Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja NIE PLANUJĘ. nie chcę się frustrować. Robimy swoje i jak skończymy to ZAPRASZAMY. Niewątpliwie DAM ZNAĆ :D :D

Chciałabym bardzo tej wiosny bo ... kredyty....

Na razie wizualnie jest tak jak wtedy kiedy byliście. Przybyły, ale tego w ogóle sie nie zauważa, kafle w brodzikach na podłodze i murki, wspomniane już rury, POŚ i w trakcie stawiania są ścianki łazienkowe górne. Z tym że jak byliście było nieco porządniej.. teraz jest wszystko ogolnie rozbabrane - staram sie tam nie wchodzic jak nie muszę. Czekam na dostawę ceramiki do łazienek i na luxfery żeby pobudowac brodziki. Acha - przybyły tez szprosy w oknach :D Zapomniałabym.. a było to sporo roboty dla naszych chłopaków :-?

Ooooo, ta wiadomość o szprosach to najbardziej mnie ucieszyła! Teraz na pewno okna pięknie wyglądają! Spieszcie się spieszcie, żeby jak najszybciej zacząć, ja cały czas trzymam zaciśnięte kciuki! :D

U nas pomału sezon się zaczyna, ludzie przyjeżdżają na weekend albo w tygodniu - nocują na delegacjach. Jeszcze niewielu ich, ale - idzie wiosna! :D

Dziękuję Tomku!

Ja też sekunduję Waszej Komturii :-)

..choć to wyzwanie innego rodzaju.. :wink:

Tak tak - szprosy są bardzo ważne (ile ja się naprosiłam naszego stolarza żeby je zrobił...uważał że to bez sensu i za dużo roboty :-? :roll: ) tyle że nie mogą z racji technologicznych być zainstalowane od zewnatrz, niestety.. Ale zawsze to okna w kratkę a o to chodziło:-)

• 2 weeks później...

To już przegięcie, tydzień z okładem nikt się nie odezwał. :o

Co to, w polu wszyscy? :roll:

Prawdę powiedziawszy, sama bardzo chętnie wyszłabym do ogrodu porządki wiosenne porobić, tylko zimno nie daje. :-?

Kochani, stęskniliśmy się za Wami wszystkimi, a tej chol... neostrady jak nie ma tak nie ma .... :(

Więc znowu robię co mogę będąc z wizytą u dziadków i czytam co dobrego piszecie.

A może tak byśmy się skrzyknęli za jakiś czas, wykorzystując wolne dni ? Czekamy na propozycje, dom mamy cały czas otwarty (bramy nie ma za co zrobić, więc szeroko otwarta 8)

pozdrawiamy!

Asiu, jestem rozdarty. Propozycja kapitalna, ale chwilowo nie jestem w stanie. :(

Ja to napisalem juz ponad 10k i nie mam tytulu 8), jak ten "czas" w tych postach szybko leci. :p

Housik, bo w życiu to już tak jest, że jak ktoś za dobry, to go w d....ę biją. :wink:

Ty za dobry człowiek jesteś i temu tak sobie z Tobą pozwalają. :lol:

Asiu - ja to bym zaraz, ale gości mam. Nie mogie... :roll: