Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza DIUNA III - dom GLOWACA - komentarze

Recommended Posts

Zuzza ja się zapisuję na spotkanie - z przyjemnością Was poznam :p

Oczywiście jeśli pozwolisz nas będzie dwie Głowackie (duża i mała :wink: ).

Co do mebli - zawsze lubiłam eklektyzm we wnetrzach choć teraz troszkę zaczyna mnie to przerażać :roll:

Uzbierało nam się tego troszkę.

Każdy mebel ma swoją historię i szkoda się ich wyzbywać - a z czasem zaczyna nam się podobać minimalizm we wnętrzach :roll:

Mam nadzieję, że uda nam się wszystko sensownie połączyć, żeby nie wyszła z tego jakaś katastrofa :wink:

• Odpowiedzi 958
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo się cieszę - ja uwielbiam gości :-)

Jeśli z Młodymi to proponuję wczesnopopołudniowe godziny może sobota około 15?

Julienx, Minkapinka, RybciaFiga, Tosinek proszę się również deklarować :-)

Co do mebli to ja planuję stylowy gabinet. Ale jak dokładnie będzie wyglądał sama jestem ciekawa. To już będzie projekt pewnie na wiosnę-lato. Tyle jest tych rzeczy jeszcze do zrobienia.. Ech...

ale prawda dotycząca antyków jest taka, że często większość z nich nie jest funkcjonalna, szczególnie dla wysokich osób......

No może dla wysokich ale ja do takich nie należe. Natomiast nie ma nic pojemniejszego niz kredens. A z pomocnika do kredensu zrobiliśmy szafke na sprzet audio-video. Z innej szafeczki szafke pod tv. Duza szafa to docelowo biblioteczka.

To najważniejsze.

To teraz kiedy zaczynacie....

Dzis bylam u siebie i widze przez okno ze u sasiada 2 działki dalej kopią studnie i tyczą budynek - z sentymentem wspominam ten czas i podekscytowanie zwiazane z poczatkiem budowy własnego domu...

Teraz... teraz jestem meeeega zmęczona

:(

Kiss

• 3 weeks później...

Minkapinka :p

Czekamy na wycenę - ma być dziś - kobitka była "zarobiona" :lol:

Co do drzwi to mi się podobały (na zdjęciach) białe z

http://www.jax.pl/drzwi.htm

ale na zywo są raczej nieciekawe.

My chyba uderzymy w stolarza poleconego od znajomych z Makowa (w wolnej chwili wyslę Ci namiary).

Ściskam

a nie ma za co dziękować

na fotce wyglądają super - ale jak widzieliśmy na własne oczy to raczej słabo - tu jakieś pęknięcie, tam sie coś rozeschło, albo rozkleiło....

być może to tylko tak wyglądają i nie warto wyrabiać sobie zdania na tym pojedyńczym przykładzie, ale jakoś tak średnio.....

z ościeżnicą jakieś 1300 pln - więc nie jest to dużo, biorąc pod uwagę że są z masywu sosnowego