glowac 28.12.2007 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Zuzza ja się zapisuję na spotkanie - z przyjemnością Was poznam Oczywiście jeśli pozwolisz nas będzie dwie Głowackie (duża i mała ). Co do mebli - zawsze lubiłam eklektyzm we wnetrzach choć teraz troszkę zaczyna mnie to przerażać Uzbierało nam się tego troszkę. Każdy mebel ma swoją historię i szkoda się ich wyzbywać - a z czasem zaczyna nam się podobać minimalizm we wnętrzach Mam nadzieję, że uda nam się wszystko sensownie połączyć, żeby nie wyszła z tego jakaś katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 29.12.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Bardzo się cieszę - ja uwielbiam gości Jeśli z Młodymi to proponuję wczesnopopołudniowe godziny może sobota około 15? Julienx, Minkapinka, RybciaFiga, Tosinek proszę się również deklarować Co do mebli to ja planuję stylowy gabinet. Ale jak dokładnie będzie wyglądał sama jestem ciekawa. To już będzie projekt pewnie na wiosnę-lato. Tyle jest tych rzeczy jeszcze do zrobienia.. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 31.12.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 dostalam info na majla od Agi oczywiacie postaram sie wpasc zreszta mam zalegle zyczenia swiateczne i noworoczne do zlozeniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Gratuluję postępów w przygotowaniach... ta kuchnia będzie kosztowała majątek aż sama jestem ciekawa ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Postaramy się byćściskamTosieńkap.s. w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 08.01.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Oj śliczne te starocie. Tez takie kocham. Robie wszystko by weksponować kredens . W salonie zrobilismy specjalna podświetlana wnekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.01.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 ale prawda dotycząca antyków jest taka, że często większość z nich nie jest funkcjonalna, szczególnie dla wysokich osób...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 10.01.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 ale prawda dotycząca antyków jest taka, że często większość z nich nie jest funkcjonalna, szczególnie dla wysokich osób...... No może dla wysokich ale ja do takich nie należe. Natomiast nie ma nic pojemniejszego niz kredens. A z pomocnika do kredensu zrobiliśmy szafke na sprzet audio-video. Z innej szafeczki szafke pod tv. Duza szafa to docelowo biblioteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.01.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 no z szafy (w zależności od budowy) można wyjąć płycizny i wstawić tam szybki i witrynka lub biblioteka gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 16.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 ciesze sie, ze wszystko dobrze sie skonczylo i ze znaleźliscie finalnie ekipe. Jakos kamień spadł mi teraz z serca... Usciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.01.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 julienxaż sam się zdziwiłem że bez żadnych problemów tak wyszło. Telefon, umówiliśmy się, zamieniliśmy kilka zdań, parafowanie na umowie obustronnej rezygnacji z umowy i pozamiatane... diś jednak nie podpisaliśmy umowy z nowym wykonawcą - dopiero jutro, ale będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.01.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 To najważniejsze. To teraz kiedy zaczynacie.... Dzis bylam u siebie i widze przez okno ze u sasiada 2 działki dalej kopią studnie i tyczą budynek - z sentymentem wspominam ten czas i podekscytowanie zwiazane z poczatkiem budowy własnego domu... Teraz... teraz jestem meeeega zmęczona Kiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.01.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 wczoraj podpisaliśmy umowę z Panem Adamem - nowym wykonawcą.chcemy zacząć zaraz po świętach, tj 25 marca.zobaczymy jaka będzie pogoda... he he he - my jeszcze nie zaczeliśmy a już jesteśmy zmęczeni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A gdzie dokumentacja foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.02.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Tosinku specjalnie dla Ciebie jutro wkleję - te drzewa w tartaku warto zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 15.02.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 fajny ten gres. mi tez sie podoba ta smietankowa elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 17.02.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Czekam, bom ciekawa na wycenę CO a tu nic.... Zmęczyli sie chyba tym chodzeniem po Batyckiej i odpoczywają... a może wycena zwaliła ich z nóg.... Z drzwiami wewnętrznymi jest rzeczywiście problem. Jedyne,które mi sie do tej pory spodobały, to Klimek&Kluś, ale cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.02.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Minkapinka Czekamy na wycenę - ma być dziś - kobitka była "zarobiona" Co do drzwi to mi się podobały (na zdjęciach) białe z http://www.jax.pl/drzwi.htm ale na zywo są raczej nieciekawe. My chyba uderzymy w stolarza poleconego od znajomych z Makowa (w wolnej chwili wyslę Ci namiary). Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dziękuję za wpis do mojego dziennika i miło mi, ze nasz dom Ci się podoba, bo Wasz również fajny Drzwi na fotce wygladały fajnie. Ładne drzwi robi też firma Igies&Igies. A stolarz z Makowa ma duże ceny? Pytam, bo sama jestem zainteresowana. Pozdrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.02.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 a nie ma za co dziękowaćna fotce wyglądają super - ale jak widzieliśmy na własne oczy to raczej słabo - tu jakieś pęknięcie, tam sie coś rozeschło, albo rozkleiło....być może to tylko tak wyglądają i nie warto wyrabiać sobie zdania na tym pojedyńczym przykładzie, ale jakoś tak średnio.....z ościeżnicą jakieś 1300 pln - więc nie jest to dużo, biorąc pod uwagę że są z masywu sosnowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts