Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Strasznie nie lubię, jak Was tu nie ma :-?

jesteśmy, Braza, tylko w ogrodzie - wszystko rośnie, chwasty też, qrcze ...

ja zniknę gdzieś koło 18.czerwca - pilnuj się Komturze, bo będę przejeżdżać koło Twoich włości !

Mam nadzieję, że choć na chwilę zawitacie w skromne komturii progi. :D

Strasznie nie lubię, jak Was tu nie ma :-?

jesteśmy, Braza, tylko w ogrodzie - wszystko rośnie, chwasty też, qrcze ...

ja zniknę gdzieś koło 18.czerwca - pilnuj się Komturze, bo będę przejeżdżać koło Twoich włości !

Mam nadzieję, że choć na chwilę zawitacie w skromne komturii progi. :D

My też, my też!

Zaplanowaliśmy wybrać się na Litwę z dziećmi i wypożyczyliśmy campera na 4 osoby. Mamy nadzieję, że się sprawdzi, bo nie przepadamy za kręceniem się po hotelach i codziennym pakowaniu manatków.

Jeśli będziecie w okolicy, to byłoby cudownie się spotkać! Tylko mi nie wiemy dokładnie gdzie jest Komturia - ale myślę, że nadrobimy te braki informacyjne bliżej naszej wyprawy. My wyjeżdżamy z domu 18.czerwca i będziemy w trasie 10 dni. Chcemy odwiedzić Malbork, Frombork, Kętrzyn a potem pojechać do Kowna, Wilna i gdzie jeszcze nas zaniesie. Na razie oglądamy mapy i planujemy.

Witajcie kochani...

ja bywam ostatnio na forum coraz rzadziej, tak mnie zawaliła robota że na nic kompletnie nie mam czasu, no i budowa leży i tak w ogóle jakoś do bani...

chyba mnie łapie deprecha... no i na spotkanie jechać nie mogę :( ehhh

m.

Witajcie kochani...

ja bywam ostatnio na forum coraz rzadziej, tak mnie zawaliła robota że na nic kompletnie nie mam czasu, no i budowa leży i tak w ogóle jakoś do bani...

chyba mnie łapie deprecha... no i na spotkanie jechać nie mogę :( ehhh

m.

maksiu, jak dobrze że wróciłeś! Nie przejmuj się - my też nie jedziemy na zjazd bo maleństwa ... itp.

A na depresję rozejrzyj się dokoła - wiosna w pełni! - budowa tez w końcu stanie na nogi, zobaczysz :)

Ja na zlot też nie jadę! Strasznie mi żal, tylu cudownych ludzi miałam nadzieję poznać tam osobiście!!! Ale cóż... życie :(

Asiu, skoro alternatywą dla Forum jest ogródek, do tego własny no to wiadomo :D Ale smutno bez Was!!

Alternatywą nigdy , raczej koniecznością ... choc przyjemną co prawda.

Też mi smutno jak was nie widzę na forum, mimo że czasem nie piszę, to czytam caly czas i śmieję się i smucę razem z Wami!

idę spać, bo kosci bolą od tłumaczeń przy biurku - dobranoc, pchly na noc!

a szczypawki do zabawki :))

a ja też zaglądam i czytam...

ale jakoś tak niby co się wyrobię z jedną robotą i mam nadzieję mieć więcej czasu to znowu następna wpada i tak w kółko...

chyba się wyśpię i odpocznę dopiero na tamtym świecie :)))

aż strach iść spać :wink:

No właśnie, jak miło znowu zajrzeć. :D

Mnie jaokś zupełnie sprawy bieżące pochłonęły, maj, Panie, wszystko rośnie jak szalone, chwasty, trawa... Podlewać już trzeba, bo sucho się zrobiło. :-?

Sadzić kwiaty, pomidorki, plewić chwasty...

Wieczorem czasem już nie ma siły pisać, choć czytam zawsze. :lol:

Wczoraj surfinie w castoramie kupiłam. Ładne, z 4 - 5 rozwiniętymi długimi i kwitnącymi pędami. Pójdą do doniczek wokół domku. :D

Ale jeszcze poczekam z sadzeniem, nie wierzę w dobre serce zimnych ogrodników. 8)