Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza DIUNA III - dom GLOWACA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 958
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

namiar na koparkowego:

608-44-14-34 lub 5158081

mają dwie maszyny - jeździ ojciec i syn. u nas był syn.

wykopują też karpy po drzewach. Mówił żeby zostawić jakieś 40-50 cm pnia - wtedy łatwiej się je wyciąga dla nich.

dzięki :D A ile sobie panowie życzą za godzinę?

Uważajcie, bo w drugiej połowie września będę szalała z piła :wink:

dziękujemy dziewczynki serdecznie.

Echhhhhhhh cudownie tak patrzeć na tego małego człowieczka jak poznaje świat, jak się zmienia, uczy wszystkiego - dla takich chwil warto żyć :p

W niedzilę mamy chrzciny - kolejny ważny dzień w naszym życiu.

minkapinka moim faworytem zawsze było imię: Marysia, Hania lub Zosia (bardzo mi się podoba zdrobnienie: Zochulczyk).

Póki co mamy Mariankę, na codzień wołamy na niunię Maryśka :lol: i jeśli wierzyć w przepowiednię, że "nowy dom nowe życie" za jakiś czas zaczniemy wyczekiwanie na drugą księżniczkę lub księcia :wink:

minkapinka moim faworytem zawsze było imię: Marysia, Hania lub Zosia (bardzo mi się podoba zdrobnienie: Zochulczyk).

Póki co mamy Mariankę, na codzień wołamy na niunię Maryśka :lol: i jeśli wierzyć w przepowiednię, że "nowy dom nowe życie" za jakiś czas zaczniemy wyczekiwanie na drugą księżniczkę lub księcia :wink:

A mi sie bardzo podoba Marynia, takie troche staroswieckie :)

zdrobnienia Zochulczyk nie znałam, ale wypróbuję :D ) Póki co jest Zoska, Zocha.

My tez mielismy chrzciny, a w zasadzie dopełnienie chrztu, w ostatnia niedziele sierpnia, ale było to juz 4 lata temu :) W którym kosciele robicie? Na Kapelanów AK (koło nas i jeziorka) czy na Rechniewskiego?

Na Rechniewskiego w parafii Św.Patryka:)

Odszedł ksiądz Marek i nowy lekko mnie "zgrzał" na początku naszej znajomości .

Po spotkaniu z takim "księdzem" odechciewa się kontaktów z Kościołem :cry:

Cały sakrament sprowadza się wg niego do opłaty "co łaska min.200zł" a reszta to tylko "pitu pitu" :evil:

Staram się nie zrażać i postaram się aby cały Sakrament był piękny a przyjęcie w restauracji udane.

Najważniejsze aby wypędzić diabełka z naszej kluseczki :wink: i żeby niunia miała dobrą zabawę :lol:

I jeszcze zapytam sie o ekipe do murarki. Doczytałam, ze poleciła Wam ja julienx. Widzieliscie jakies arcydzieła tej ekipy? Ile liczy osób?. Ceny juz znam, chociaz róznica pomiedzy tym co zaplaciła julienx, a wynegocjowana przez Was cena (metraz!!!!), zaskakujaca :o . Powinnismy juz szukac ekipy, a nie mamy projektu, załamka.

minkapinka :D

Oglądaliśmy dom julienx, pan Marek oprowadził męża, widzieliśmy też dom w Markach.

Wygląda na to, że to ekipa marzenie :wink:

Jest tego wszystkiego 6 chłopa, sami załatwiają maszyny, my zapewaniamy im materiały, przyłącza i nocleg.Co do ceny - to nas także zaskoczyli :roll: ,nie oni jedni - po prostu za późno zabraliśmy się za budowę - akurat gdy ceny tak skoczyły :x

Jeśli będziesz chciała podam Ci namiar do niego.

U nas ma skończyć w kwietniu i po nas miał chyba wolne terminy?

minkapinka :D

Oglądaliśmy dom julienx, pan Marek oprowadził męża, widzieliśmy też dom w Markach.

Wygląda na to, że to ekipa marzenie :wink:

Jest tego wszystkiego 6 chłopa, sami załatwiają maszyny, my zapewaniamy im materiały, przyłącza i nocleg.Co do ceny - to nas także zaskoczyli :roll: ,nie oni jedni - po prostu za późno zabraliśmy się za budowę - akurat gdy ceny tak skoczyły :x

Jeśli będziesz chciała podam Ci namiar do niego.

U nas ma skończyć w kwietniu i po nas miał chyba wolne terminy?

Poprosze o namiary, az sie boje o cene, bo dom chcemy duzy... Boje sie, ze jesli nie zaklepiemy teraz ekipy, za miesiac, dwa obudzimy sie z reka w nocniku :D