glowac 17.05.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam Wszystkich i serdecznie dziękujemy za pamięć i życzenia. Zima za nami - a w tym roku była mega ciężka - aż trudno to opisać. Zaczynamy przygotowania do przeprowadzki - mam nadzieję, że do sierpnia się wyrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hello Fajnie było tak znienacka się spotkać i poznać w realu. Muszę się w końcu kiedyś wprosić do was na oglądanie domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 17.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Trzymamy kciuki za przeprowadzkę :wave: I cały czas czekam na ten czarny granitowy blat w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.05.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Lidzia mam nadzieję, że do przeprowadzki bliżej niż dalej Minkapinka ja też czekam na ten blat jak na zbawienie Mamy trochę problemów lacobelem na ściany w kuchni - chciałam w jednym kawałku ale wychodzi prawie 3m i robią się schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 20.05.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Bardzo ładne te białe mebelki Będzie pięknie. Bernina tez mi się podoba. Mam nadzieję, ze będę miała okazję zobaczyć u Was na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 A gdzie zamawiasz czarny lacobel, bo mam przewidziane czarne podwójne drzwi z lacobelu do gabinetu i chętnie skorzystam z dobrego namiaru. Oprócz drzwi będę miała też czarny lacobel nad okapem na suficie w kuchni i za telewizorem w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 piękne mebelki do pokoju córci . Ja też choruję na to łóżko dla dziewczynek do pokojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 23.05.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Glowac, dzieki za info o klinkierze...Bede sie dokladnie przygladac poszczegolnym partiom. Napisz mi jeszcze, plis, jaka i skad macie taka cudna barierke -kompletnie zachorowalam na nia. MUSZE odgapic, sorry. Przeszukalam z setke ofert kowalsko-artystycznych i nikt nie ma nawet podobnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.05.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) Sylwia73 barierki robiliśmy w http://www.artmet.org.plgorąco polecam Edytowane 25 Maja 2010 przez glowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 25.05.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dzieki wielkie! Czy to czasem nie Wasz piekny domek pod numerem XIX w galerii? Jestem wierna fanka tej elewacji i tak mi sie wydaje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.05.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) Edytowane 26 Maja 2010 przez glowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.05.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 tak, to nasza elewacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 i jest w dodatku bardzo piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 27.05.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 (edytowane) 78mysz to miło, że tak uważasz Powiedz mi proszę co za cudny kolor masz naścianie w łazience córci? Ja szukam takiego "niebieskiego" do pokoju Franusia !!! Edytowane 28 Maja 2010 przez glowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 78mysz to miło, że tak uważasz Powiedz mi proszę co za cudny kolor masz naścianie w łazience córci? Ja szukam takiego "niebieskiego" do pokoju Franusia !!! ano ano, zaraz poszukam w kajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ano w kajecie się zawiruszyło, a na pudełku numerek jest zamalowany, ale zdobędę ten numer, może na fakturze mam. To tikkurila feelings, nawet jakis taki turkusowo-niebieski z gotowej wystawowej palety kolorów. Choliwka, czas uporządkować te numery, bo się zaraz sama nie połapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.06.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Zbieraj, zbieraj na tę lampę do salonu, bo ładna i będzie dawała mocne światło. Z oświetleniem dużych pomieszczeń jest problem, bo niektóre lampy pomimo ze piękne, dają bardzo słabe światło. Ta, którą wkleiłaś Mercury Artemide ma tylko jeden halogen 100W, moim zdaniem mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 12.06.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Przeczytałam o cenach karniszy i juz się cieszę, ze nie będziemy mieli sąsiadów i nie będziemy musieli jeszcze przed przeprowadzką się zasłaniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.06.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Przyznaję, że ceny mnie zakoczyły - wycenię jeszcze u Bojanka i na coś trzeba się zdecydować - u nas z każdej strony pełna inwigilacja Na szczęście do MarcinDecor mamy 10% zniżki do końca miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.06.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jaką szerokość ma ta brama? Na zdjęciach wygląda na bardzo szeroką. A szklarnia bardzo zgrabna . Ja niestety na takie zabawy za leniwa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts