Bubba_IK-ON 01.05.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Myślę o dwóch rozwiązaniach deski dębowe i ogrzewanie tradycyjne /kaloryfery/ lub kafelki pogrzewane elektrycznie + ogrzewanie tradycyjne /ale w perspektywie w domu pojawi się pies - owczarek niem. a w tym momencie mam wątpliwości, że jeżeli wybiorę deski to po jakimś czasie będzie czekał mnie remont. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta.Manska 02.05.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ja nie mam psa (narazie), a i tak na całym parterze daję gres i podłogówkę. Wyjście na kaloryfery w salonie sobie przygotuję i zaślepię tak wrazie czego jak by podłogówka nie zdała egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cieślaczki 03.05.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 My na dole dalismy podłogówke w kuchni. jadalni, w holu i łazience, tam będzie gres albo terakota.Natomiast w salonie będą deski bo są przyjemniejsze i bardziej przytulne, tam też będą tradycyjne kaloryfery. Dodatkow też kaloryfery będą w jadalni.My także po wprowadzeniu planujemy kupić dużego psa-Alaskana Malamuta, dlatego w holu nie będzie deski. Cały czas też mam dylemat- płytki na wysoki połysk-strasznie mi sie podobaja, ale czy będą praktyczne, albo lekko chropowate, bo na nich nie widać śladów naniesionego piasku, czy porysowań.Ale wszytko to jest rzeczą gustu a także potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.05.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ja mam już wielkiego mieszańca owczarka niemieckiego z dogiem niemieckim (jakieś 60kg i wielkie pazury). I wiem, że deski lakierowane (bardzo dobrym lakierem!) się nie sprawdzają. W nowym domu mam zamiar położyć parkiet przemysłowy dębowy i go zaolejować. Znajomi w domu na wsi mają zaolejowane, ryflowane dechy dębowe i przy dwóch dużych psach po roku użytkowania nie dzieje się nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts