jea 31.12.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Z ostatnią kartką kalendarza zerwij złe nastroje, zapomnij wszystkie złe chwile i dni. W Nowy Rok wejdź tak jak na najwspanialszy bal, który nazywa się ŻYCIE! Wspaniałego Nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A co to - wszyscy wieśniacy śpią twardym snem zimowym? Gdzie wszyscy? Tomek - co u Ciebie słychać, te mrozy dają Ci żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wieśniak śpi, a w polu Mu rośnie Cześć noworoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A co to - wszyscy wieśniacy śpią twardym snem zimowym? Gdzie wszyscy? Tomek - co u Ciebie słychać, te mrozy dają Ci żyć? Mróz to pestka było - 28, a w "komturii" + 21, Przez dwa miesiące spaliłem 2,5 m drewna. Gorzej, że nasypało sporo sniegu, a wiatr utworzył spore zaspy i jestem odciety od świata. Żarcia mam na ponad tydzień, więc z głodu nie umrę. Pług może będzie dzis wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 08.01.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Hej, a u mnie dziś tylko -15 na dworze ale w gowie gorąco, bo planuję ogrzewanie w naszym domku. Czy kominek z płaszczem i zbiornik 200l (z dodatkowa grzałką elektryczną) i wszędzie grzejniki to będzie dobry pomysł na leśne ostępy? domek 130m kw., kubatura 580m sześć. Bywają przerwy w dostawach prądu. Czy łączyc to z solarami czy nie? gazu nie ma i nie będzie. Mamy tylko jeden komin w salonie. Moze podpowiecie, co u was sie sprawdziło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No i puszczają trochę te mrozy. Co prawda śnieg leży, bo ziemia jeszcze zmarznięta, ale kto wie, jak długo jeszcze będzie tak pięknie. Te, Braza, coś Ci się nie podoba, że ja śpię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 11.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 U nas nadal pełno śniegu na podwórku bo to kotlina, ale czasy -20 niechybnie mijają. Fajnie, bo samochód mi od środka przymarzał i musiałam szybki skrobach od wewnątrz, co nie nastrajało zbyt miło Planuję budowę wiaty, bo następnej zimy nie chcę tak skrobać .... A u Was jak? Braza, koniom ciepło? Maksiu, żona puchnie ? Anetko, jak kociczki ? Komtur, zwierzyna podchodzi pod próg? Jea, przesyłka dotarła czy jeszcze nie?? pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kociaczki zdrowe i zadowolone, wszystko dobrze u nas i niech tak zostanie. Niby mrozy puszczają, ale dzisiaj w nocy u nas -14*C było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 12.01.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kociaczki zdrowe i zadowolone, wszystko dobrze u nas i niech tak zostanie. Niby mrozy puszczają, ale dzisiaj w nocy u nas -14*C było. no ciepło to jeszcze nie jest, niestety ... chyba będziemy musieli dokupić ekogroszku, bo zostało na jakiś tydzień grzania (tak twierdzi małż, który nie dopuszcza mnie do kotłowni ... , może to i dobrze? po co ja tam, biedna myszka mam ...) A w ogóle to ja kocham zimę, bo można się zaszyć w domu z magazynami, internetem i planować remonty, nowe inwestycje, etc. etc. Fajna sprawa, nawet jak kasy nie ma, to sobie można poplanować chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Toż dopiero w pracy miałaś remont! A tak z ciekawości - czy widać już Twoją stronę szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 13.01.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Toż dopiero w pracy miałaś remont! A tak z ciekawości - czy widać już Twoją stronę szyby? jeszcze nie, ale już blisko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 I w ogóle co to za lampy - raster wpuszczany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 13.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 I w ogóle co to za lampy - raster wpuszczany? hmm, jakby ci tu ... już mam! to są takie świetlówki nowej generacji 4x1, ktore można zamontować w sufit, na przykład w podwieszany sufit regipsowy Mam ich sporą ilość ... tylko raz w suficie, krótko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 13.01.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i przenoszę sie do obserwowania wątku klubu Użytkowników kominków z płaszczem wodnym. Ale nie pogniewacie sie, jesli tu jeszcze zajrzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Podniosłam się z lekka z łoża boleści to i nadrabia. Koniom ciepło, na szczęście Depsia, jakżeby m się śmiało nie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Majkoski - zaglądaj, jakże mielibyśmy się gniewać? Sam/a widzisz, tutaj teraz nie za często bywamy, jakoś w budowlanych tematach nam przycichło, ale na pewno miło czasem wpaść i pogadać o wszystkim. Asia - i tak niewiele zrozumiałam, musze do Was pojechać zobaczyć... Brazunia - a zdrowiejesz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ciach... Maksiu, żona puchnie ? ..ciach a puchnie, puchnie... z dnia na dzień coraz bardziej widać, z czego zresztą bardzo się ciesze.... gorzej, że ja razem z nią puchnę, choć na to wcale nie mam ochoty pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ciach... Maksiu, żona puchnie ? ..ciach a puchnie, puchnie... z dnia na dzień coraz bardziej widać, z czego zresztą bardzo się ciesze.... gorzej, że ja razem z nią puchnę, choć na to wcale nie mam ochoty pozdrawiam m. Maksiu, czasami mężowie odczuwają fantomowe bóle porodowe, kirdy żona rodzi. Uważaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ciach... Maksiu, żona puchnie ? ..ciach a puchnie, puchnie... z dnia na dzień coraz bardziej widać, z czego zresztą bardzo się ciesze.... gorzej, że ja razem z nią puchnę, choć na to wcale nie mam ochoty pozdrawiam m. Maksiu, czasami mężowie odczuwają fantomowe bóle porodowe, kirdy żona rodzi. Uważaj. sądząc po mojej fantomowej opuchliźnie brzucha, to już pewnie z 20miesiąc, niedługo jakiś wieloryb powinien ze środka sie wydostać.... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.01.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Urodzisz po 25 miesiacach i jednym dniu i będzie po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts