Gagata 03.02.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 ..A to trzeba by spytać jk69.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Gagata, a nie mogłabyś chociaż zdjęć bez komentarzy wkleić? No bo właśnie - wie się, że roboty idą, a nie wie się, jakie. No to jak to tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.02.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 DPS-iu - ale jakich zdjęć?? plątaniny rur pod sufitem ?? Na razie nie ma co pokazywać po prostu taki etap. Niefajny bo wydaje się że robota stoi... choc to rzecz jasna nieprawda.. Wciąż wszystko wygląd tak samo (oprócz tych rur) albo i gorzej bo znów więcej rozgrzebane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 To chociaż powiedz, kiedy pierwszych gości planujecie przyjąć. Będziem w domu świętować taki dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.02.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Ja NIE PLANUJĘ. nie chcę się frustrować. Robimy swoje i jak skończymy to ZAPRASZAMY. Niewątpliwie DAM ZNAĆ Chciałabym bardzo tej wiosny bo ... kredyty.... Na razie wizualnie jest tak jak wtedy kiedy byliście. Przybyły, ale tego w ogóle sie nie zauważa, kafle w brodzikach na podłodze i murki, wspomniane już rury, POŚ i w trakcie stawiania są ścianki łazienkowe górne. Z tym że jak byliście było nieco porządniej.. teraz jest wszystko ogolnie rozbabrane - staram sie tam nie wchodzic jak nie muszę. Czekam na dostawę ceramiki do łazienek i na luxfery żeby pobudowac brodziki. Acha - przybyły tez szprosy w oknach Zapomniałabym.. a było to sporo roboty dla naszych chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Gagato, trzymam kciuki by plan się powiódł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ooooo, ta wiadomość o szprosach to najbardziej mnie ucieszyła! Teraz na pewno okna pięknie wyglądają! Spieszcie się spieszcie, żeby jak najszybciej zacząć, ja cały czas trzymam zaciśnięte kciuki! U nas pomału sezon się zaczyna, ludzie przyjeżdżają na weekend albo w tygodniu - nocują na delegacjach. Jeszcze niewielu ich, ale - idzie wiosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.02.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dziękuję Tomku! Ja też sekunduję Waszej Komturii ..choć to wyzwanie innego rodzaju.. Tak tak - szprosy są bardzo ważne (ile ja się naprosiłam naszego stolarza żeby je zrobił...uważał że to bez sensu i za dużo roboty ) tyle że nie mogą z racji technologicznych być zainstalowane od zewnatrz, niestety.. Ale zawsze to okna w kratkę a o to chodziło:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 To już przegięcie, tydzień z okładem nikt się nie odezwał. Co to, w polu wszyscy? Prawdę powiedziawszy, sama bardzo chętnie wyszłabym do ogrodu porządki wiosenne porobić, tylko zimno nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No i proszę - to jest mój pięciotysięczny post. Wlazłam na Olimp forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.02.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Gratulacje PRE...DATORKO nasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dziękuję. Chyba coś dobrego sobie przyrządzę w kuchni w taki piękny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dziękuję. Chyba coś dobrego sobie przyrządzę w kuchni w taki piękny dzień. z grzybków? Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 15.02.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No i proszę - to jest mój pięciotysięczny post. Wlazłam na Olimp forum! Ja to napisalem juz ponad 10k i nie mam tytulu , jak ten "czas" w tych postach szybko leci. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.02.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Kochani, stęskniliśmy się za Wami wszystkimi, a tej chol... neostrady jak nie ma tak nie ma .... Więc znowu robię co mogę będąc z wizytą u dziadków i czytam co dobrego piszecie. A może tak byśmy się skrzyknęli za jakiś czas, wykorzystując wolne dni ? Czekamy na propozycje, dom mamy cały czas otwarty (bramy nie ma za co zrobić, więc szeroko otwarta pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Asiu, jestem rozdarty. Propozycja kapitalna, ale chwilowo nie jestem w stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.02.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 spoko, ja poczekam ... zgramy się wszyscy co do terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja to napisalem juz ponad 10k i nie mam tytulu , jak ten "czas" w tych postach szybko leci. Housik, bo w życiu to już tak jest, że jak ktoś za dobry, to go w d....ę biją. Ty za dobry człowiek jesteś i temu tak sobie z Tobą pozwalają. Asiu - ja to bym zaraz, ale gości mam. Nie mogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 16.02.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dzien dobry! ...i znowu nikogo nie ma. ps moja wada jest to, ze mam miekkie i puszyste serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2008 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ooooo, dzień doberek! Miękkie serce oznacza twardą ... Jak tam Twój kurnik, kiedy się za niego weźmiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts