glowac 25.08.2007 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Kasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 25.08.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Kasia? Tak, Kasia Warszawa to jednak duza wies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 27.08.2007 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 no proszę - młodzi budują naprawdę wspaniały dom. W sobotę odkupiliśmy od nich 90szt. bloczków fundamentowtch, które im zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 20.09.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Zagladamy do Was, zaglądamy... A nadziałce nic sie nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 22.09.2007 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 oj mój mąż kochany chyba się obrazi Narazie czekamy na PNB, wycięliśmy wszystkie drzewa (poza brzozami i orzechem). Mąż kończy wreszcie malować ogrodzenie (56m przęseł 3Xmalowane ). Moje słońce zwiozło z lasu dębinę, porąbał wszystko - teraz szukamy baraku dla murarzy Prace mało spektakularne - ale dzieję się sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 25.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Wczoraj dzwoniliśmy do urzędu i najprawdopodobniej jutro będzie PNB !!! Trzymajcie kciuki trzymamy Powodzenia. Wiem jakie to ekscytujące... już za chwileczkę, już za momencik... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.09.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 tia... i się dowiedzieliśmy że do poprawek 7 pkt.gdyby były jakieś istotne to ok, ale, min. że projekt zbindowany!!!! a inaczej powinien być oprawiony.... - że nie ma decyzji na pozwolenie zburzenia dotychczasowego domu - ale przecież to mają w gminie!!!!itd, brak kilku podpisów... I jeszcze kilka dni przed terminem - gdyby nie można było tego wcześniej zrobić….Szkoda gadać - mi się nie chce - może Agnieszka coś napiszebuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.09.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Zajrzałam aby sprawdzić czy już budujecie, a tu jeszcze oczekiwanie... nic to, jeśli trafi się wam dobra ekipa to wybudujecie domek piorunem - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 09.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 glowac glowa do gory, kilka poprawek i ruszycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.10.2007 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 dziewczynki dziękujemy - póki co walczymy z PNB Wczoraj przejrzeliśmy projekt i nasza pani architekt na jednej ze stron nie zaznaczyła zmian - załamka - ta kobieta jest naprawdę FATALNA !!! Przez takie "piedółki" mamy już kilka miesięcy w plecy - chyba czas napisać do Domusa co sądzimy o współpracy z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 10.10.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 napisz napisz.co za porabana kobieta, idzie zima czy ona ma o tym pojecie.do zwolnienia ta pania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.10.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No to rzeczywiście pod górkę z tą panią macie... My z architektem trafiliśmy znakomicie, nawet ostatnia gruntowna zmiana projektu wyszła jej bezproblemowo. Trzymam kciuki za pozwolenie, ale czy będziecie zaczynac przed zimą? Jeśli chodzi o "gościnny" wpis w dzienniku to możesz poprosic Maksia o przeniesienie do komentarzy... korzystałam z takiej pomocy już kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.10.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Aga - dzięki Renka co jakiś czas Edzia "czyści" nam dziennik W tym roku chcemy zrobić stan 0 (tak mamy ustalone z murarzami) i do zimy przyszłego roku zamieszkać we własnym domu - bardzooooooooooo o tym marzymy bo tu nam strasznie ciasno Dziewczynki ja dziś "słomiana wdowa" - zapraszam na sałatkę grecką i Lecha Free (dla niekarmiących znajdzie się coś z % ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.10.2007 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Aga - dzięki Renka co jakiś czas Edzia "czyści" nam dziennik W tym roku chcemy zrobić stan 0 (tak mamy ustalone z murarzami) i do zimy przyszłego roku zamieszkać we własnym domu - bardzooooooooooo o tym marzymy bo tu nam strasznie ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 11.10.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ja chetna jestem na salatke i nawet karmiaca jestem ale cos tam wypije. nieraz sobie juz zaszalalam i zafundowalam sobie drinka z sokiem jablkowym. malemu nic nie bylo. a wrecz ponoc jest wskazane sobie od czasu do czasu cos dziabnac alkoholowego.(ponoc)glowac a jak bedziesz zabezpieczac zero na zime. ja tez tak zostawiam i tylko mamy posmarowane. a ziemia nie obsypalismy z zewnatrz wiec nie dalismy jeszcze styropianu. kupiony moze trzeba bylo dac??? niby mowili nam zeby zero przemarzlo tak mozna zostawic. szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 17.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 dawno tu nie zagladalam... myslalam, ze juz wywalczyliscie PNB. My tez zaczynamy walczyc, ale po wizycie w UDz w Wawrze nie jestem optymistycznie nastawiona. POwodzenia!!!!! Trzymam kciuki!Podgladam wasze pomysły wykonczeniowe, bardzo podobaja mi sie kuchnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.10.2007 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 minkapinka zastanawiałam się co u Ciebie sąsiadko słychać ? Mąż był wczoraj w Urzędzie i dowiedział się, że pani K jest "zarobiona" i mamy przyjść w poniedziałek Ostatnio śmiałam się z kolegi (ten od świdermajera), że sam pracuje w Gminie a na PNB czekał 90 dni - my chyba nie mniej poczekamy Kuchnia jest naszym ideałem - tylko krew mnie zalewa gdy próbuję się skontaktować ze Schmidtem drogą mailową (siedzibę maja jedynie w Poznaniu). Mamy plan, żeby u nich zrobić projekt i wycenę (która pewnie nas powali na glebę ) i znaleźć poleconego stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.10.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 kicha polega na tym że ekipa ma teraz okno w pracach i może zrobić stan zero w tym roku - tak jak chcieliśmy, tylko ciągle czekamy na PNB... a zima tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 22.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Glowace, nie martwcie się tym PnB W tym miesiącu rozpoczęło się koło nas kilka budów, obserwujemy je baaardzo dokładnie. Muszę Wam powiedzieć, ze na wszystkich scenariusz wyglada podobnie: Pierwszy dzień - wbita pierwsza łopata, wieczorem zalane ławy. Drugi dzień, wymurowane funamenty, kanaliza i zalany stan zero. Na trzeci dzień zaczynają stawiać mury.... Naprawdęjesteśmy w szoku... Ale tak się teraz buduje. Czyli w najgorszym wypadku stracicie dwa dni na wiosnę. Z drugiej strony przez zimę może też się coś poniszczyć, popękać, przemarznąć... Na wiosnę zrobicie szybciutko, świeżutko, czyściutko My też planujemy rozpoczęcie budowy na działce obok - dostaliśmy PnB w zeszłym miesiącu i tez ten stan zero chodził nam po głowie, ale jednak zrezygnowalismy. Jednak mrozy już są poważne... Pozdrawiam Was serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.10.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Zuzza dziękuję za pocieszenie. Mieliśmy takie marzenie, żeby zamieszkać we własnym DOMU na Wigilię 2008 ale chyba nierealne Jakoś brakuje nam ostatnio zapału - do wszystkiego. Marynia znów chora - zastanawiam się czy też złobek to było dobry pomysł Od 6 tygodni siedzę w domu na L-4 (nie chcę wiedzieć co mój pracodawca na to ) Kluseczka kicha i chrycha - ja chodzę znerwicowana - przyznam się z ręką na sercu - lubię chodzić do pracy . Żadnej fajnej niani nie mam na oku , rozpoczęcie budowy przeciąga się w czasie - jednym słowem KIEPŚCIUTKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts