retrofood 20.01.2009 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 a po ile u Was leci mp Grab, jesion i dąb porąbane 150 za kubik Inne taniej. Z lesnictwa można kupić świeżo ściętą brzozę 120 cm długie, po 80 zł. + transport. a u mnie obrzynki liściaste - 50 pln/ wiązka (ok. 1,5 mp) sosna - 40 pln. z przywozem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2009 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 To tanio, Stasiu, u Ciebie, szczęściarz jesteś... Zaraz bym kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a po ile u Was leci mp Grab, jesion i dąb porąbane 150 za kubik Inne taniej. Z lesnictwa można kupić świeżo ściętą brzozę 120 cm długie, po 80 zł. + transport. a u mnie obrzynki liściaste - 50 pln/ wiązka (ok. 1,5 mp) sosna - 40 pln. z przywozem. za taką cenę to jeden transport rzuć do mnie, albo dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Pokajać się przyszłam, ale widzę, że nikt za mną nie tęsknił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Pokajać się przyszłam, ale widzę, że nikt za mną nie tęsknił jak to nikt??? no to ja też sie pokajam troche...... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Maksiu, na Ciebie to można liczyć jak na Zawiszę A gdzie Twoje Komentarze ... już o kominek nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Maksiu, na Ciebie to można liczyć jak na Zawiszę A gdzie Twoje Komentarze ... już o kominek nie pytam :D a komentarze tam gdzie były... tylko brakło już miejsca w stopce... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Oooo, marnotrawni się schodzą! No to dzień doberek popołudniowo - wieczorny. Do mnie już ludzie dzwonią i rezerwują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 To i ja zagrypiony komtur się melduję na wezwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jakie marnotrwane, no jakie Przychodziłam, drzwi na skobel zamknięte, psy szczekają ... to sobie szłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 27.01.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Puk-puk? Nie wiem, czy drzwi mnie przepusza taaak daawno tutaj nie wchodzilam. Podczytywalam tylko - przyznaje sie. A teraz witam Was i z taka lekka niesmialoscia prosze o wybaczenie mojego milczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.01.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Puk-puk? Nie wiem, czy drzwi mnie przepusza taaak daawno tutaj nie wchodzilam. Podczytywalam tylko - przyznaje sie. A teraz witam Was i z taka lekka niesmialoscia prosze o wybaczenie mojego milczenia. Skoro przyszłaś córo marnotrawna... niech będzie Ci wybaczone. Aliści nie podczytuj tylko, ale i pisz, boś chyba nie podgladaczem, sorry, podczytywaczem, ale pełnoprawnym członkiem naszej społeczności jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 28.01.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ufff! Ulzylo! Dziekuje. Hmmm...marnotrawna? A niech tam,najwazniejsze, zem przyjeta! Taaak jakos zatracam sie w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.01.2009 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ufff! Ulzylo! Dziekuje. Hmmm...marnotrawna? A niech tam,najwazniejsze, zem przyjeta! Taaak jakos zatracam sie w czasie. To była tylko moja rekomendacja. Decyzje podejmie sroga Pre.....ka. Ona tu władzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 28.01.2009 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Czy Ty spac nie mozesz?Tylko mnie nie strasz, prosze, bo teraz bede miec problemy z usnieciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No to powagą swego Pre...wa potwierdzam, że przyjęta! PS. Czy Predator był poważny? Braza, nie ściemniaj, my w kanastę gralim i bylim, a psy w ogóle nie szczekały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 30.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Jea, przesyłka dotarła czy jeszcze nie?? pozdrówka! Dotarła, chociaż uszkodzona ale wszystko ok... jak to ?!? w bąbelkach uszkodzili ... to łajzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 30.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 coś cieńko pisaliście jak leżałam w łóżeczku zmożona chorobą ... co słychać? pada śnieg czy jeszcze nie? bo w internecie straszą że pod Wawką pada ... dajcie głos, przecież nie będziecie tak oglądali meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 coś cieńko pisaliście jak leżałam w łóżeczku zmożona chorobą ... co słychać? pada śnieg czy jeszcze nie? bo w internecie straszą że pod Wawką pada ... dajcie głos, przecież nie będziecie tak oglądali meczu Oglądam i płaczę. Rano na Mazurach było biało, a teraz szaro. Życzę zdrowia, ja też jeszcze troszkę zagrypiony 23:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 30.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 coś cieńko pisaliście jak leżałam w łóżeczku zmożona chorobą ... co słychać? pada śnieg czy jeszcze nie? bo w internecie straszą że pod Wawką pada ... dajcie głos, przecież nie będziecie tak oglądali meczu Oglądam i płaczę. Rano na Mazurach było biało, a teraz szaro. Życzę zdrowia, ja też jeszcze troszkę zagrypiony 23:16 Ja dlatego nie oglądam, bo jestem zbyt nerwowa .... Komtur, a co to za kody końcowe, bo nie zrozumiałam ??? Ja kicham i kaszlę, trochę zaatakowało mi zatoki, ale wychodzę powoli ... pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts