Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Królik, gdzieś Ty się znowu poniewierał, hę? :lol:

Retro - odzywać się trzeba, a nie za węgłem chować! :wink:

Jamles - ja sama nie mam jakichś specjalnych znajomych, jeżeli szukałabym kwatery to pewnie przy pomocy serwisu http://www.agroturystyka.pl , bo tam każda kwatera musi być albo skategoryzowana albo przynajmniej zrzeszona w stowarzyszeniu, wtedy jest większa pewnośc, że zastane warunki będą zgodne z tym, co widać w internecie.

Wiecie co? Odkryłam ostatnio dla siebie stronkę kulinarną. Kiedyś wcześniej już zajrzałam na stronkę Pascala Brodnickiego - poprostugotuj - mnóstwo świetnych przepisów, a ostatnio zalazłam na stronkę Macieja Kuronia. Fajnie też tam jest, dużo ciekawych przepisów. :D

Czasem jak człowiek nie wie jak coś zrobić, albo nie ma pomysłu na danie, warto tam zajrzeć. 8)

• 2 weeks później...

Zarłoki przebrzydłe !!!

tylko chwilkę mnie nie było, a oni już o jedzeniu ...

Komtur, przeprowadziliście się już całkiem czy procedura trwa ?

My wyrywamy chwasty pod trawnik przed domem, wszystko mnie boli jak pomyślę ile mi jeszcze zostało zielska ... buuuu!

Zarłoki przebrzydłe !!!

tylko chwilkę mnie nie było, a oni już o jedzeniu ...

Komtur, przeprowadziliście się już całkiem czy procedura trwa ?

My wyrywamy chwasty pod trawnik przed domem, wszystko mnie boli jak pomyślę ile mi jeszcze zostało zielska ... buuuu!

Asiu, trwamać. :evil: jestem właśnie w Warszawie by zabrać kolejna partię gratów, a Majka ustawia poprzednią. Majstry się zbiesiły i mała łazienka niekończona , że o reszcie nie wspomnę. :evil:

A koszty: opróżnienie szamba... 130 zł zgroza :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dobrze, że worek śmieci tańszy... :evil:

Komtur, albo napraw sławojkę :) albo myśl powoli o POŚ-u. My już rok prawie mieszkamy i zapomnieliśmy o szambiarzu .... ponoć tak do 3 lat przy naszym zbiorniku ... Tylko ten koszt początkowy był ... jakby tu powiedzieć ? Dużyyyyy ?

Niektórzy sprawni małżonkowie - ja takiego nie mam niestety, jeżeli chodzi o samodzielne montaże - potrafią zminimalizować koszty znacznie kupując tylko materiał. I tu mam pytanie:

CZY KTOŚ WIE O ICH ISTNIENIU ? TAA? TO PROSZĘ NA PRIVA .... :lol:

Właśnie poważnie myślę o POSiu. Liczę, liczę i doliczyć się nie mogę - kasy :evil:

Oglądałem kilka dni temu takie cudo u jednego z forumowiczów. Koszt całkowity ok.12 000. Z robocizny trochę urwę, ale niewiele. :(

Komtur, albo napraw sławojkę :) albo myśl powoli o POŚ-u. My już rok prawie mieszkamy i zapomnieliśmy o szambiarzu .... ponoć tak do 3 lat przy naszym zbiorniku ... Tylko ten koszt początkowy był ... jakby tu powiedzieć ? Dużyyyyy ?

Niektórzy sprawni małżonkowie - ja takiego nie mam niestety, jeżeli chodzi o samodzielne montaże - potrafią zminimalizować koszty znacznie kupując tylko materiał. I tu mam pytanie:

CZY KTOŚ WIE O ICH ISTNIENIU ? TAA? TO PROSZĘ NA PRIVA .... :lol:

Wiem. Mam. NIE ODDAM. 8) :lol:

Jak chcesz, to przyślij Twojnego na przeszkolenie. :lol: