Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

Esso nikt nie da konia komukolwiek, szczególnie pod siodło, jeśli nie jest pewny co do jego możliwości i umiejętności. A czy kupa roboty?? Tu bym polemizowała - jedzenie, wybieg - zimową porą lonżowanie, chyba że warunki pogodowe pozwolą na padok. No i praca po maksimum 3 godziny dziennie - można wytrzymać. Szczególnie gdy ktoś to lubi :D

Przymiejrzając się do agroturytyki trzeba wziąć pod uwagę jakich gości chcemy przyjmować i pod tym kątem przygotować dla nich kwatery.

Tak przynajmniej ja to widzę. Inne warunki zapewnisz 10-12 osobowej grupie "małolatów" a inne 3-4 osobowej rodzinie. Trzeba to wziąć pod uwagę chyba już na początku drogi do agroturystyki.

napewno :roll:

a siano, słoma .........wszystko będziesz kupować :roll:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Esso nikt nie da konia komukolwiek, szczególnie pod siodło, jeśli nie jest pewny co do jego możliwości i umiejętności. A czy kupa roboty?? Tu bym polemizowała - jedzenie, wybieg - zimową porą lonżowanie, chyba że warunki pogodowe pozwolą na padok. No i praca po maksimum 3 godziny dziennie - można wytrzymać. Szczególnie gdy ktoś to lubi :D

Przymiejrzając się do agroturytyki trzeba wziąć pod uwagę jakich gości chcemy przyjmować i pod tym kątem przygotować dla nich kwatery.

Tak przynajmniej ja to widzę. Inne warunki zapewnisz 10-12 osobowej grupie "małolatów" a inne 3-4 osobowej rodzinie. Trzeba to wziąć pod uwagę chyba już na początku drogi do agroturystyki.

Brazunia - nawet nie wiesz, jaka jestem dumna z Ciebie!!! :D :D :D No gadasz jak Predatorka normalnie, no! :p 8)

Cześć Jamlesik :D

Kupować pewnie wszystkiego nie będę, kasa :-? Nie robiłam jeszcze "biznesplanu" i aż tak daleko jeszcze nie sięgam w przyszłość. Coś wymyślę :D

1zł za 1min :roll: :wink:

Nie łapię :oops: za minutę czego :roll:

jazdy wierzchem :lol:

:D :D :D

No to mam już "biznesplan" :D Dzięki Jamlesik :D

Brazunia - nawet nie wiesz, jaka jestem dumna z Ciebie!!! :D :D :D No gadasz jak Predatorka normalnie, no! :p 8)

No ja się na świecznik nie pcham absolutnie :-? :D Broń mnie Panie Boże!!!!!! Tak tylko logicznie to sobie wykalkulowałam, że co gość to inne zapotrzebowanie na pewne rzeczy :D

W gębie to ja mocna jestem, psia krętka, zobaczymy jak w praktyce :-?

na ten plan dla 3-4 osobowej rodziny to może się zapiszę 8) , ale jazda wierzchem

1/1 to się ie piszę, ostatnio byłem u kolegi, który ma 9 koni i bierze 20zł/h

dla kumpli ma zniżki 8)

Niech będzie moja strata :cry: :-? Wezmę 19zł/h

A ja właśnie dla takich rodzin chcę (w każdym razie 3-4 osoby, nie koniecznie od razu rodzina :wink: )

Depeesia co z kocią??

Asia, buty mielismy wysłać OD RAZU ale okazało się Romek pojechał do Wrocka później bo auto nam padło, w soboty kurierzy nie przyjmuja zamóiweń a do tego jeszcze w końcu umówiona firma przyjechała z jednodniowym opóźnieniem (!!!) więc ich Romek wywalił bo co sobie myślą palanty i wziął inną... :roll:

Ale cieszę się w końcu dotarły bo juz zwątpilismy :p

Braza na barku sobie odbije :lol: W gastronomii najlepiej wychodzi sie na napojach :wink: :lol:

a ja myślałem, że piwo w cenie :roll: a tak kot wypił :-? :wink:

Dla Ciebie piwo będzie nawet darmo, ale w zamian wierzchowca dosiądziesz :D :wink:

no, po to w końcu przyjadę 8)

I tak trzymaj!!! podoba mi się Twoje podejście!!! :D

a co się kotu stało ???? :-?

W sumie nic się nie stało, tylko kotka została wysterylizowana, więc bidulka jest i szkoda nam jej bardzo. :(

I tak jest lepiej niż wczoraj, ale widać, że bardzo ją boli, miauczy wniebogłosy, jak ją ruszyć. :(