glowac 10.11.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 grazitak to ta sama cegła - odcienie mogą być inne, bo ona była segregowana z tego co przyjechało na paletach.Kominy są z cegły pełnej, a to jest obmurowane właśnie tą cegiełką.Został zespawany taki "ruszt" z płaskowników na którym to wisi sobie.CEgła to Herfsbont a wyprodukował to Winerberger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 10.11.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Czy pod cegłę dawaliście ocieplenie z wełny czy już nie? Szczególnie chodzi mi o ten fragment przy wejściu i na górze przy oknie? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.11.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 na ścianie elewacyjnej jest jest 15 cm styropianu - przy wejściu do domu, itdjeżlei chodzi o wykusze okienne, to tam jest przyklejona ta cegła ręcznie formowana przecięta na pół.pod tym (tylko w tym miejscu) jeżlei chodzi o ocieplenie, to tam jest 12 cm piany poliuretanowej ecothermu. przy wejściu jest klasyczna ściana 3 wartwowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 10.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Będę miała podobne wejście do domu, ale mam problem z cegłą. Takiej ładnej jak Wy macie nie ma. Ostatnio oglądałam Rodos z Wienerbergera, ale nie wiem, czy może być do antracytu? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 10.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 A jak się nazywa Wasz tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.11.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Nasz tynk to silikonowy Kabe w fakturze baranka z garmaturą ziarna 1,5 mm Jeżeli chodzi o cegłę to ta nasza nie jest w oficjalnej sprzedaży w kraju.Kupiliśmy ją od importera -> http://www.zamarat.plMoże warto się wybrać do SCU Klinkier w Gorzowie Wlk.?, albo odwiedzić, któryś z punktów z którym współpracują ?-> http://www.scuklinkier.pl/punkty-sprzedazy.htmlNasz kolega tam kupował i był bardzo zadowolony - dowieźli mu 2 palety bez żadnych problemów, a wybór mają chyba największy jeżeli chodzi o ręcznie formowaną. Mają tam typowy import więc można kupić coś czego nie ma w reszcie składów z typowy asortymentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 19.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 jeszcze chcę zapytać czy na pomurówce i przy wejściu połozyliście płytki czy całe cegiełki?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 19.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dopiero przeczytałam, że to cegła przecięta na połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.11.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 24.11.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam, zazdroszczę Wam skończonej elewacji, u mnie ani na zwnątrz ani wenwątrz nie widać jeszcze końca....Ale do rzeczy, masz fajne lampki pod szafkami wiszacymi w kuchni, jak są poprowadzone kable od nich, gdzie ukryte, zapewne transformator był do nich potrzenny, gdzie jest on schowany?Dziękii z góry za odpowiedź, pozdrawiam i życzę wytrwałości w tym szale wykończeniówkowym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Glowac, czy impregnowaliście czymś wasz ceglany komin ? Też mam cegłę ręcznie formowaną na kominach i nie wiem czy impregnować i czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.11.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 tak, kupowaliśmy impregnat sopro w zamaracieobecnie odliczam vat więc zerknę w nocy i napisze co to konkretnie za chemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 tak, kupowaliśmy impregnat sopro w zamaracie obecnie odliczam vat więc zerknę w nocy i napisze co to konkretnie za chemia będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 aniaitomekjak będę na budowię to zerknę, bo nie pamiętam - moze jakąś fotkę pstryknę - jutro albo w czwartek będzie odp lidszunasz impregnat to Sopro FAD 712 Impregnat do fasad -> http://pl-pl.sopro.com/9BJ-CBf-ACH/products/tfp/fliesentechnik/rpm/reinigungsmittel/10900/sopro_fad_712.htmwg mnie jest niezły - nie zmienia koloru, jak trochę się rozlało na tarasie to do tej pory jest biała plama w kolorze białego betonu - reszt ajest mokra i dużo ciemniejsza.l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 lidszu nasz impregnat to Sopro FAD 712 Impregnat do fasad -> http://pl-pl.sopro.com/9BJ-CBf-ACH/products/tfp/fliesentechnik/rpm/reinigungsmittel/10900/sopro_fad_712.htm wg mnie jest niezły - nie zmienia koloru, jak trochę się rozlało na tarasie to do tej pory jest biała plama w kolorze białego betonu - reszt ajest mokra i dużo ciemniejsza.l dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Głowciu, czy Ty dzisiaj świętujesz? Dzień doberek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 27.11.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witaj Rasiu Świętuję... ale tak po cichu bo latka lecą i nie ma się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Nie będziemy się przecie licytować... Najważniejsze, że dziś Twoje święto i pięknie się weekend zaczyna!!! STO LAT!!! I samych szczęśliwych chwil w cudnym domku!!! http://republika.pl/blog_oy_3875793/5030574/tr/kwiaty_bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ... noo to ja też się dołączam z życzeniami Niech w nowym domku życie Wam płynie słonecznie, ciepło i bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.11.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI I SAMYCH UŚMIECHNIĘTYCH DNI !!! http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/820.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts