Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

Gagato, jakiś czas temu dostałem takiego samego maila od znanej mi osoby. To niestety żart... :(

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podobnie jak i Ty, wziąłem ten spam za prawdę. :evil:

Umieściłem również informację na forum...

Nie chciałabym nikogo straszyć, ale kiedyś nauczono mnie, żeby nie korzystać z linkó podawanych w mailach, bo różne rzeczy mogą tam być. Wirusy, przekirowania na różne dziwne strony itd. Jeżeli trzeba skorzystać z linku to należy go skopiować i wkleić w pasek adresu, a nie klikać bezpośrednio. A tam, nie wiedzieć czemu, rozesłano jakiś link do zdjęć... :-?

Nie korzystałam z niego uprzedzona przez Was, ale Wy na wszelki wypadek przeskanujcie swoje dyski i wywalcie wszystkie ciasteczka oraz wyczyśćcie historię odwiedzanych stron. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. :roll:

DPS-ia racja. No i ja tego nie robie własnie ale jak dostaję mail od koleżanki i tam pisze że ktoś odda pieski albo je potopi no to nie szukam juz podstepu...

Na pewno nie otwieram (W OGÓLE NIE OTWIERAM) przesyłek, których adres nie mi nie mówi..

Ale też nie można dać się zwariować w tych zwariowanych czasach (nie wylać dziecka z kąpielą)...

House - bardzo się już cieszę i będę naprawdę szczęśliwa jak będę je już miała. :D Zestaw wygląda imponująco!!! :D :D :D

No to ja chyba też wyślę do Rrmisi? :roll: Umów to jakoś z nią, dobrze?

House - bardzo się już cieszę i będę naprawdę szczęśliwa jak będę je już miała. :D Zestaw wygląda imponująco!!! :D :D :D

No to ja chyba też wyślę do Rrmisi? :roll: Umów to jakoś z nią, dobrze?

wszystko w swoim czasie :p , a jak smakuje.8)

ps. sorry za kurza bazgranine, ale mam sztywna reke do recznego pisania. :oops: