najlepsze ceny w Polsce - jest bezpośrednim importerem V&B na Polskę - pełen profesjonalizm. Te kafle, które nam zostały oddaliśmy bez problemu - ma bardzo dobre ceny - daje upusty - warto z nim pogadać http://www.eurobest.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 16.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dzieki za info. Rzeczywiscie chodziło mi o górną łazienkę. Planuje od Ciebie odgapic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts