Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza DIUNA III - dom GLOWACA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 958
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tu Glowacowa :lol:

Ja także jestem dziewczyna z Mokotowa i to najpiękniejszego bo Dolnego.

:lol:

Wychowałam się właściwie w Łazienkach Królewskich - cudnie, że nasze dzieci także będą blisko zieleni - tuż za ogordzeniem las, grzybki - czego chcieć więcej :D

Witaj Glowacowo :)

Przyznam sie, ze troche obawiam sie tego lasu. U nas od Dzieci Polskich trzeba przejsc około 600 metrów, nie wiem, kiedy zdecyduje sie puscic córke sama. I nie zanosi sie na jakiekolwiek bezposrednie sasiedztwo. Najblizszy dom bedziemy mieli 30 - 40 metrów od naszego.

Pozdrawiam

ja się wychowałem w Aninie i powiem Ci że to spokojna okolica - kupicie psa + ochrona dla świadomosci i spoko.

zresztą w przeciagu kilku lat sąsiadów bedziecie mieli coraz więcej!

No, nie wiem, czy taka spokojna - w Aninie włamali sie kiedys do domu mojej cioci, chcieli ukrasc samochód. W Radosci złodziej wszedł do domu znajomych rodziców, włascicielka była w tym czasie w domu.....

Dziękujemy :)

Bramę poszerzaliśmy adaptując projekt.

Poszerzyliśmy całość budynku o 1,2m a bramę zrobiliśmy 3m.

Za tę zmianę nic nie płaciliśy ponieważ nadproże będzie 3m (takie samo jak nad drzwiami tarasowym)i i nie było trzeba drugi raz nic przeliczać - na szczęście.

Teraz jeszcze czeka nas poszerzenie budynku o 1.2m od strony tarasu, przywrócenie małego okna w kuchni i zmiana schodów wewn. na betonowe.

Hej :)

Skąd masz zdjecia tego jasnego salonu? Bo w moim domku będzie podobne usytuowanie wszystkiego (tylko wykusz jest z boku domu - tam gdzie na tym zdjeciu stoi stół).

Zdjecia mojego domku:

http://foto.onet.pl/g3yza,0jdwp4ssox0s,u.html

Pozdrawiam serdecznie Asia

P.S. Fajną masz Niunię :lol:

minkapinka gratulacje - zawsze jak jedziemy do siebie przejeżadzmy obok Was.

Na Ostów w głębi lasu jest nasz ulubiony stary domek i jeszcze kilka do których mamy duży sentyment i zawsze je sobie oglądamy :D

Dziś jeżdząc po Aninie i Międzylesiu zwracałam uwagę na "nowoczesne domy" i powiem Ci, że jest tego troszkę.

minkapinka gratulacje - zawsze jak jedziemy do siebie przejeżadzmy obok Was.

Na Ostów w głębi lasu jest nasz ulubiony stary domek i jeszcze kilka do których mamy duży sentyment i zawsze je sobie oglądamy :D

Dziś jeżdząc po Aninie i Międzylesiu zwracałam uwagę na "nowoczesne domy" i powiem Ci, że jest tego troszkę.

Wasza ulice tez znam - gdy szukałam działki, zwiedzałam wszystkie uliczki :) Fajnie macie, bo ulica bardziej cywilizowana.

Ulica Ostów jest ekstra, zawsze zastanawiałam sie, dlaczego na tej jednej ulicy jest asfalt i kto tam mieszka, bo domy tez super. Juz wiem :)

Wszedzie szukam nowoczesnych domów, ostatnio wybrałam sie nawet do Izabelina :)

A Wasz domek bedzie uroczy, jest bardzo zgrabny. Widziałam wizualizacje salonu - bedzie duzy, a to ważne :)

Pozdrawiam :D

tak czułam, że jakiś radny - albo radna :lol:

Właścicieli widziałam, nawet kręcili tam niedawno jakiś serial ale widać kiepska aktorka bo nie znaju - oby lepsza radna z niej była :wink: .

Wodę mamy miejską ale chcemy wykopać nową studnię do podlewania ogrodu.

Stara jest w miejscu przyszłego tarasu i trzeba będzie ją zlikwidować :cry:

Ogród będzie z tych dużych więc szkoda płacić za miejską wodę.