minkapinka 16.08.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Czy mozemy dostac namiary na koparkowego? I ceny oczywiscie tez We wrzesniu bedziemy robic przecinke drogi, bo w tej chwili wjezdza sie do nas przez działke sasiada, bedziemy musieli wykopac karpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.08.2007 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 namiar na koparkowego:608-44-14-34 lub 5158081mają dwie maszyny - jeździ ojciec i syn. u nas był syn.wykopują też karpy po drzewach. Mówił żeby zostawić jakieś 40-50 cm pnia - wtedy łatwiej się je wyciąga dla nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 17.08.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 namiar na koparkowego: 608-44-14-34 lub 5158081 mają dwie maszyny - jeździ ojciec i syn. u nas był syn. wykopują też karpy po drzewach. Mówił żeby zostawić jakieś 40-50 cm pnia - wtedy łatwiej się je wyciąga dla nich. dzięki A ile sobie panowie życzą za godzinę? Uważajcie, bo w drugiej połowie września będę szalała z piła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.08.2007 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 przepraszam - bo zapomniałem napisać:100 pln za godzinę pracy, to samo za załadowanie wywrotki.+ za przyjazd - ja płaciłem 120 pln - ale mozna coś urwać - mi się udało 20 pln od całości. dobre i to - kilka litrów benzyny do samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 18.08.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 przepraszam - bo zapomniałem napisać: 100 pln za godzinę pracy, to samo za załadowanie wywrotki. + za przyjazd - ja płaciłem 120 pln - ale mozna coś urwać - mi się udało 20 pln od całości. dobre i to - kilka litrów benzyny do samochodu... dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.08.2007 03:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 proszę uprzejmie Chłopaki robotne - godni polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 21.08.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Najlepsze życzenia dla córeczki z okazji ukończenia roczku Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.08.2007 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 dziękujemy pięknie. Młoda z rana piszczała ze szczęścia na widok balonów - takie małe a cieszy upssssss zabrzmiało dwuznacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 21.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Dla Słodkiej Marysi Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka, humoru dobrego, życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń! Ps. Nasze ulubione imiona dla dziewczynek to Marysia i Zosia, zadne inne nie wchodziły w gre. Zosię juz mamy, chcielibysmy jeszcze Marysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 21.08.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Całuski dla córuni.Niech rośnie zdrowo i będzie dumą i radością dla Rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 sto lat dla Marysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.08.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 dziękujemy dziewczynki serdecznie. Echhhhhhhh cudownie tak patrzeć na tego małego człowieczka jak poznaje świat, jak się zmienia, uczy wszystkiego - dla takich chwil warto żyć W niedzilę mamy chrzciny - kolejny ważny dzień w naszym życiu. minkapinka moim faworytem zawsze było imię: Marysia, Hania lub Zosia (bardzo mi się podoba zdrobnienie: Zochulczyk). Póki co mamy Mariankę, na codzień wołamy na niunię Maryśka i jeśli wierzyć w przepowiednię, że "nowy dom nowe życie" za jakiś czas zaczniemy wyczekiwanie na drugą księżniczkę lub księcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 21.08.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 minkapinka moim faworytem zawsze było imię: Marysia, Hania lub Zosia (bardzo mi się podoba zdrobnienie: Zochulczyk). Póki co mamy Mariankę, na codzień wołamy na niunię Maryśka i jeśli wierzyć w przepowiednię, że "nowy dom nowe życie" za jakiś czas zaczniemy wyczekiwanie na drugą księżniczkę lub księcia A mi sie bardzo podoba Marynia, takie troche staroswieckie zdrobnienia Zochulczyk nie znałam, ale wypróbuję ) Póki co jest Zoska, Zocha. My tez mielismy chrzciny, a w zasadzie dopełnienie chrztu, w ostatnia niedziele sierpnia, ale było to juz 4 lata temu W którym kosciele robicie? Na Kapelanów AK (koło nas i jeziorka) czy na Rechniewskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.08.2007 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Na Rechniewskiego w parafii Św.Patryka:) Odszedł ksiądz Marek i nowy lekko mnie "zgrzał" na początku naszej znajomości . Po spotkaniu z takim "księdzem" odechciewa się kontaktów z Kościołem Cały sakrament sprowadza się wg niego do opłaty "co łaska min.200zł" a reszta to tylko "pitu pitu" Staram się nie zrażać i postaram się aby cały Sakrament był piękny a przyjęcie w restauracji udane. Najważniejsze aby wypędzić diabełka z naszej kluseczki i żeby niunia miała dobrą zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 24.08.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Z projektem zamiennym nie ma problemu, dowiadywałam sie, bo kupilismy działke z pozwoleniem na budowe, mamy dziennik i bedziemy zmieniac projekt. Nie wiem jednak czy w Waszej sytuacji bedzie tak samo, bo nie macie jeszcze PNB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 24.08.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 I jeszcze zapytam sie o ekipe do murarki. Doczytałam, ze poleciła Wam ja julienx. Widzieliscie jakies arcydzieła tej ekipy? Ile liczy osób?. Ceny juz znam, chociaz róznica pomiedzy tym co zaplaciła julienx, a wynegocjowana przez Was cena (metraz!!!!), zaskakujaca . Powinnismy juz szukac ekipy, a nie mamy projektu, załamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.08.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 minkapinka Oglądaliśmy dom julienx, pan Marek oprowadził męża, widzieliśmy też dom w Markach. Wygląda na to, że to ekipa marzenie Jest tego wszystkiego 6 chłopa, sami załatwiają maszyny, my zapewaniamy im materiały, przyłącza i nocleg.Co do ceny - to nas także zaskoczyli ,nie oni jedni - po prostu za późno zabraliśmy się za budowę - akurat gdy ceny tak skoczyły Jeśli będziesz chciała podam Ci namiar do niego. U nas ma skończyć w kwietniu i po nas miał chyba wolne terminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 24.08.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 minkapinka Oglądaliśmy dom julienx, pan Marek oprowadził męża, widzieliśmy też dom w Markach. Wygląda na to, że to ekipa marzenie Jest tego wszystkiego 6 chłopa, sami załatwiają maszyny, my zapewaniamy im materiały, przyłącza i nocleg.Co do ceny - to nas także zaskoczyli ,nie oni jedni - po prostu za późno zabraliśmy się za budowę - akurat gdy ceny tak skoczyły Jeśli będziesz chciała podam Ci namiar do niego. U nas ma skończyć w kwietniu i po nas miał chyba wolne terminy? Poprosze o namiary, az sie boje o cene, bo dom chcemy duzy... Boje sie, ze jesli nie zaklepiemy teraz ekipy, za miesiac, dwa obudzimy sie z reka w nocniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.08.2007 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 sama jestem ciekawa ile szefuncio Wam krzyknie ? Ceny materiałów spadają więc może z robocizną będzie podobnie - dobrze będzie jak ceny po prostu przestaną rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 25.08.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 wyczytałam, ze Wasz kolega buduje w Aleksandrowie swidermajera. Moi rodzice mówili mi, ze córka znajomych buduje w Aleksandrowie taki dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts