rasia 17.06.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cześć Głowciu. Fajna lampa. A casting na blat już skończony? Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.06.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cześć Rasiu Wybraliśmy Zimbabwe Black - cały czarny polerowany. Star Galaxy i Star Gate są zbyt pstrokate Mam wyceny od Bogulaka i DanStone - obie wyceny podobne - teraz przed nami zakup sprzętów - potem montaż blatu - wszystko w lipcu Na początku lipca wchodzi parkieciarz i pan od schodów - zapowiada się pracowity miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Star Galaxy i Star Gate są zbyt pstrokate Jaki pstrokaty, jaki pstrokaty, co...?! Żartowałam oczywiście! Ja mam Zimbabwe Black na ramce wokół kominka. Ślicznie będzie!!! Głowac a możesz mi podesłać na PW ile u Cię wyniosą te blaty, bo chciałabym sobie porównać cenę...! Z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.06.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a, no i w lipcu będzie piec podłączony - i zamykamy urzędowo całą budowę![/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 18.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witaj glowacMam pytanko - została Ci z budowy taśma kalenicowa? Potrzebuję 1 metra taśmy Braas figaroll kolor antracyt. Nam się skończyła i szkoda całej rolki kupować dla tego 1 metra brakującego. Chętnie odkupię jeśli coś macie. Proszę o informację. Jak zwykle lubię zaglądać do Twojego dziennika. Kiedyś też planowaliśmy budowę Diuny, ale jest za szeroka na naszą działkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cześć Rasiu Wybraliśmy Zimbabwe Black - cały czarny polerowany. Star Galaxy i Star Gate są zbyt pstrokate Mam wyceny od Bogulaka i DanStone - obie wyceny podobne - teraz przed nami zakup sprzętów - potem montaż blatu - wszystko w lipcu Na początku lipca wchodzi parkieciarz i pan od schodów - zapowiada się pracowity miesiąc Toś wybrała tak jak i ja bym... Super! Ale gnasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.06.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Elcia1he - taśma została, ale nie wiem ile i nie wiem gdzie jest - ale poszukam. Nie wiem też czy to ta.w poniedziałek Ci odpiszę w dzienniku - ok?a na kiedy ja potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 23.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Hej, bardzo mi przykro, że Mania złapała jakiegoś wirusa w przedszkolu, Antoś odpukać, wyszedł z tego bez szwanku, ale zapał chyba jednak do przedszkola trochę osłabł Domek piękny, jeszcze troszeczkę i będziecie w nim mieszkać całą czwóreczką... Pozdrawiam i do zobaczenia w realu.. Fajna ta Twoja Maryśka - bardzo rezolutna i w kaszę nie da sobie dmuchać, może trochę podszkoli Antka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.06.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witaj Julienx Jeśli chodzi o Manię to prawda - wyjątkowo asertywna z niej panienka Po dniach otwartych panie w przedszkolu stwierdziły, że młoda na pewno sobie w życiu poradzi Antoś jest słodziutki, mam nadzieję, że będzie trochę studził temperament koleżanki Mam nadzieję, że do września uda nam się bezboleśnie przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niaka 23.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Głowac, a ja mam pytanie: co to za kuchnia? z jakiej firmy? bo jest poprostu boska!!!! a te uchwyty są niespotykane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.06.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Niaka witaj u nas Kuchnia jest ze studia AranDesign. http://www.arandesign.eu/index/front/id/117 model Dali Lucido Jak znajdę wolną chwilkę sprawdze jaki był koszt uchwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 26.06.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam pierwszy raz piszę u Ciebie i już z prośbą , bardzo podobają mi się uchwyty w Twoich meblach kuchennych...planuje właśnie takie do łazienki więc dołączam się do proźby "Niaka", a raczej czy można kupić same uchyty? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.06.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Hej Glowac, dawno mnie u ciebie nie było kuchnia jest przepiękna i ne mogę się doczekać, kiedy będzie już skończona z blatem Cieszę się, że Mania daje sobie radę w przedszkolu Moja młodsza też idzie od września do przedszkola i już się boję co będzie, bo młoda do tych raczej asertywnych należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 26.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja też pozwolę sobie zaglądnąć Mój najmłodszy też od września do przedszkola (epiedmia jakas czy co ), schody proste , to bardzo dobry pomysl, ostatnio byłam na rekonesansie u mojej przyszłej sąsiadki, tez zrobiła prosteschody, poreczę bez esów floresów , na zdjęciach wyglądało średnio,a na żywo wygląda to naprawde bardzooooooo ładnie, gdyby nie to że mam wylewane , to tez bym takie zrobiła, ale nic straconego porecze sobie od niej zgapię ,więc GLOWAC powodzenia i duzo mocy decyzyjnej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.06.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Elcia1 przepraszam ze dopiero teraz, ale wczesniej nie mogłem. Taśma była, ale się gdzieś zmyła nie wiem gdzi ejest - szukałem na budowie i tu gdzie teraz mieszkamy i nie mogę odszukać. Przykro że ie pomogę przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Te najprostsze dębowe barierki są super! bardzo neutralne, myślę, że fajnie będą pasowały do Waszego domku! Zachwycam się Waszym dachem - piękny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.06.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Emilka26 z samymi uchwytami może być problem - ale nie zaszkodzi zadzwonić do studia i zapytać się czy nie sprowadzą kilku sztuk za normalną opłatą? W sumie co im szkodzi ?- i tak na tym zarabiają Ja bym tak zrobiła - wcześniej wstawiłam link'a do ich strony lidszu Marynia to kobietka o BARDZO !!! mocnym charakterze - zodiakalna lwica (pełną gębą ). Asertwność 10. Oj ...panie w przedszkolu będą miały z nią przejścia Widzę, że nasze panny zaczynają od września - obie będziemy to przeżywały BeaWroc no i kolejny przedszkolaczek Oj będzie się we wrześniu działo U nas też schody są wylewane – robimy same dębowe stopnice – podstopnice będą białe. W Warszawie ceny są chore – te dębowe barierki wybraliśmy właśnie ze względu na cenę! Gdybyśmy mieli wolne 30.000zł to barierki byłby kute – niestety kasa na wykończenie kończy się a przed nami jeszcze sporo rzeczy do zrobienia. Te dębowe barierki to kompromis pomiędzy tym co nam się podoba a na co nas w tej chwili stać Basia_KRK witaj u nas w dzienniku Bardzo się cieszę, że domek Ci się podoba - ja coraz bardziej przekonuję się do tych barierek - najważniejsze, że będą bezpieczne dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 glowacku gdzie dorwałaś takie zasłonki różowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 lidszu Marynia to kobietka o BARDZO !!! mocnym charakterze - zodiakalna lwica (pełną gębą ). Asertwność 10. Oj ...panie w przedszkolu będą miały z nią przejścia Widzę, że nasze panny zaczynają od września - obie będziemy to przeżywały moja młodsza to zodiakalny Byk, więc też uparciuch niezły i asertywność również 10 już jestem ciekawa jak to będzie, bo moje panie z przedszkola to są przekonane, że to taki słodki aniołek i dość ugodowy jak siostra Zdziwią się trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 05.07.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Efilo zasłonki są do kupienia w Eurofirany: http://www.eurofirany.com.pl Są naprawdę piękne, dopieszczone w każdym calu - chyba włoskie z tego co pamiętam? Niestety dla mnie pozostaną sferą marzeń - ja potrzebuję 2 pary do pokoju Mani (jedno okno + drzwi balkonowe) - koszt 1500zł jest w tej chwili poza moim zasięgiem. Moja koleżanka ma altelier krawieckie - mam nadzieję, że uszyje mi takie cudo za dużo mniejsze pieniądze Lidszu jeśli uda nam się w końcu spotkać na żywo będziemy mały o czym rozmawiać Widzę, że obie nasze panny są "charakterne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts