DPS 27.02.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 tak ogólny marazm i zniechęcenie mnie ogarnęło... Maksiu, to z pewnością przesilenie wiosenne. Po bezczynnej (z przymusu) zimie masz małego dołka. To przejdzie, jak tylko uda się ruszyć troszkę z budową, jak zaświeci słonko i świat stanie się milszy. A do tego już niedaleczko. Święta idą, Maksiu! Jamles, pieronie jasny, kiedy przyjedzxiesz do mnie przewietrzyć płuca po tym Twoim Śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jadąc z Krakowa do Żar mijałam Górny Śląsk .. Katowice, Gliwice ... same dworce tylko, ale ... nie chcę podpaść Ślązakom... naprawdę nie chcę!!! Robi to jednak smutne wrażenie Jamlesik, a czemu Ty się dziwisz Ja mam aż nadmiar świeżego powietrza (np. dzisiaj - sztorm jak diabli). Jak już kupię te włości, to Cię końmi przywlekę, cobyś tego nadmiaru trochę powdychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jamles, pieronie jasny, kiedy przyjedzxiesz do mnie przewietrzyć płuca po tym Twoim Śląsku? jestem zaproszony , a jakieś wolne terminy w sierpniu masz ? co prawda w planach są Bieszczady, ale może się coś zmienić a żeby nie było, że u nas tylko beee, to fragmencik mojego sąsiedztwa http://www.rudy-opactwo.pl/przyroda.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jadąc z Krakowa do Żar mijałam Górny Śląsk .. Katowice, Gliwice ... same dworce tylko, ale ... nie chcę podpaść Ślązakom... naprawdę nie chcę!!! Robi to jednak smutne wrażenie Jamlesik, a czemu Ty się dziwisz Ja mam aż nadmiar świeżego powietrza (np. dzisiaj - sztorm jak diabli). Jak już kupię te włości, to Cię końmi przywlekę, cobyś tego nadmiaru trochę powdychał czyli w przyszłym roku nad morzem będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jamlesik, będziesz ad morzem na pewno!!!!!! Widoki cudne - bardzo mi się wiewiórka podoba Znaczy się, ten Śluńsk taki beeee nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jamles, pieronie jasny, kiedy przyjedzxiesz do mnie przewietrzyć płuca po tym Twoim Śląsku? jestem zaproszony , a jakieś wolne terminy w sierpniu masz ? co prawda w planach są Bieszczady, ale może się coś zmienić a żeby nie było, że u nas tylko beee, to fragmencik mojego sąsiedztwa http://www.rudy-opactwo.pl/przyroda.php Jeszcze mam. Jak cuś, odezwij się na priva. Dogadamy się. Do nas doskonały dojazd od Was. Kilka godzin na A4 i fertig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.02.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Maksiu - niewątpliwa NAGRODA dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.02.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Maksiu - niewątpliwa NAGRODA dla Ciebie A cóż to za NAGRODA??? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.02.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 BEZPŁATNY POBYT W MOIM GOSPODARSTWIE oczywiście Nie dziś, nie jutro, ale ..... Dla ścisłości - rozpiździucha wieksza niż była (jak to możliwe... ), hudraulicy działają, inni też, chwilami jest po siedmiu chłopa na budowie ...mam ochotę wiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.02.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 U nas od 6 tygodni mieszka sześciu i tak się do nich przyzwyczailiśmy (z wzajemnością), że trudno będzie się rozstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 BEZPŁATNY POBYT W MOIM GOSPODARSTWIE oczywiście Nie dziś, nie jutro, ale ..... Dla ścisłości - rozpiździucha wieksza niż była (jak to możliwe... ), hudraulicy działają, inni też, chwilami jest po siedmiu chłopa na budowie ...mam ochotę wiać! No dobra, maila wydrukowany i powieszony na ścianie, teraz sie już nie wyprzesz :D ... będę może ....pojutrze??? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 To chociaż jakiś fotoreportaż z odebrania nagrody poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.02.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 To chociaż jakiś fotoreportaż z odebrania nagrody poproszę. latem się pewnie wybiorę to wtedy będzie foto reportaż pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.02.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Maksiu zapraszam choćby dziś, nie zapomnij o szpadlu, wiertarce, i innych niezbędnych u mnie przyrządach... podsunę jeszcze pędzle (... ale nie da się ukryć MASZ TO NA PIŚMIE Dla jasności - wypierać się nie zamierzam - ZAPRASZAM!) Słoneczko - znam to.. czterecz, skądinąd sympatycznych, chłopów mieszkało u nas z nami przez 4 miesiące. Naprawdę równe chłopaki, ale jak już się wynieśli .... co to była za radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.02.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Maksiu zapraszam choćby dziś, nie zapomnij o szpadlu, wiertarce, i innych niezbędnych u mnie przyrządach... podsunę jeszcze pędzle nie omieszkam CIę odwiedzic, wiesz dobrze że Twoja najbliższa okolica jest dla mnie bardzo atrakcyjna :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Wiem Z przyczyn OSOBISTYCH O zdjęciach pamiętam....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.02.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Wiem Z przyczyn OSOBISTYCH O zdjęciach pamiętam....! ależ ja wiem o tym :D co małą czcionką pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ot, szyfrem gadajo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ot, szyfrem gadajo... Zdrajczyni A do mnie nie przyszłaś A już się dobrze czujesz, przecież widzę!!! A czym ja sobie zasłużyłam na takie traktowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.02.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Brazuniu, ja do Was nad morze i konie do Aśki do stajni, do Agaty do stodoły, do Gagaty, no może do chałupy.... A WY WSZYSCY DO MNIE DO KOMTURII I BĘDZIE FAJNIE. JAMLES I BODZIO TEŻ BĘDĄ. I co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts