jamles 17.01.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Esso nikt nie da konia komukolwiek, szczególnie pod siodło, jeśli nie jest pewny co do jego możliwości i umiejętności. A czy kupa roboty?? Tu bym polemizowała - jedzenie, wybieg - zimową porą lonżowanie, chyba że warunki pogodowe pozwolą na padok. No i praca po maksimum 3 godziny dziennie - można wytrzymać. Szczególnie gdy ktoś to lubi Przymiejrzając się do agroturytyki trzeba wziąć pod uwagę jakich gości chcemy przyjmować i pod tym kątem przygotować dla nich kwatery. Tak przynajmniej ja to widzę. Inne warunki zapewnisz 10-12 osobowej grupie "małolatów" a inne 3-4 osobowej rodzinie. Trzeba to wziąć pod uwagę chyba już na początku drogi do agroturystyki. napewno a siano, słoma .........wszystko będziesz kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Cześć Jamlesik Kupować pewnie wszystkiego nie będę, kasa Nie robiłam jeszcze "biznesplanu" i aż tak daleko jeszcze nie sięgam w przyszłość. Coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Cześć Jamlesik Kupować pewnie wszystkiego nie będę, kasa Nie robiłam jeszcze "biznesplanu" i aż tak daleko jeszcze nie sięgam w przyszłość. Coś wymyślę 1zł za 1min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Cześć Jamlesik Kupować pewnie wszystkiego nie będę, kasa Nie robiłam jeszcze "biznesplanu" i aż tak daleko jeszcze nie sięgam w przyszłość. Coś wymyślę 1zł za 1min Nie łapię za minutę czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Esso nikt nie da konia komukolwiek, szczególnie pod siodło, jeśli nie jest pewny co do jego możliwości i umiejętności. A czy kupa roboty?? Tu bym polemizowała - jedzenie, wybieg - zimową porą lonżowanie, chyba że warunki pogodowe pozwolą na padok. No i praca po maksimum 3 godziny dziennie - można wytrzymać. Szczególnie gdy ktoś to lubi Przymiejrzając się do agroturytyki trzeba wziąć pod uwagę jakich gości chcemy przyjmować i pod tym kątem przygotować dla nich kwatery. Tak przynajmniej ja to widzę. Inne warunki zapewnisz 10-12 osobowej grupie "małolatów" a inne 3-4 osobowej rodzinie. Trzeba to wziąć pod uwagę chyba już na początku drogi do agroturystyki. Brazunia - nawet nie wiesz, jaka jestem dumna z Ciebie!!! No gadasz jak Predatorka normalnie, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Cześć Jamlesik Kupować pewnie wszystkiego nie będę, kasa Nie robiłam jeszcze "biznesplanu" i aż tak daleko jeszcze nie sięgam w przyszłość. Coś wymyślę 1zł za 1min Nie łapię za minutę czego jazdy wierzchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Cześć Jamlesik Kupować pewnie wszystkiego nie będę, kasa Nie robiłam jeszcze "biznesplanu" i aż tak daleko jeszcze nie sięgam w przyszłość. Coś wymyślę 1zł za 1min Nie łapię za minutę czego jazdy wierzchem No to mam już "biznesplan" Dzięki Jamlesik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Esso nikt nie da konia komukolwiek, szczególnie pod siodło, jeśli nie jest pewny co do jego możliwości i umiejętności. A czy kupa roboty?? Tu bym polemizowała - jedzenie, wybieg - zimową porą lonżowanie, chyba że warunki pogodowe pozwolą na padok. No i praca po maksimum 3 godziny dziennie - można wytrzymać. Szczególnie gdy ktoś to lubi Przymiejrzając się do agroturytyki trzeba wziąć pod uwagę jakich gości chcemy przyjmować i pod tym kątem przygotować dla nich kwatery. Tak przynajmniej ja to widzę. Inne warunki zapewnisz 10-12 osobowej grupie "małolatów" a inne 3-4 osobowej rodzinie. Trzeba to wziąć pod uwagę chyba już na początku drogi do agroturystyki. Brazunia - nawet nie wiesz, jaka jestem dumna z Ciebie!!! No gadasz jak Predatorka normalnie, no! No ja się na świecznik nie pcham absolutnie Broń mnie Panie Boże!!!!!! Tak tylko logicznie to sobie wykalkulowałam, że co gość to inne zapotrzebowanie na pewne rzeczy W gębie to ja mocna jestem, psia krętka, zobaczymy jak w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 na ten plan dla 3-4 osobowej rodziny to może się zapiszę , ale jazda wierzchem 1/1 to się ie piszę, ostatnio byłem u kolegi, który ma 9 koni i bierze 20zł/h dla kumpli ma zniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 No coś Ty, Jamles, koleżance zarobić nie dasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Braza na barku sobie odbije W gastronomii najlepiej wychodzi sie na napojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 na ten plan dla 3-4 osobowej rodziny to może się zapiszę , ale jazda wierzchem 1/1 to się ie piszę, ostatnio byłem u kolegi, który ma 9 koni i bierze 20zł/h dla kumpli ma zniżki Niech będzie moja strata Wezmę 19zł/h A ja właśnie dla takich rodzin chcę (w każdym razie 3-4 osoby, nie koniecznie od razu rodzina ) Depeesia co z kocią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Kocia śpi - nomen omen - jak zarżnięta!!! Bidula bardzo jest, zatacza się jak po litrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.01.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a co się kotu stało ???? zapomniałam na smierć podziekować GAGACIE: buty Jacka dotarły już w zeszły piątek, dziekujemy bardzo, tylko my po tej wycieczce nie wiemy jak sie odkopać w pracy spod sterty papierkowej roboty ... pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Braza na barku sobie odbije W gastronomii najlepiej wychodzi sie na napojach a ja myślałem, że piwo w cenie a tak kot wypił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Asia, buty mielismy wysłać OD RAZU ale okazało się Romek pojechał do Wrocka później bo auto nam padło, w soboty kurierzy nie przyjmuja zamóiweń a do tego jeszcze w końcu umówiona firma przyjechała z jednodniowym opóźnieniem (!!!) więc ich Romek wywalił bo co sobie myślą palanty i wziął inną... Ale cieszę się w końcu dotarły bo juz zwątpilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Braza na barku sobie odbije W gastronomii najlepiej wychodzi sie na napojach a ja myślałem, że piwo w cenie a tak kot wypił Dla Ciebie piwo będzie nawet darmo, ale w zamian wierzchowca dosiądziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Braza na barku sobie odbije W gastronomii najlepiej wychodzi sie na napojach a ja myślałem, że piwo w cenie a tak kot wypił Dla Ciebie piwo będzie nawet darmo, ale w zamian wierzchowca dosiądziesz no, po to w końcu przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Braza na barku sobie odbije W gastronomii najlepiej wychodzi sie na napojach a ja myślałem, że piwo w cenie a tak kot wypił Dla Ciebie piwo będzie nawet darmo, ale w zamian wierzchowca dosiądziesz no, po to w końcu przyjadę I tak trzymaj!!! podoba mi się Twoje podejście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a co się kotu stało ???? W sumie nic się nie stało, tylko kotka została wysterylizowana, więc bidulka jest i szkoda nam jej bardzo. I tak jest lepiej niż wczoraj, ale widać, że bardzo ją boli, miauczy wniebogłosy, jak ją ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts