Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza DIUNA III - dom GLOWACA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 958
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Rasiu :)

Wybraliśmy Zimbabwe Black - cały czarny polerowany.

Star Galaxy i Star Gate są zbyt pstrokate :roll:

Mam wyceny od Bogulaka i DanStone - obie wyceny podobne - teraz przed nami zakup sprzętów - potem montaż blatu - wszystko w lipcu ;)

Na początku lipca wchodzi parkieciarz i pan od schodów - zapowiada się pracowity miesiąc ;)

Jaki pstrokaty, jaki pstrokaty, co...?! :evil: :evil: :evil:

Żartowałam oczywiście! :D :wink:

Ja mam Zimbabwe Black na ramce wokół kominka. Ślicznie będzie!!! 8)

Głowac a możesz mi podesłać na PW ile u Cię wyniosą te blaty, bo chciałabym sobie porównać cenę...! :roll:

Z góry wielkie dzięki!

Witaj glowac

Mam pytanko - została Ci z budowy taśma kalenicowa? Potrzebuję 1 metra taśmy Braas figaroll kolor antracyt. Nam się skończyła i szkoda całej rolki kupować dla tego 1 metra brakującego. Chętnie odkupię jeśli coś macie. Proszę o informację.

Jak zwykle lubię zaglądać do Twojego dziennika. Kiedyś też planowaliśmy budowę Diuny, ale jest za szeroka na naszą działkę.

Pozdrawiam.

Cześć Rasiu :)

Wybraliśmy Zimbabwe Black - cały czarny polerowany.

Mam wyceny od Bogulaka i DanStone - obie wyceny podobne - teraz przed nami zakup sprzętów - potem montaż blatu - wszystko w lipcu ;)

Na początku lipca wchodzi parkieciarz i pan od schodów - zapowiada się pracowity miesiąc ;)

Toś wybrała tak jak i ja bym... 8) :D :D Super! Ale gnasz! :D :D :D

Hej,

bardzo mi przykro, że Mania złapała jakiegoś wirusa w przedszkolu, Antoś odpukać, wyszedł z tego bez szwanku, ale zapał chyba jednak do przedszkola trochę osłabł :)

Domek piękny, jeszcze troszeczkę i będziecie w nim mieszkać całą czwóreczką...

Pozdrawiam i do zobaczenia w realu..

Fajna ta Twoja Maryśka - bardzo rezolutna i w kaszę nie da sobie dmuchać, może trochę podszkoli Antka :)

Witaj Julienx :)

Jeśli chodzi o Manię to prawda - wyjątkowo asertywna z niej panienka ;)

Po dniach otwartych panie w przedszkolu stwierdziły, że młoda na pewno sobie w życiu poradzi ;) :lol:

Antoś jest słodziutki, mam nadzieję, że będzie trochę studził temperament koleżanki ;)

Mam nadzieję, że do września uda nam się bezboleśnie przeprowadzić :roll:

Hej Glowac,

dawno mnie u ciebie nie było :oops:

kuchnia jest przepiękna i ne mogę się doczekać, kiedy będzie już skończona z blatem :D

Cieszę się, że Mania daje sobie radę w przedszkolu :D Moja młodsza też idzie od września do przedszkola i już się boję co będzie, bo młoda do tych raczej asertywnych należy :lol: :lol:

Ja też pozwolę sobie zaglądnąć :wink:

Mój najmłodszy też od września do przedszkola (epiedmia jakas czy co 8) ), schody proste , to bardzo dobry pomysl, ostatnio byłam na rekonesansie u mojej przyszłej sąsiadki, tez zrobiła prosteschody, poreczę bez esów floresów , na zdjęciach wyglądało średnio,a na żywo wygląda to naprawde bardzooooooo ładnie, gdyby nie to że mam wylewane , to tez bym takie zrobiła, ale nic straconego porecze sobie od niej zgapię 8) ,więc GLOWAC powodzenia i duzo mocy decyzyjnej życzę :wink:

Emilka26 z samymi uchwytami może być problem - ale nie zaszkodzi zadzwonić do studia i zapytać się czy nie sprowadzą kilku sztuk za normalną opłatą?

W sumie co im szkodzi ?- i tak na tym zarabiają ;)

Ja bym tak zrobiła - wcześniej wstawiłam link'a do ich strony :)

lidszu Marynia to kobietka o BARDZO !!! mocnym charakterze - zodiakalna lwica (pełną gębą :wink: ).

Asertwność 10.

Oj ...panie w przedszkolu będą miały z nią przejścia ;) :roll:

Widzę, że nasze panny zaczynają od września - obie będziemy to przeżywały :roll:

BeaWroc no i kolejny przedszkolaczek ;)

Oj będzie się we wrześniu działo ;)

U nas też schody są wylewane – robimy same dębowe stopnice – podstopnice będą białe.

W Warszawie ceny są chore – te dębowe barierki wybraliśmy właśnie ze względu na cenę!

Gdybyśmy mieli wolne 30.000zł to barierki byłby kute – niestety kasa na wykończenie kończy się a przed nami jeszcze sporo rzeczy do zrobienia.

Te dębowe barierki to kompromis pomiędzy tym co nam się podoba a na co nas w tej chwili stać :roll:

Basia_KRK

witaj u nas w dzienniku :)

Bardzo się cieszę, że domek Ci się podoba - ja coraz bardziej przekonuję się do tych barierek - najważniejsze, że będą bezpieczne dla dzieci :)

lidszu Marynia to kobietka o BARDZO !!! mocnym charakterze - zodiakalna lwica (pełną gębą :wink: ).

Asertwność 10.

Oj ...panie w przedszkolu będą miały z nią przejścia ;) :roll:

Widzę, że nasze panny zaczynają od września - obie będziemy to przeżywały :roll:

moja młodsza to zodiakalny Byk, więc też uparciuch niezły i asertywność również 10 :lol: :lol:

już jestem ciekawa jak to będzie, bo moje panie z przedszkola to są przekonane, że to taki słodki aniołek i dość ugodowy jak siostra :lol: :lol: :lol: :lol: Zdziwią się trochę 8)

Efilo zasłonki są do kupienia w Eurofirany:

http://www.eurofirany.com.pl

Są naprawdę piękne, dopieszczone w każdym calu - chyba włoskie z tego co pamiętam?

Niestety dla mnie pozostaną sferą marzeń - ja potrzebuję 2 pary do pokoju Mani (jedno okno + drzwi balkonowe) - koszt 1500zł jest w tej chwili poza moim zasięgiem.

Moja koleżanka ma altelier krawieckie - mam nadzieję, że uszyje mi takie cudo za dużo mniejsze pieniądze :wink:

Lidszu jeśli uda nam się w końcu spotkać na żywo będziemy mały o czym rozmawiać :wink: :lol:

Widzę, że obie nasze panny są "charakterne" :wink: :lol: