DPS 18.06.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Nie będzie Ci wybaczone, jeśli nie dokończysz, zaczęło się bardzo interesująco robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Nie będzie Ci wybaczone, jeśli nie dokończysz, zaczęło się bardzo interesująco robić. Po wciągnięciu to robi się interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Bana to ja dam Ci osobiście Komturze, jeśli nie dokończysz myśli, coś ją w taki jenteresujący sposób rozpoczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Bana to ja dam Ci osobiście Komturze, jeśli nie dokończysz myśli, coś ją w taki jenteresujący sposób rozpoczął To nie jest Hyde Park Cegła czyli brick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 cosik pamiętam, że kiedyś się gdzieś tam kogoś wciągało... ale czy to na pewno chodzi o ... partyzantkę??? bo u nas już automatów mało zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 cosik pamiętam, że kiedyś się gdzieś tam kogoś wciągało... ale czy to na pewno chodzi o ... partyzantkę??? bo u nas już automatów mało zostało... Ludowe przysłowie mówi, że jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści... O automaty więc się nie martw. W ostateczności kosy przekuć mozna na sztorc. A w Powstaniu Styczniowym to i drągalierzy byli, walczyli kijami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 19.06.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 no i bywał ambaras, żeby dwoje chciało naraz ja naprawdę nie wiem... no... nic co ludzkie nie jest nam obce nieprawdaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Czy my aby czasem już nie na Oddziale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Czy my aby czasem już nie na Oddziale? Odzział remontują, trza gdzieś pomieszkiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Prace polowe odrabiacie, czy co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Prace polowe? PRZEPROWADZKA DO KOMTURII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Komturze, rany, my już chcieliśmy ekipę ratunkową gromadzić!!! Podjerzewaliśmy, że w saunie utknęliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Tomek, mam nadzieję, że wszystko uda się przeprowadzić bez większych problemów, trzymam kciuki za to i za Majkę i Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.06.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Wiesz Depesiu, zaczynam wątpić. Komturia w totalnym nieładzie budowlanym, przeprowadzamy się na raty w 4 różne miejsca, bo do komturii w obecnej sytuacji wszystkiego nie zmieszczę, Majka nie ma odpowiedzi z ZUSu, noga mnie boli jak cholera, araz startuję wyładowana knedliczką + przyczepa do komturii. Dojadę pewnie ok. 2 w nocy. Może choć samochód uda się zarejestrować, bo brakuje mi jednego dokumentu z US. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Nie, nie, nie poddawaj się. Załatwisz to, tak jak wszystkie inne sprawy dotychczas. Wierzę w to mocno i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Tomek, nie ma innej opcji. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.07.2008 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dzięki dziewczyny, Właśnie dojechałem wyładowanym samochodem z przyczepą do komturii. W sobotę rano musimy się wynieść z miejsca obecnego "postoju". Mam na część gratów wynajęty garaż i strych. Tylko to pakowanie. Kartonów przybywa, a maneli, nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2008 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Tomek, powoli wszystko się przewiezie, najważniejsze, żeby Majka jakoś ze swoją pracą miała wszystko załątwione - musi tam dotrzeć przecież, nie będzie przecie jeździć z Mazur. No i Wasze zdrowie (nogi!). Jak Majka już pożegna się z robotą to będzie OK - byle to jak najszybciej nastąpiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.07.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Kochani, internet mi wysiadł i nie chcial wsiąść, więc nie mogłam Wam powiedzieć, że ... BYLIŚMY W KOMTURII !!!!!!! ale było fajnie tak było fajnie, że zdążyliśmy jedno zdjęcie grupowe zrobić, podczas grilowania, człowiek jak zajęty to zapomina o obowiązkach niestety Tomek, dziękujemy Ci gorąco za gościnę i polecamy się na przyszłość - no i pozdrowienia dla Wojtka (chyba ... ja mam trochę sklerozę do imion) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.07.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Asiu, mnie było też baaaaardzo miło, tylko przykro, że podejmowałem Was w środku budowlanego bałaganu. Od Waszego przyjazdu trochę się zmieniło w wygladzie "komturii" Jest ułożona i polakierowana podłoga. (lakier matowy), skończony kominek, na górze są okna dachowe, a mała łazienka ma już ponad połowę ułożonych kafelków. I w kuchni kafelki są uzupełnione. Brakuje fugi. A i są zamontowane drzwi z sauny na zewnątrz. Macie czuć się zaproszeni bezterminowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts