oxa 01.05.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Wiem, że działa tu miłośniczka bernardynów, jako, że sprawa pilna pozwoliłam sobie skopiowac z rottkowego forum post modliszki. http://www.forum.rottweiler.sky.pl/viewtopic.php?p=29152&sid=48c3a29ebb0f7a94ed39a4bfd76ba171#29152 Przepraszam, że wrzucam tu, na forum rottków, bernardyna, ale sprawa jest pilna. Dostałam wiadomość o szukającym domu bernardynie. Wabi sie Misiu. Jest to 5 letni pies, łagodny, wychowany z dziećmi. Właściciele sprzedają dom, 7 maja zdają klucze, przeprowadzają się do bloków. Dla psa nie ma miejsca.... W najlepszym wypadku pójdzie do schronisku - ale schronisko w Pabianicach najprawdopodobniej go nie przyjmie. Jeśli nie znajdzie domu, tymczasu lub jakiegokolwiek lokum - zostanie uśpiony RATUNKU! tel do mnie 0603 046 770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 02.05.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 przeczytalam, ze juz w drodze do nowego domu..troche martwi mnie ze tak szybko zostal wydany do niesprawdzonego domu..prosze postaraj sie byc w kontakcie z nowa rodzina, moze mogliby co jakis czas zdjecie jego wyslac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 06.05.2007 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 nie mam możliwości byc w kontakcie, przekleiłam tylko prośbę z rottkowego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts