aga1401 19.05.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 pieknie. a tempo blyskawiczne.barierki i elewacja wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jejjuuuu - prześlicznie u Ciebie Barierki cudo, łazienka z Vives bosssska http://www.empikfoto.pl/albumy35/115019/755297/previews/23483596_dsc02108.jpg Proszę o więcej fotek tej łazieneczki, jeśłi można - bardzo piękne te kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Pasie - jeśli chesz zobaczyć dach na żywo serdecznie zapraszamy:) Coraz częściej pojawiają się dachy z Domino na dachu a serdecznie dziękuję może razem z małżem się kiedyś wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.05.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jejjuuuu - prześlicznie u Ciebie Barierki cudo, łazienka z Vives bosssska http://www.empikfoto.pl/albumy35/115019/755297/previews/23483596_dsc02108.jpg Proszę o więcej fotek tej łazieneczki, jeśłi można - bardzo piękne te kafle Monia i Marek dziękujemy. Obie łazienki narazie próbujemy doszkorwać po naszych kafelkarzach Czekamy na hydraulika, żeby zamontował resztę baterii i sprzętów Aga1401 cieszę się, że Diunka Ci się podoba Pasie - zapraszamy do Międzylesia - w okolicach jest sporo ciekawych dachów do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 20.05.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 takie prace to sama przyjemnosc ...tak mysle bo na razie to jest przede mna.moze zmienie zdanie jak bede na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.05.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Glowac, trzymajcie się dzielnie. Juz nie wiele tych dużych sprzątań Wam ostało. Coraz bliżej do celu. Pięknie Wam wychodzi to stare z nowym. Oryginalnie i eligancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.05.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nie poddawać Sąsiad!!! Tylko cieszyć się domem i wiosną!!! Ucha do góry!!! iskają ci co wiecznie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Glowac, nie martw się, teraz wam już malutko zostało. Wiem, że teraz jesteście już męczeni i chcielibyście jak najszybciej zamieszkać - jeszcze chwilka i już będziecie u siebie Pomysł z octem jest super, powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.05.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dziękuję - najbardziej doskwiera nam brak czasu - dom, praca, dzieci i nie ma naprawdę wolnej chwili na ogarnięcie budowy Urlopu coraz mniej , dzieci w domu tęsknią za rodzicami - a dom wymaga pomalowania, posprzątania - choć M i tak przeszedł juz samego siebie w sprzątaniu Dziś złapałam wiatr w żagle - damy radę Następny urlop 27-05 - znów umyję łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 22.05.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 tzn żadnego doła budowlanego nie mamy - tylko jesteśmy mocno zmęczeni, nie tylko budową. ot tyle.. 78mysz wybacz, że nie przywitałam Cię z naszym dzienniku - kolejny dowód zmęczenia Bardzo mi miło, że do nas zaglądasz Tosinku kochana Ty to jesteś zaprawiona w bojach - z przyjemnością do Ciebie zaglądam - od razu nabieram optymizmu i mi lepiej Lidszu w przyszłym tygodniu spróbujemy z octem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 25.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Star Gate - najbardziej hitowy obecnie, Nero Zimbabwe praktyczny ale ale..... co to jest gierunek 8 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.05.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Etiuda ja myślałam, że najbardziej popularny jest Galaxy Star Osobiście najbardziej do mnie przemawia Absolut Black - pasuje do czarnych frontów - w tej chwili cena kamienia jest dość istotna - nadal szukamy dobrego, sprawdzonego kamieniarza - który nas nie zabije ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 26.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Tak to prawda że najpopularniejszy jest Star Galaxy. Ale z przekazu projektanta wiem ze taki trendy jest obecnie Star Gate - wlasciwie to dotyczyło nowych gresów, które własnie podobne sa do Star gate - takie pojedyncze sporadyczne białe "maźniecia"na kruczoczarnej powierzchni. Ale wiesz jak to jest - trendy wnetrzarskie muszą sie zmieniac z czasem. Ja granitów nie rozważam z prozaicznych przyczyn - choc wszystkie które pokazałaś sa cudne tyle ze napewno poza moim zasięgiem. Ten Absolut black jest z pewnoscia ponadczasowy i żadne mody nie zmienia jego uroku. Ja dzieki Tobie (wielkie dzięki) zamówiłam sobie gres Bernina szary lapatto (z tym lekkim połyskiem) na holl który łaczy sie z salonem, mały pas planuje zrobic przy kominku i wtedy kominek obłozyc np tym granitem Absolut Black...... ale to jeszcze daleka przyszłość i nie wiem czy kasy wystarczy. Ale jestem pewna że dokonasz trafnych wyborów i z niecierpliwościa czekam . Ale co to jest ten gierunek an 8 cm????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.05.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 wiesz, tak szczerze, to nie wybieramy dlatego czy coś jest modne, czy też nie, tylko dlatego że nam się coś podoba.jeżeli chodzi o modę i funkcjonalność, to na czasie są blaty młotkowane a nie polerowane. My chcemy polerowany.Gierunek - to doklejka na rogu.dwa kawałki są cięte pod kątem 45 stopni i tak łączone - w wyniku czego nie widać łączenia i blat wygląda jakby miał np 8 cm grubości.Faktycznie blat ma 3 lub 2 cm grubości.całość jest w kształcie litery L. Bernina ma nowy wzór na ten rok - my wybraliśmy ten z zeszłego.Ten nowy ma takie ciekawe centki takeigo jakby poleru, które są widoczne pod światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.05.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Etiudana tej stronie : http://www.kamieniarstwo.com.pl/oferta_blaty.htmlmasz rodzaje wykończeńmy chcemy ten "6p" - nie widać łączeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.05.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Etiuda to ja tu w pracy siedzę i rysuję jak wygląda gierunek a mój mąż wszystko już napisał (oczywiście piszemy z tego samego konta ) krótko mówiąc: gierunek inaczej naroże to załamanie gzymsu - sprawia optyczne wrażenie, jakby było wykonane z grubego granitu - http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/827478/previews/25666421_gierunek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 26.05.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzieki Wam OBOJGU. Jestescie skarbnica wiedzy. Nie slyszałam dotad nigdy tego określenia gierunek. natomiast efekt widziałam i jest znakomity. Ja zreszta lubie masywne wymiary w budownictwie, bo zwykle maja duzo prostoty w sobie a daja poczucie stabilnosci i piekna zarazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 01.06.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 GLOWAC a mogę prosić o zdjęcia wypucowanych łazienek lubię patrzeć na Wasze pomysły wykończeniowe,są oryginalne Nie uwłaczając- przecież Wy już jedną nogą mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 .... a czy ja mogę wiedzieć co to dokładnie jest ??? http://www.empikfoto.pl/albumy35/115019/755297/previews/23483596_dsc02108.jpg nie wiem jak w reali ale na zdjęciach wygląda jak szkic długopisem bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.06.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 .... a czy ja mogę wiedzieć co to dokładnie jest ??? http://www.empikfoto.pl/albumy35/115019/755297/previews/23483596_dsc02108.jpg nie wiem jak w reali ale na zdjęciach wygląda jak szkic długopisem bardzo ciekawe Nitu na żywo wyglądają dokładnie tak samo - jak naszkicowane czarnym tuszem - mimo, że szara łazienka jest moją ulubioną ta biała Vivesa robi chyba największe wrażenie na gościach , właśnie ze względu na efekt "rysunku" To jest link do kolekcji: http://www.vivesceramica.com/series.asp?category=579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts