glowac 11.10.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Frostzero bardzo nam miło, że domek Ci się podoba Górna łazienka jest wyłożona kafelkami Bernina z kolekcji Villerova&Boch'a. Wanna obudowana jest kafelkami 7,5cm x 60cm w kolorze antracyt. Te same kafelki są na ścianie przy wc i bidecie. Efilko nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.10.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 GLOWAC schody rewelacja, skromne a zarazem eleganckie , dla mnie bomba Pozdrawiam i więcej zdjęć proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 14.10.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 BeaWroc dziękujemy Schody w naszych Diunkach to chyba najsłabszy punkt - spodziewałam się, że będą takie sobie - dla mnie były bardzo miłym zaskoczeniem. Są naprawde bezpieczne dla dzieciaczków - niestety ze względy na dzieci będziemy musieli dorobić podchwyt na ścianie przy oknie i pomiędzy poziomami na górze. Jednak dzieci są zbyt małe, żeby sobie radzić z takimi schodami - muszą się trzymać rączkami za poręcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 14.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Są naprawde bezpieczne dla dzieciaczków - niestety ze względy na dzieci będziemy musieli dorobić podchwyt na ścianie przy oknie i pomiędzy poziomami na górze. Jednak dzieci są zbyt małe, żeby sobie radzić z takimi schodami - muszą się trzymać rączkami za poręcz. ach te dzieci, szkoda że nie rosna tak szybko jak domy faktycznie dodatkowe barierki nie zaszkodzą, nie ma co ryzykować, ja pomyślalabym jescze o przegorodzie na dole , co by siedzac w kuchni, towarzystwo nie rozpoczęło samodzielnych pielgrzymk na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 14.10.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dokłądnie - u nas tak samo - jedn abarierka dodatkowa na górze przy schodach i kolejna na dole. niestety te zabezpieczenia muszą być, nie chcę myśleć nawet o kominku i wszelkich parawanikach, lub innych płotkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 o rany zapomniałam o kominu, no to tu faktycznie będziesie sie gimnastykować, mój ma tera 3,5 roku , mam nadzieję że jak się bedziemy wprowadzać w przyszłym roku, to będzie już rozumiał , że kominek nie jest dobry do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.10.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Offsecistkaschody są wykonane z dębu. Są wzorowane na chodach usera asizo, któremu dziękujemy oficjalnie za pomoc.Nasze ze względu na inną klatkę schodową są troche zmienione.Robiła je tak jak podłogi ekipa od Ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam Powiem od razu, że zaczepistą macie podłogę - piękna jest po prostu A kratka przy drzwiach tarasowych - rewelacyjny pomysł. Może to wykorzystam Pozwoliłam sobie nawet "podprowadzić" to zdjęcie z kratką - od razu proszę o wybaczenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 26.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 i do was zajrzalam.pieknie juz tam w waszej diunce.pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.10.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 i ja zajżałam do Was !!! i powiem..........wszystko mi sie podoba tutaj a schody sa sliczne.....pasowałyby u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 28.10.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Iwona Sudol proszę bardzo - Powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona z tego grzejnika kanałowego - tylko trochę mnie martwi co dzieci wymyślą po przeprowadzce Przez najbliższe kilka lat będą tam wrzucały kasztany itp - no ale taki urok bączków kala67 witaj u nas - bardzo mi miło czytac takie słowa. Schody są najprostsze jakie mogą być - miały być przede wszystkim bezpieczne dla dzieci i w miarę niedrogie - wzorowalismy się na schodach Asizo aga1401 Wasza Diunka też rośnie i pięknieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.10.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam sąsiadów po bardzo dłuuuugiej nieobecności Podłogę macie piękną Czekam cały czas na zdjęcia skończonej kuchni i nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.11.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Proszę co za miła wizyta Witamy przemiłą sąsiadkę Cieszę się, że podłogi Ci się podobają - są takie lśniące, że nie wpuszczę na nie dzieci - jeszcze nam poniszczą Kuchnia prawie gotowa - wszystkie sporzęty dawno kupione - udało nam sie zachować konsekwencję i kupić całe czarne sprzęty - niestety brak czasu i brak motywacji są powodem tego, że wszystko leży i czeka na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hej Dawno mnie tu nie było , a tu TAAAAKIIIIIEEEE zmiany . Glowac pięknie wasz domek wygląda, podłogi i schody pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.11.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Lidszu dziękujemy Jeszcze trochę brakuje do przeprowadzki - najbardziej brakuje nam czasu na całkowite wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Lidszu dziękujemy Jeszcze trochę brakuje do przeprowadzki - najbardziej brakuje nam czasu na całkowite wykończenie wierzę, szczególnie jak się pracuje ale powoli wykończycie . A kiedy planujecie przeprowadzkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.11.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 za XX K pln + 25 md / 1 FTE najpóźniej na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 jak tylko dwucyfrowa ta liczba to nie jest źle trzymam kciuki co byście sie wreszcie zebrali w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.11.2009 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 żeby się wprowadzić i funkcjonować to 2 cyfrowa, ale żeby było tip top to już 3.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 10.11.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ale czytam tyle dzienników, przeskakuję z jednego do drugiego, wracam i jestem zaskoczona,że własnie tu było to czego szukam. Ok, po tym zagmatwanym wstępie,chciałabym sie dowiedzieć, z czego zbudowaliście w końcu komin (pełny czy dziurawka) oraz jaki kolor i czy ta sama cegła jest na podmurówce i murku wokół tarasu. Please ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts