glowac 06.08.2007 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 ooo - to sąsiadami będziemy a ja myślałem ze to po 2 stronie torów.... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 ooo - to sąsiadami będziemy - my na Jeleniej - to pierwsza ulica przed pętlą! a ja myślałem ze to po 2 stronie torów.... pozdrowienia rzeczywiscie bedziemy sasiadami miło mi bede sledzila postepy waszej budowy pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.08.2007 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 tu Glowacowa Ja także jestem dziewczyna z Mokotowa i to najpiękniejszego bo Dolnego. Wychowałam się właściwie w Łazienkach Królewskich - cudnie, że nasze dzieci także będą blisko zieleni - tuż za ogordzeniem las, grzybki - czego chcieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 tu Glowacowa Ja także jestem dziewczyna z Mokotowa i to najpiękniejszego bo Dolnego. Wychowałam się właściwie w Łazienkach Królewskich - cudnie, że nasze dzieci także będą blisko zieleni - tuż za ogordzeniem las, grzybki - czego chcieć więcej Witaj Glowacowo Przyznam sie, ze troche obawiam sie tego lasu. U nas od Dzieci Polskich trzeba przejsc około 600 metrów, nie wiem, kiedy zdecyduje sie puscic córke sama. I nie zanosi sie na jakiekolwiek bezposrednie sasiedztwo. Najblizszy dom bedziemy mieli 30 - 40 metrów od naszego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.08.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ja się wychowałem w Aninie i powiem Ci że to spokojna okolica - kupicie psa + ochrona dla świadomosci i spoko.zresztą w przeciagu kilku lat sąsiadów bedziecie mieli coraz więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.08.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ja się wychowałem w Aninie i powiem Ci że to spokojna okolica - kupicie psa + ochrona dla świadomosci i spoko. zresztą w przeciagu kilku lat sąsiadów bedziecie mieli coraz więcej! No, nie wiem, czy taka spokojna - w Aninie włamali sie kiedys do domu mojej cioci, chcieli ukrasc samochód. W Radosci złodziej wszedł do domu znajomych rodziców, włascicielka była w tym czasie w domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.08.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 wszędzie gdzieś coś się dzieje - a teraz to się uspokoiło...Dla mnie Anin to najbardziej bezpieczna dzielnica - moze dlatego że autochtonem jestem...bez obaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 08.08.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 PO ALTANCE PRAWIE SLADU NIE MA.DOBRA ROBOTA.kLUSECZKA SLICZNA I PRZEUROCZA.CZEKAM NA ZDJECIA Z CHRZCIN.MAM PYTANIE JESLI BRAME GARAZOWA POWIEKSZYC ZECHCE TO WYMAGA TO JAKIEJS ZGODY CZY TAK BEZ MOZNA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.08.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dziękujemy Bramę poszerzaliśmy adaptując projekt. Poszerzyliśmy całość budynku o 1,2m a bramę zrobiliśmy 3m. Za tę zmianę nic nie płaciliśy ponieważ nadproże będzie 3m (takie samo jak nad drzwiami tarasowym)i i nie było trzeba drugi raz nic przeliczać - na szczęście. Teraz jeszcze czeka nas poszerzenie budynku o 1.2m od strony tarasu, przywrócenie małego okna w kuchni i zmiana schodów wewn. na betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.08.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Hej Skąd masz zdjecia tego jasnego salonu? Bo w moim domku będzie podobne usytuowanie wszystkiego (tylko wykusz jest z boku domu - tam gdzie na tym zdjeciu stoi stół). Zdjecia mojego domku: http://foto.onet.pl/g3yza,0jdwp4ssox0s,u.html Pozdrawiam serdecznie Asia P.S. Fajną masz Niunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 zdjęcia są na stronie Domusa: http://www.domus.wroc.pl/projekt5.html?id=97&flip= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.08.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Edzia wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.08.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Drobnostka P.S. Umknął mi jeden post , w którym AsiaR dziękuje Ci za namiar. Ale pewnie to przeczytałeś w swoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.08.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Mam nadzieje, ze w przyszłym tygodniu znajdę czas i podjadę zobaczyć Wasz plac budowy Od czwartku jesteśmy właścicielami działki na Trzykrotki. Zabieramy sie do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.08.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 minkapinka gratulacje - zawsze jak jedziemy do siebie przejeżadzmy obok Was. Na Ostów w głębi lasu jest nasz ulubiony stary domek i jeszcze kilka do których mamy duży sentyment i zawsze je sobie oglądamy Dziś jeżdząc po Aninie i Międzylesiu zwracałam uwagę na "nowoczesne domy" i powiem Ci, że jest tego troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 12.08.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 minkapinka gratulacje - zawsze jak jedziemy do siebie przejeżadzmy obok Was. Na Ostów w głębi lasu jest nasz ulubiony stary domek i jeszcze kilka do których mamy duży sentyment i zawsze je sobie oglądamy Dziś jeżdząc po Aninie i Międzylesiu zwracałam uwagę na "nowoczesne domy" i powiem Ci, że jest tego troszkę. Wasza ulice tez znam - gdy szukałam działki, zwiedzałam wszystkie uliczki Fajnie macie, bo ulica bardziej cywilizowana. Ulica Ostów jest ekstra, zawsze zastanawiałam sie, dlaczego na tej jednej ulicy jest asfalt i kto tam mieszka, bo domy tez super. Juz wiem Wszedzie szukam nowoczesnych domów, ostatnio wybrałam sie nawet do Izabelina A Wasz domek bedzie uroczy, jest bardzo zgrabny. Widziałam wizualizacje salonu - bedzie duzy, a to ważne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.08.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Kto?? Kto?? Kto tam mieszka?? Domy na Ostów są przepiękne i są tam nasze dwa ulubione domki, ciągle podpatrujemy detale, wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 13.08.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Kto?? Kto?? Kto tam mieszka?? Domy na Ostów są przepiękne i są tam nasze dwa ulubione domki, ciągle podpatrujemy detale, wykończenie Podobno mieszka tam aktórka, która jest radną. Jaka bedziecie mieli wodę? Miejska? My niestety bedziemy musieli kopac studnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.08.2007 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 tak czułam, że jakiś radny - albo radna Właścicieli widziałam, nawet kręcili tam niedawno jakiś serial ale widać kiepska aktorka bo nie znaju - oby lepsza radna z niej była . Wodę mamy miejską ale chcemy wykopać nową studnię do podlewania ogrodu. Stara jest w miejscu przyszłego tarasu i trzeba będzie ją zlikwidować Ogród będzie z tych dużych więc szkoda płacić za miejską wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.08.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Bylismy wczoraj na Jeleniej, widzielismy Wasza budowe Fajna, duza działka. Widze, ze szykujecie sie do "Kluseczkowej" imprezy Pierwsze urodziny dziecka to wielkie wydarzenie, nastepne obchodzi sie juz bez tak wielkich emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts