efilo 07.07.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 szok chyba się nauczę szyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.07.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ja już zaczęłam rozglądać się za dobrą maszyną do szycia PS. te cudne wykończenia z kryształków, które mnie tak urzekły to koszt 20zł/mb - do tego fajny materiał i zasłonka gotowa - z tym samodzielnym szyciem to nie jest zły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a te kryształki są na jakiejś taśmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ja już kiedyś uszyłam (był to pierwszy i jak na razie ostatni mój wyrób) robiłam to na szelkach ale równie dobrze można na tasiemkach do zawiązania - bardzo mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Glowac, ja jestem całe wakacje w domu, więc na pewno uda nam się jakoś w weekend umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.07.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 a te kryształki są na jakiejś taśmie? tak są wszyte na taśmie: np takie cuś http://www.allegro.pl/item670940587_dekor_ss_koraliki_krysztalki_do_obszywania_firan.html można kupić różne kolory, kształty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć Żaglóweczko Cieszę się że tak nabrało wszystko rozpędu. Od razu człowiek dostaje skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 21.07.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Wpadlam tu z wątku o bialych kuchniach (tak siedzę nocą, bo na 90 procent już zamowilam wlasnie bialą). Jaki macie do Waszej pięknej bialej kuchni blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.07.2009 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witaj alfa36 Bardzo się cieszę, że ktoś do nas zagląda - nasz dziennik zapadł w forumowe czeluścia Blat w kuchni będzie z czarnego granitu Absolute Black - z doklejką na 8cm grubości. Właśnie jesteśmy w trakcie rozmów z kamieniarzem - mam nadzieję, że niedługo uda nam się zakończyć prace w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 glowacku kochany ja zaglądam. w dodatku częściej niż autorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 24.07.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Agnieszka królestwo za takie lustro (prostokąt w kółeczku)... Gdzie tego powinnam szukać, podpowiedz na priv.. Z gory dzieki Julia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.07.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Głowaciu Kochana, możesz mi napisać jak ocieplaliście/izolowaliście taras nad wykuszem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.07.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Efilo dziękuję - ja z przyjemnością śledzę Twoje postępy Julienx namiar na szafkę z lustrem wysałam na PW dardurdka mam przygotowany przez męża schemat - mam nadzieję, że będzie przydatny - ew. mąż Ci podpowie co i jak bo ja jestem od wybierania kafelków wybacz, że wstawię link do schamtu i dyskusji o izolacji wykuszu - jestem sama z dwójką szkrabów i chwilowo mam obie ręce zajęte http://forum.muratordom.pl/diuna-iii-z-domusa,t75191-1920.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.07.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 dardurdkajak będziesz miała pytania, to pytaj, na nastęnej stronie tego linku też jest "rysunek" i odp na kilka pytań dot. izolacji.Generalnie na to co ma każdy = czyli jakąś tam płytę balkonową:- papa termozgrzewalna- poziome ocieplenie- wylewka- obróbka blacharska - folia w płynie - najlepiej z piaskiem (te lepsze folie są już z piaskiem)- klej elastyczny- okładzina - pewnie płytki- fuga epoksydowano i finito! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 znowu przyszłam sprawdzic postępy i powiedziec kontrolnie: powolutku i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.08.2009 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 78mysz dziękujemy - w środę Duch wchodzi z dechami - może uda mi się pojechać na budowę? - bardzo jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.08.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 78mysz dziękujemy - w środę Duch wchodzi z dechami - może uda mi się pojechać na budowę? - bardzo jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie to ty masz go za takiego drwała? Myslisz ze jak rano zacznie to wieczorem skończy? Układanie drewna to jeden z przyjemniejszych elementów w budowie, bo poniewaz znaczy to ze wszystko inne jest juz ułożone i w zasadzie to mozna juz mieszkac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.08.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 coś tam będize widać - tego sie spodziewamy - skoro posadzki są przygotowane został jeszcze piec i blat - to minimum zeby sie wprowadzić - ale podłgi muszą odleżakować, więc się nie napinamy zresztą zaraz jedziemy na mini urlop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzień doberek dawno mnie tu nie było glowac, widzę, że dużo się dzieje u was Super pozdrów Ducha ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 witanko... dziś znów przejżałam dziennik... bardzo mnie się widzi kuchnia... czekam na blat.... i na Duchate podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts