Sloneczko 28.03.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 http://pages.prodigy.net/bestsmileys1/emoticons1/BAWLING.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cześć dziewczyny cyknę fotkę jak dostanę perełki ale bez kiecy i zapodam w wiadomym sobie czasie, na chwil kilka To ja się upieram przy wcześniejszym powiadomieniu mnie o tych kilku chwilach .. ...... rany julek!!!!! komar!!!!!! Lata!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.03.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 nie bede paradował w niedziele i z fotek nici ale dostałem śliczny obrazek i bieżnik (tak się to chyba nazywa) a i niespodziankę ale córka mi zabrała obrazek do tyry zabieram, se bede filował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 A co jest na tym obrazku I dlaczego z paradowania nici Ja się już duchowo nastawiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Stanowczo się domagam paradowania. Jak nie w tę niedzielę, to w następną. I iecka musowo, bez tego perły nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skromny facet 29.03.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 ...a jak tam pomidory? ps. moglem dolaczyc odmiane przebisniegowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 29.03.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Z powodu braku czasu losowo będę odwiedzać i witać moich forumowych przyjaciół.Dziś tu powiem Dzień Dobry.U nas za oknem słoneczko i chyba trochę szronu na samochodzie. Nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 ...a jak tam pomidory? ps. moglem dolaczyc odmiane przebisniegowa. Już rosną. Pięknie powschodziły, każda odmiana w innej doniczce, każda opisana swoim numerem. Żeby tylko lato było ładne i bez zarazy ziemniaczanej, żeby im się co nie stało. Grzybki chyba u Rrmi zostawię. Nie wiem jeszcze kiedy, ale powinnam się z nią w tym roku zobaczyć. Chyba że se sam odbierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Z powodu braku czasu losowo będę odwiedzać i witać moich forumowych przyjaciół. Dziś tu powiem Dzień Dobry. U nas za oknem słoneczko i chyba trochę szronu na samochodzie. Nie jest źle. I tego się trzymaj. W Polsce kilka dni trochę cieplejszych, choć deszczowych. Ponoć znowu ma być zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.03.2008 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 A co jest na tym obrazku I dlaczego z paradowania nici Ja się już duchowo nastawiłam... nie ma przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 A co jest na tym obrazku I dlaczego z paradowania nici Ja się już duchowo nastawiłam... nie ma przesyłki No qurczę Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.03.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Najlepsza byłaby fotka Jea w perełkach. Może nawet 1950 pożyczyłby Ci kieckę? tak se tu wdepłem, i co widzę, moją skromną osobą wyciera się jea`ę bez mojej autoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2008 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Gdzież moglibyśmy, coś Ty! Siać czas. U nas Babcia już posiała groszek i bób, dzisiaj będziem dalej siać. Drzewa brzoskwiniowe koniecznie już chcą kwitnąć, pąki chyba dzisiaj pękną. A wczesna pora jeszcze, obawiam się, że jak nie kwiaty to potem zawiązki zmarzną. Doniczkowe rozsadzać trzeba. Też się wezmę za to dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Gdzież moglibyśmy, coś Ty! Siać czas. U nas Babcia już posiała groszek i bób, dzisiaj będziem dalej siać. Drzewa brzoskwiniowe koniecznie już chcą kwitnąć, pąki chyba dzisiaj pękną. A wczesna pora jeszcze, obawiam się, że jak nie kwiaty to potem zawiązki zmarzną. Doniczkowe rozsadzać trzeba. Też się wezmę za to dzisiaj. Ile godzin ma Twoja doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.03.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam witam szacowne grono ) i mam pytanie, a gdzie jak nie w tym wewątku rozwieją się moje wątpliwości chcielibyśmy ściany w stodole potraktować wapnem znaczy je pobielić... ja się na tym nie znam za bardzo, ale może coś doradzicie... chodzi mi o tymczasowe rozwiązanie, coby odświeżyć ściany murowane stodoły, kiedyś je poprawimy, ale żeby nie było śladów po tym sianie stęchłym na murach... to właśnie pomyśleliśmy o wapnie... tylko zupełnie nie wiem czym to się je... znaczy jeść nie zamierzam... tylko mury potraktować no ale... poradźcie cosik laikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Anoleiz, sama z siebie n ie wiem, ale jak nasze chłopy wrócą z roboty w polu to ich zapytam, na pewno powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Gdzież moglibyśmy, coś Ty! Siać czas. U nas Babcia już posiała groszek i bób, dzisiaj będziem dalej siać. Drzewa brzoskwiniowe koniecznie już chcą kwitnąć, pąki chyba dzisiaj pękną. A wczesna pora jeszcze, obawiam się, że jak nie kwiaty to potem zawiązki zmarzną. Doniczkowe rozsadzać trzeba. Też się wezmę za to dzisiaj. Ile godzin ma Twoja doba Na pewno za mało. Trochę doskwiera mi zmęczenie ciągłymi ostatnio wyjazdami z domu, ale z drugiej strony te kilka ładnych dni ładuje mi akumulatory i w sumie nie jest tak źle. Damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.04.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kochani, chciałam sobie zafundować kuchnię kaflową, więc po wielu poszukiwaniach na allegro okazało się, że wszystkie piece w kolorze białym (który mi się marzył), które są do rozbiórki po drugiej stronie kraju. Oki, myślę sobie, kupię kafle nowe - były też, nawet bliżej bo kolo Żar. Tak się złożyło, że facet, który sprzedaje jest zdunem i może postawić tą kuchnię razem z piecem chlebowym. poniżej stawki za robociznę i materiały: Koszt montażu: 1000 zł Koszt dojazdu: 100 zł Materiały: Kafel mały środek 132 sztuki x 8,00= 1056 Kafel mały narożny 25 sztuk x 16,00= 400,00 Kafel mały gzyms 14 sztuk x 16,00=224,00 Łączna kwota za kafle wynosi 1680,00 zł. Cegła zwykła 100 szt. x 1,47 zł = 147 zł Cegła szamotowa 10 szt. x 2,65 zł = 26,50 (wypełnienie paleniska) Płytka szamotowa 120 szt. x 1,60 = 192 zł 10-12 płyt szamotu wysokogat. – 300 zł (30 za szt.) lub 1x360 zł Drut zduński = 3 kg x 7,20 = 21,60 zł Zaprawa szamotowa 50 kg = 16,50 x 2 = 33 zł Drzwiczki chlebowe (szare żeliwo, czyli najbardziej podobne do "stosowanego kiedyś") = 59,30 zł Drzwiczki kuchenne = 59,10 zł Rama = 86,70 lub 117 zł sporo ..... nawet bardziej niż sporo moim zdaniem ..... kilka tysięcy jak w mordę, grubo licząc 3,5 tys. czy cóś .... A tak marzylam o kuchni, kurka wodna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.04.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Pytanie do naszej Gagaty, czy oprócz kwoty za kafle, ktore byly z rozbiórki, koszty były podobne ??? Bo ja trochę zwątpiłam, szczerze mówiąc .... jak te nasze babcie mogły sobie pozwolić na piece kaflowe w każdym pomieszczeniu ??? ja naprawdę nie wiem ....powiedzcie, co sądzicie, bo mnie już głowa boli od kombinowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 tak wpadłem zobaczyć też wczoraj posiałem ........marchew, pietruszkę i radiski a i koper podobno Braza dzisiaj jakieś siedlisko kupuje, ktoś zna jakieś szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts