jea 04.04.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Braza, kogoś całkiem już chyba powaliło. Albo ten teren taki atrakcyjny jest. Ja bym w to nie wchodziła. jak kole plaży, to ja wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2008 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Noooo, jak tak, to świetnie. Brazunia, potem tylko odkupisz od Króliczka kawałeczek, postawisz chałupę, resztę wydzierżawisz i będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.04.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Noooo, jak tak, to świetnie. Brazunia, potem tylko odkupisz od Króliczka kawałeczek, postawisz chałupę, resztę wydzierżawisz i będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Kole plaży nie jest, zapomnij!!! Do plaży jakieś ... no najmniej 10 kilosów Fakt, blisko wsi; fakt: blisko drogi; fakt: media (teoretycznie) są - najmniej 200m - ale ... 45000 za hektar to już przegięcie!!!! Nawet gdyby udało mi się coś utargować, to ile??? Raczej niemożliwe żeby chociaż z 5000 na hektarze się udało. Zadzwonię do niego w przyszłym tygodniu. A teraz życzę wszystkim miłego dzionka i lecę się stresować egzaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 05.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Asiu - nie wiem, czy czytałam ze zrozumieniem, ale jeśli planujesz taką kuchnię, jak na zdjęciu, to ... no qurczę ładna! oj, braza, żebyś ty ją na żywo zobaczyła ... ja prawie całego sylwestra spędziłam obok TEJ kuchni - obecni tu forumowicze mogą zaświadczyć Jest piękna, to prawda. Nie można oczu oderwać ... Byłam u konkurencyjnego zduna - powiedział mi 11 koła bez komina - bo z chłamu nie będzie budował a kafle które sprowadza kosztują 40 zł za jeden. Łomatko, ja chyba mam jakiś zły weekend ... pozdrawiam Acha, Braza, ta cena za grunt to chyba jakiś kosmos .... może lepiej przeczekać jak radzi Aneta ? Tendencja ma być raczej malejąca, więc ? Powodzenia na egzaminach, tylko zdradź jakich bo się nie doczytałam jakoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 05.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jeszcze coś mi sie przypomniało, że miałam zapytać ... Braza, a Ty dokladnie z Kołobrzegu czy obok ? Bo mam fajnych przyjaciół z Białogardu, ktorzy chodzili do szkół w K. i znają sporo ludzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Asia, jakby nie patrzył, taniej Ci wyjdzie znaleźć ładne kafle na allegro, pożyczyć przyczepkę i odebrać je sobie. Ty zajrzyj, poszukaj i przelicz. I szamot jeszcze odzyskasz. No chyba, że westfalkę stylową postawisz, ale to nie będzie już to. Poszukam linka, to podrzucę Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 05.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 DPS-iu, byłam na tej stronie, ale jednak wolę kuchnię kaflową, bo westfalki jakoś nie w moim typie. A z tym Allegro to nie jest takie proste, jeszcze trzeba rozebrać na miejscu - ja na razie nie mam zduna, który by chciał postawić, a tu jeszcze trzeba przekonać kogoś żeby pojechał i rozebrał krucho to widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jeszcze coś mi sie przypomniało, że miałam zapytać ... Braza, a Ty dokladnie z Kołobrzegu czy obok ? Bo mam fajnych przyjaciół z Białogardu, ktorzy chodzili do szkół w K. i znają sporo ludzi ... Ja dokłądnie z Kołobrzegu, ale podejrzewam, że Twoi przyjaciele są o wiele młodsi ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Tutaj. http://salonsob.webd.pl/images/retro_y.jpg Cuuuuudooooo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.04.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Można kupić podobną za niewielkie pieniądze: http://tiny.pl/4k25 http://www.zielinski.waw.pl/pics300/1130.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Oczy się śmieją do takich cudeniek Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0wy 06.04.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam, Na północnym zachodzie cena kształtuję się w granicach 17-21 za ha, więc to bardzo dużo. PozdrawiamMark0wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 06.04.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Hej, ja laik jestem. Co to jest ta westfalka? Na co to działa? Czy to coś jak angielska AGA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 06.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Jeszcze coś mi sie przypomniało, że miałam zapytać ... Braza, a Ty dokladnie z Kołobrzegu czy obok ? Bo mam fajnych przyjaciół z Białogardu, ktorzy chodzili do szkół w K. i znają sporo ludzi ... Ja dokłądnie z Kołobrzegu, ale podejrzewam, że Twoi przyjaciele są o wiele młodsi ode mnie No wiesz, ja Cię nie będę na forum pytała o wiek, ale mogę powiedzieć, że ja maturę pisałam .... 14 lat temu - a oni są chyba trochę jeszcze starsi ode mnie. A to było tak niedawno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Asienko, to i tak mniej, niż ja Ja to już jestem pani w poważnym średnim wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam, Na północnym zachodzie cena kształtuję się w granicach 17-21 za ha, więc to bardzo dużo. Pozdrawiam Mark0wy Matko jedyna, to skąd facet wziął 45 000 za hektar????? Mark0wy, teraz to zgłupiałam!!!! Czy my mówimy o tej samej ziemi - siedliskowa z prawem do zabudowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Hej, ja laik jestem. Co to jest ta westfalka? Na co to działa? Czy to coś jak angielska AGA? No dokładnie tak. Kuchnia węglowa. Rozpalasz i możesz palić właściwie czymkolwiek. Fajna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 06.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Asienko, to i tak mniej, niż ja Ja to już jestem pani w poważnym średnim wieku pocieszę Cię, jak napiszę że w życiu mnie nikt tak nie zadziwił ? od razu poleciałam przeczytać twój dziennik, żeby odegnać podejrzenia, że mnie robisz w "konia" (zwłasza w konia ). Ta leśniczówka ze zdjęć przepiękna - sama kiedyś łaziłam obok podobnej, ale na szczęście mnie ubiegli. Bo piękno pięknem, ale ja okropnie strachliwa jestem i muszę mieć sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts