tomek1950 09.01.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Gagato, jakiś czas temu dostałem takiego samego maila od znanej mi osoby. To niestety żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Oj, jestes pewnien? To ja to wykasuję...Może i dobrzre bo juz się martwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Nawiasem mówiąc - DLA KOGO to jest zabawne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Podobnie jak i Ty, wziąłem ten spam za prawdę. Umieściłem również informację na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 uuuuch..... ...jakby takiego jednego z drugim......! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A możecie mnie uświadomić, o jaki spam chodzi??? Jeśli to nie tajemnica oczywiście. Ja co prawda spam wywalam bez czytania, ale gdyby przypadkiem w skrzynce odbiorczej mi się pojawiło to wiecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2008 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ja też, ja też poproszę o informację, może być na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witajcie w tym roku Zdrowia życzę (piniondzorów się nie życzy...jakiś przesąd), marzeń spełnionych i scyńścia w duecie P.S. Fajna impreza była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 To było info że ktoś ma do oddania małe Goldenki (i była fotka takiej grupki szczeniaczków) i że może ktoś zechce, bo jak nie to muszą byc utopione bo właściciela nie stac i coś tam...nie typowy spam - może raczej GŁUPI DOWCIP (ja juz miałam chętnych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No to DEBIL DO KWADRATU I PROSTAK może wymyśleć coś takiego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Nie chciałabym nikogo straszyć, ale kiedyś nauczono mnie, żeby nie korzystać z linkó podawanych w mailach, bo różne rzeczy mogą tam być. Wirusy, przekirowania na różne dziwne strony itd. Jeżeli trzeba skorzystać z linku to należy go skopiować i wkleić w pasek adresu, a nie klikać bezpośrednio. A tam, nie wiedzieć czemu, rozesłano jakiś link do zdjęć... Nie korzystałam z niego uprzedzona przez Was, ale Wy na wszelki wypadek przeskanujcie swoje dyski i wywalcie wszystkie ciasteczka oraz wyczyśćcie historię odwiedzanych stron. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.01.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 DPS-ia racja. No i ja tego nie robie własnie ale jak dostaję mail od koleżanki i tam pisze że ktoś odda pieski albo je potopi no to nie szukam juz podstepu... Na pewno nie otwieram (W OGÓLE NIE OTWIERAM) przesyłek, których adres nie mi nie mówi.. Ale też nie można dać się zwariować w tych zwariowanych czasach (nie wylać dziecka z kąpielą)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.01.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Jea - i Nawzajem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.01.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No - Brazunia - jak tam w urzędach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Dobry wieczór! Mialem wysylac 2-gi raz , ale przyleca razem z pieczywem dla rrmisiowej. Dalej, to niech poczta polska ma zajecie. http://img171.imageshack.us/img171/8740/pomidorydd1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Pomidorki no tak,niebawem bedizecie siać żeby mieć sadzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 House - bardzo się już cieszę i będę naprawdę szczęśliwa jak będę je już miała. Zestaw wygląda imponująco!!! No to ja chyba też wyślę do Rrmisi? Umów to jakoś z nią, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 House - bardzo się już cieszę i będę naprawdę szczęśliwa jak będę je już miała. Zestaw wygląda imponująco!!! No to ja chyba też wyślę do Rrmisi? Umów to jakoś z nią, dobrze? wszystko w swoim czasie , a jak smakuje. ps. sorry za kurza bazgranine, ale mam sztywna reke do recznego pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 No co Ty, jakie bazgroły? Przecież pięknie i czytelnie, życzyłabym wszystkim facetom, żeby tak pisali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 11.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 dziekuje...staram sie i tylko , zeby te pier.... bledy sie same nie "pisaly". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts