glowac 05.08.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 78myszmiałaś rację - dziś nie zobaczymy efektu "prawie" finalnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 78mysz miałaś rację - dziś nie zobaczymy efektu "prawie" finalnego... a widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 19.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witaj Glowacu. Piekne dechy zaczynasz pokazywac. Powiedz ile czasu od wykonania wylewek uplynelo do polozenia parkietu. I jeszcze jedno mam pytanie czym (jaki kolor?) malowaliscie podbitke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.08.2009 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Etiuda - cieszę się, że dechy Ci się podobają - sama jestem ciekawa jak będą wyglądały po zakończeniu prac Jeśli chodzi o podbitkę: mamy podbitkę sosnową dwukrotnie malowaną impreganem z woskiem firmy Tikkurila (Valtti Expert) w kolorze orzech. http://www.tikkurila.pl/farby_dekoracyjne/produkty/produkty_zewnetrzne/powierzchnie_drewniane Kolor wyszedł bardzo ciepły - idealnie dopasowany do złotego dębu - długo szukaliśmy czegoś odpowiedniego - wypróbowaliśmy kilkanaście preparatów i kolorów i ten jest wg nas najlepszy. Co do wylewek - muszę sprawdzić kiedy były robione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.08.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 wylewki były robione w połowie września ubiegłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 20.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzieki za informacje. Kolor podbitki rzeczywiscie bardzo ciepły i piekny. Zauważyłaś czy przez ten rok zmieniły kolor? Bo jak przeczytałam to zastosowany przez Was preparat ma składniki ochronne na UV. A wylewki to prawie 11m-cy sie sezonowały. Pewnie nie mieliście żadnych problemów z wilgotnościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.08.2009 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Wczoraj pojechałam z dziećmi na budowę, żeby zrobić zdjęcia dla Maxim'a. Specjalnie zerknęłam na podbitkę i naprawdę nic się z nią nie dzieje, nie wypłowiała - ogólnie jesteśmy bardzo z niej zadowoleni Przepraszam, że sama szukałaś info kiedy były robione wylewki? - Mój mąż nie jest z nich do końca zadowolony - tak jak pisałaś, z wilgotnością nie mieliśmy problemu - parkieciarze dość szybko się uwinęli - teraz czekamy aż przyjadą na poprawki Maxim proszę o wyrozumiałość - w wolnej chwili wrzucę zdjęcia łączeń w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.08.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 złe kody muszą się kończyć na .jpg otworzyłam z linka. skąd koncepcja tych obwódek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.08.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 chcieliśmy Efilo jakiejś odmiany - nam sie podoba, ale to sprawa gustów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.08.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 no to macie dwa w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.08.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Glowac, fajne te podłogi wam wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Głowciu, jeśli chodzi o zdjęcia to wydaje mi się że kopiujesz nie właściwy adres (adres strony, a powinien być obrazka, zakończony.jpg) O właśnie zobaczyłam że Efilka już wyjaśniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 22.08.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 dziękuję dziewczyny - problem ze zdjęciami udało mi się rozwiązać Efilo chyba nie do końća zrozumiałam to 2w1 Wiele osób pytało nas o obwódkę w salonie Zainspirowały nas te oto zdjęcia: http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/827478/previews/25942057_schody4.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/827478/previews/25942088_schody8.jpg ta obwódka wygląda przepięknie i zastanawialiśmy się jakby to wyglądało w salonie? Będąc na urlopie uzgodniliśmy tę zmianę z Duchem (telefonicznie) i wyszło lepiej niż się spodziewaliśmy Salon zyskał delikatną ozdobę - wszystkie łączenia pod kątem 45 stopni nadają mu fajnego wyrazu. I o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 23.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam ! Domek śliczny. Kuchnia też bardzo ładna ale z tą biiałą podłogą odważnie. mieliśmy kiedys w mieszkaniu białą podłogę. Trzy razy dziennie na mopie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.08.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witaj krzys_i_aga W chwili obecnej także latam z mopem co dzień Nasz młody mężczyzna, skończył 10 miesięcy i nie jada już kaszek - tylko sam z telarza - po każdym posiłku - na podłodze mamy bagno Nasza 3 letnia kuchareczka nie jest lepsza - po gotowaniu cała kuchnia jest do sprzątania - już do tego przywykliśmy - mop i odkurzacz to moi przyjaciele Teraz zamierzam zaprzyjaźnić się ze zmywarką Tak na poważnie - przy małych dzieciach nie da się utzrymać czystości w domu - przyjamniej przy naszych - jak nie rozlane kakao, pomalowany farbami fotel to braciszek wymalowany flamastrami - i o to chodzi, żeby było wesoło Bardzo się cieszę, że Wam się nasza chatka podoba - my powoli tracimy zapał do jej wykańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Aga!!! Zapał, pomyśl o najbliższej gwiazdce i odrazu będziesz mnieć energię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.08.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Efilo chyba nie do końća zrozumiałam to 2w1 inaczej niż wszyscy i na dodatek przypadło wam do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.08.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Aga!!! Zapał, pomyśl o najbliższej gwiazdce i odrazu będziesz mnieć energię!!!! Tosinku słońce - ostatnio zastanawiałam się czy na gwiazdkę nie kupić krzeseł do kuchni Efilo - a o to chodziło - jakoś 2w1 kojarzy mi się z "2w1" a ja już zakładany plan zrealizowałam Tak czy inaczej mam nadzieję, że za 3 tygodnie będzie zrobiona podłoga, schody i pomalowany dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 my raczej najpierw pomalujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.08.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 cały dom poza garażem jest już raz pomalowany w zasadzie, więc nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts