Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza DIUNA III - dom GLOWACA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 958
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

BeaWroc dziękujemy :)

Schody w naszych Diunkach to chyba najsłabszy punkt - spodziewałam się, że będą takie sobie :roll: - dla mnie były bardzo miłym zaskoczeniem.

Są naprawde bezpieczne dla dzieciaczków - niestety ze względy na dzieci będziemy musieli dorobić podchwyt na ścianie przy oknie i pomiędzy poziomami na górze.

Jednak dzieci są zbyt małe, żeby sobie radzić z takimi schodami - muszą się trzymać rączkami za poręcz.

Są naprawde bezpieczne dla dzieciaczków - niestety ze względy na dzieci będziemy musieli dorobić podchwyt na ścianie przy oknie i pomiędzy poziomami na górze.

Jednak dzieci są zbyt małe, żeby sobie radzić z takimi schodami - muszą się trzymać rączkami za poręcz.

ach te dzieci, szkoda że nie rosna tak szybko jak domy :wink:

faktycznie dodatkowe barierki nie zaszkodzą, nie ma co ryzykować, ja pomyślalabym jescze o przegorodzie na dole , co by siedzac w kuchni, towarzystwo nie rozpoczęło samodzielnych pielgrzymk na górę 8)

• 2 weeks później...

Iwona Sudol proszę bardzo -

Powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona z tego grzejnika kanałowego - tylko trochę mnie martwi co dzieci wymyślą po przeprowadzce

Przez najbliższe kilka lat będą tam wrzucały kasztany itp - no ale taki urok bączków

kala67 witaj u nas - bardzo mi miło czytac takie słowa.

Schody są najprostsze jakie mogą być - miały być przede wszystkim bezpieczne dla dzieci i w miarę niedrogie - wzorowalismy się na schodach Asizo

aga1401 Wasza Diunka też rośnie i pięknieje

Proszę co za miła wizyta :)

Witamy przemiłą sąsiadkę :)

Cieszę się, że podłogi Ci się podobają - są takie lśniące, że nie wpuszczę na nie dzieci - jeszcze nam poniszczą ;)

Kuchnia prawie gotowa - wszystkie sporzęty dawno kupione - udało nam sie zachować konsekwencję i kupić całe czarne sprzęty - niestety brak czasu i brak motywacji są powodem tego, że wszystko leży i czeka na montaż. :roll:

ale czytam tyle dzienników, przeskakuję z jednego do drugiego, wracam i jestem zaskoczona,że własnie tu było to czego szukam. Ok, po tym zagmatwanym wstępie,chciałabym sie dowiedzieć, z czego zbudowaliście w końcu komin (pełny czy dziurawka) oraz jaki kolor i czy ta sama cegła jest na podmurówce i murku wokół tarasu. Please ;))