Patty1719502153 13.09.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 To moze to będzie tańszy zamiennik?http://www.planetalamp.pl/images/DUZE/sanelli/moon400735.jpg http://www.planetalamp.pl/product_info.php?products_id=5571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 MAm taka 1 lampe - luna moonhttp://www.allegro.pl/item707666188_lampa_wiszaca_luna_biala.html PozdrawiamKarolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ładne te lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_ba 20.09.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i symatyków Diuny a w szczególności glowac. Właśnie zaczynam budowę Diuny II i stanąłem przed wyborem rekuperatora z GWC. W związku z tym mam prośbę do glowac o kilka podpowiedzi. A mianowicie z usług jakiej firmy skorzystaliście przy budowie reku z GWC, oraz jaki reku ostatecznie zakupiliście i jaki jest przewidywany koszt tej inwestycji. pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.09.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Patty:) jesteś wspaniała Kurcze podobają mi się oryginalne - ale potrezbuję do salonu 2 lampy wiszące i dwa kinkiety – muszę trochę uzbierać na nie Popcarol – dziękuję za informację Efilko znalazłam te lampy gdzieś tu na forum – nie wiem jak się prezentuja na żywo – na zdjęciu wyglądają skromnie i ładnie – tylko cena ja_ba witaj u nas Wszystkie info na temat GWC i reku wyśle Ci M na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 glowac przejrzyj sobie allegro i może luminę. dużo odpowiedników w sensownych cenach. ja wiem że to nie TA lampa ale wysoce prawdopodobne że nikt nie zauważy różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.09.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Głowciu, proszę Cię napisz coś więcej o tej kanałówce! Zawsze myślałam, jak widziałam takie piękne "podłogowe żaluzje" że tam jest jakiś kaloryfer Jak to się robi? Jak działa??? jak później zrobić te "żaluzje" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patty1719502153 21.09.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Glowac trafiłaś z pytaniem w moment moich poszukiwań lamp, toteż dziele się pomysłam i wynikami poszukiwańi. Ja chyba zamówię tą ostatnią do salonu. Ogólnie już prawie całe oswietlenie mam skompletowane - zawsze to krok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_ba 21.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ja_ba witaj u nas Wszystkie info na temat GWC i reku wyśle Ci M na PW Dzięki serdeczne i czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.09.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ja_baodp poszła na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 27.09.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nadrabiamy zaległości: majki nie obawiamy się tego bo ciągle ganiamy z jakąś szmatą - mamy dwójkę dzieci - więc berz względu na to kolor czy fakturę trzeba gdzieś sprzątać.... dardurdka kanałówka to grzejnik kanałowy - przyszedł do domów z przemysłu. to grzejnik w specjalnej wnęce w posadzce obudowany firmową "trumną". Owa żaluzja to kratka przez którą leci ciepłe powietre albo grawitacyjnie albo wspomagane wentylatorami. Skoro leci z dołu do góry, to tak smao może z góry na dół - np wszystko co tam samo wpadnie produkuje je większość dużych firm od grzejników - jaga, purmo, verano, regulus, zehnder, itd. nasz salon mimo że duży to mało ustawnym jest więc kanałówka pasowała idealnie. tu są fotki grzejnika sote -> http://www.jaga.com.pl/galerie_grzejnikow/Canal_Plus/index.html dziewczyny - dzięki za info o lampach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamcia461 02.10.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam,Korzystając z weekendowej atmosfery w pracy weszłam jak zwykle na forum i przez zupełny przypadek trafiłam na wasz dziennik. Co by tu dużo pisać....cudo!!!! Trzymam kciuki za dalsze urządzanie. Kawał pięknej roboty!!!Kamcia461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 macie zachwycającą elewację, podbitkę i zewnętrzne wykończenia, a balustrada po prostu piękna!! za każdym razem jak oglądam, jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.10.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Kamcia461 dzięujemy za miłe słowa Bardzo się cieszę, że domek Ci się podoba - nam już trochę zbrzydło malowanie itp. Jakoś nie spieszy nam się z przeprowadzką monia i marek Bardzo miło jest słyszeć takie słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a w ogóle macie jakiś termin? bo nam też tak trochę para uciekła pod koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.10.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 efilonie mamy żadnego terminu - nic nas nie pogania, za mieszkanie obecne nie płacimy, więc nie ma ciśnienia.jedyne co nam utrudnia obecne miejsce zamieszkania, to przedszkole - bo jest pod nowym domem - choć to tylko 5 km samochodem jadąc i w obie strony to 20 minut. jutro będą gotowe schody i ponownie polakawierowany salon, potem piec i gdyby nie brak balatu w kuchni to na upartego (+ posprzątanie) można sie wprowadzać, ale nawet na to posprzątanie tak na szybko nie ma czasu, bo urlopu już brak.o ogrodzie na razie nie myślimy - to w przyszłym roku - teraz jest za późno... + brak czasu na przeglądanie katalogu roślin, a co dopiero projekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja tez olalam ogródek w sumie. zarezerwujemy ekipe na wiosne (mamy za plotem) i przynajmniej bedzie czas sobie to wszystko przemyśleć.przynajmniej nie trzeba bedzie rozkopywać ogródka pod nawodnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.10.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no dokładnie - ogródek ogródkiem, ale pod nawadnianie trzeba rozkopać - system naczyń powiązanych - bez jednego sie nie ruszy, bo potem jest sie w plecy z czasem i pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 09.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam!Po pierwsze - macie ŚWIETNĄ łazienkaPo drugie - ŚWIETNA kuchnia - z niecierpliwością czekam na zdjęcia mebli już z blatami.Generalnie wykańczacie wnętrza w moich ulubionych kolorach. Bardzo jeszcze proszę o nazwę i producenta tych wąskich długich płytek z obudowy wanny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dzięki serdeczne za info :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts