maksiu 07.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Co do "daleko mieszkasz" - Daleko???????? Czekaj, Ty, niedobry... Za daleko, żeby pojechać i wrócić do domu tego same dnia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.05.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 zaraz zaraz, od nas do Berlina jest duuuużo bliżej niż od Was, więc mnie tu nie wyjeżdżaj z Tropical i Zoo, bo my mamy je też A my mamy swoje Safari, tralalala .... i MRU (chociaż to się może Małgosi nie spodobać raczej .... i jej mamie też .... ) Nie zapomnij Asiu o największej atrakcji dla Małgosi, czyli .... Twoich córkach pozdrawiam m. i Ty mi to mówisz? ja byłam "jedynaczką" całe życie ... pamiętam te nuuuuuudne niedziele i święta, oj .... na szczęście dla Małgosi zaraz to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 zaraz zaraz, od nas do Berlina jest duuuużo bliżej niż od Was, więc mnie tu nie wyjeżdżaj z Tropical i Zoo, bo my mamy je też A my mamy swoje Safari, tralalala .... i MRU (chociaż to się może Małgosi nie spodobać raczej .... i jej mamie też .... ) Nie zapomnij Asiu o największej atrakcji dla Małgosi, czyli .... Twoich córkach pozdrawiam m. i Ty mi to mówisz? ja byłam "jedynaczką" całe życie ... pamiętam te nuuuuuudne niedziele i święta, oj .... na szczęście dla Małgosi zaraz to się skończy Napisałem to w kontekście Waszego licytowania się u kogo są większe atrakcje dla Małgosii :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.05.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 my tak zawsze, ale nie groźnie, nie DPS-ka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 zaraz zaraz, od nas do Berlina jest duuuużo bliżej niż od Was, więc mnie tu nie wyjeżdżaj z Tropical i Zoo, bo my mamy je też A my mamy swoje Safari, tralalala .... i MRU (chociaż to się może Małgosi nie spodobać raczej .... i jej mamie też .... ) Taaaak? Dużo bliżej? A ileż to jest kilometrów od Ciebie do Berlina, co? A ZOO to my mamy w Cottbus, nie w Berlinie. I ciekawe czy znalazłaś te płytki dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.05.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no ile masz, ile ??? a płytki są, spoko ... jak przyjedziesz, to dostaniesz ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ehe, teraz to pytaniem na pytanie, tak? Znalazłaś płytki? Super! Tylko kiedy Wy je w końcu przywieziecie? Uciekam, bo zaraz w łeb zarobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.05.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Potrzebne siły... trzymajcie mocno kciuki...http://forum.muratordom.pl/wiadomosc-dla-przyjaciol-tomek1950,t159720.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Komtur się nie da ... nie może się dać!!!!!! Musi być dobrze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 15.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Chciałoby się, kochani, krzyknąć: "Tomek, wracaj już i nie strasz nas więcej takimi przygodami! Czekamy na Ciebie!!!" i pomyśleć, że to tylko taki zły sen, ale ... No właśnie, ech .... Dlaczego nie można przewinąć taśmy i wysłać Tomka inną drogą, nie przez ten chol... przejazd kolejowy, nie z jakimś idiotą za plecami, który nie popatrzył i nie zahamował .... Boże spraw, żeby Tomek obudził się w najlepszym dla siebie czasie i uśmiechnął się do nas swoimi kochanymi, mądrymi oczami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Gabriela Gab02-433 Warszawaul. Przednia 5m6 mBank65 1140 2004 0000 3402 2793 9103 Na pewno będzie potrzebna rehabilitacja, a to kosztuje. To numer konta, na które można wpłacac pieniądze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomek, szykuj się - jutro pobudka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 17.05.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomek, szykuj się - jutro pobudka! Nie wylegiwać nam się tutaj !!!Raaaaz, dwwwwaaa, trzyyyyyy .... Tomuś, musisz się jakoś zebrać w sobie i ... ja wiem, że trudno tak jak się człowiek rozleniwi, ale my tu czekamy ... ja wczoraj nawet sernik na zimno zrobiłam z galaretką i boję się, że jak nie wstaniesz to go bigmario zje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Cześć Wieśniaki Kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 19.05.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 aaaa, spaaaać mi się chce .... a Ty co się tak Brazunia zerwałaś wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Asia ... przegapiłaś Prawie wieśniak już jestem!!!!!!! Uroczysko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Asia ... przegapiłaś Prawie wieśniak już jestem!!!!!!! Uroczysko mam HAHAHHA!!!! A ja nie przegapiłem.... trzeba Tomkowi o tym napisać, na pewno się chłopak ucieszy!!! pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 19.05.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Asia ... przegapiłaś Prawie wieśniak już jestem!!!!!!! Uroczysko mam o jessssuuuu!!!! Wieśniaku nasz kochany!!!! Jak ja mogłam, ja gapa ... no nie ..... tak mi zmartwienie 'tomkowe' przesłania rozum ... to kiedy jedziemy do Brazy na oblewanie uroczyska????gratulki, kobieto !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Asia ... przegapiłaś Prawie wieśniak już jestem!!!!!!! Uroczysko mam I to jakie! Aż mnie z zazdrości skręca Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Asia, no widzisz - mi się udało to i Tomkowi się uda!!!!!! Słoneczno - dziękuję O parapetówie powiem - na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts