Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Asia - sąsiadka z odpowiednim doświadczeniem może być tutaj bardzo pomocna.

Czasem trzeba w samym kominie na dole spalić gazetę jakąś albo worek papierowy, żeby ciąg powstał. Kuchnia jeszcze mokra, komin pewnie też, więc niesporo to idzie. W razie kłopotów również po zawezwaniu sąsiadki - dzwoń po zduna, czasem coś w kuchni trzeba poprawić. :roll:

Witam grupę agroturystyczną :D

Mam takie bardzo prozaiczne pytanie: poszukuję miejsca na nocleg w okolicach Kielc. Będziemy jechać 4 października w Bieszczady na urlop i jeśli warunki będą niesprzyjające - meteorologiczne lub zdrowotne /Bogdan nieraz nie czuje się najlepiej, a ja nie prowadzę/ - to trzeba będzie przenocować po drodze. Skoro mam płacić to wolę swoim :D :D :D A i miejsce na popas fajnie będzie mieć :lol:

Pozdrawiam Małgosia

Niestety, z okolic Kielc nie znam nikogo. Ale zobacz tutaj:

http://www.agroturystyka.pl

Szukać możesz na mapce. Tam są przynajmniej gospodarstwa zrzeszone, kategoryzowane i kontrolowane co jakiś czas, mniejsze ryzyko, że jakaś mina będzie. :wink:

Nie umiem poprawiać, kiedyś mi wyszły same krzaczki.

www agroturystyka znam, ale myślałam żeby dać zarobić swoim, no nie? :D

Małgosia

Małgosiu, u góry, po prawej stronie, masz żółty przycisk z napisem "Zmień". Naciskasz go i twój post będzie wyedytowany. Możesz go dowolnie zmienić, a następnie naciskasz przycisk "Wyślij", na dole po lewej i gotowe.

Powodzenia

Tomek

Asia, i jak poszo to sąsiedzkie rozpalanie??? :D

Asiu, żyjesz? Czy zadymiłaś się całkowicie? :wink:

jestem, jestem ... pokręcona życiowo ale jestem :(

kuchnia się zlitowała, już myślałam, że sobie kupiłam bardzo drogi mebel, ale komin zaciągnął i teraz nie kopci ...

suszę jabłka na czipsy - tyle ich jest, że bokiem nam wychodzi ich jedzenie :evil:

DPS-iu, powoli wychodzę ... może nie bieguniem, ale do przodu ...

tomek, dzięki za wsparcie - wiesz dobrze jakie :D - dużo mi pomogło, głównie odzyskać równowagę ...

a.

hej kochani!

łapki mnie bolą od czyszczenia grzybów i boję się nocnych koszmarów :o

Dzisiaj zaprosili nas znajomi, którzy mają ok. 80 ha lasu - na grzybki poszlismy sobie rekreacyjnie i już czwarte wiadro czyścimy ... :evil:

na dodatek tata kolegi zobaczył, że tak "mało" niesiemy, to jeszcze w czasie herbatki "skoczył' w zagajnik i doniósł ... litości!

nawet moja kuchnia nie nadąża suszyć ... a co dopiero ja czyscić ...

co mnie chol... podkusiło, żeby te grzyby dzisiaj ???

pozdrawiam cieplutko z kuchni :p

A u mnie grzyby w tym roku w ilosciach aptekarskich. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(