Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zaraz zaraz, od nas do Berlina jest duuuużo bliżej niż od Was, więc mnie tu nie wyjeżdżaj z Tropical i Zoo, bo my mamy je też :lol: :lol: :lol:

A my mamy swoje Safari, tralalala .... :roll: i MRU (chociaż to się może Małgosi nie spodobać raczej .... i jej mamie też .... :D )

Nie zapomnij Asiu o największej atrakcji dla Małgosi, czyli .... Twoich córkach :D

pozdrawiam

m.

i Ty mi to mówisz? :-) ja byłam "jedynaczką" całe życie ... pamiętam te nuuuuuudne niedziele i święta, oj .... na szczęście dla Małgosi zaraz to się skończy :-)

zaraz zaraz, od nas do Berlina jest duuuużo bliżej niż od Was, więc mnie tu nie wyjeżdżaj z Tropical i Zoo, bo my mamy je też :lol: :lol: :lol:

A my mamy swoje Safari, tralalala .... :roll: i MRU (chociaż to się może Małgosi nie spodobać raczej .... i jej mamie też .... :D )

Nie zapomnij Asiu o największej atrakcji dla Małgosi, czyli .... Twoich córkach :D

pozdrawiam

m.

i Ty mi to mówisz? :-) ja byłam "jedynaczką" całe życie ... pamiętam te nuuuuuudne niedziele i święta, oj .... na szczęście dla Małgosi zaraz to się skończy :-)

Napisałem to w kontekście Waszego licytowania się u kogo są większe atrakcje dla Małgosii :D :D :D

pozdrawiam

m.

Taaaak? Dużo bliżej? :evil:

A ileż to jest kilometrów od Ciebie do Berlina, co? :evil:

A ZOO to my mamy w Cottbus, nie w Berlinie. 8)

I ciekawe czy znalazłaś te płytki dla mnie. :evil:

Chciałoby się, kochani, krzyknąć: "Tomek, wracaj już i nie strasz nas więcej takimi przygodami! Czekamy na Ciebie!!!" i pomyśleć, że to tylko taki zły sen, ale ... No właśnie, ech .... Dlaczego nie można przewinąć taśmy i wysłać Tomka inną drogą, nie przez ten chol... przejazd kolejowy, nie z jakimś idiotą za plecami, który nie popatrzył i nie zahamował ....

Boże spraw, żeby Tomek obudził się w najlepszym dla siebie czasie i uśmiechnął się do nas swoimi kochanymi, mądrymi oczami!

Tomek, szykuj się - jutro pobudka! 8) :D

Nie wylegiwać nam się tutaj !!!Raaaaz, dwwwwaaa, trzyyyyyy ....

Tomuś, musisz się jakoś zebrać w sobie i ... ja wiem, że trudno tak jak się człowiek rozleniwi, ale my tu czekamy ... ja wczoraj nawet sernik na zimno zrobiłam z galaretką i boję się, że jak nie wstaniesz to go bigmario zje ... 8)

Asia ... przegapiłaś :o Prawie wieśniak już jestem!!!!!!! Uroczysko mam :D :D

o jessssuuuu!!!! Wieśniaku nasz kochany!!!!

Jak ja mogłam, ja gapa ... no nie ..... tak mi zmartwienie 'tomkowe' przesłania rozum ... :cry:

to kiedy jedziemy do Brazy na oblewanie uroczyska????gratulki, kobieto !!!!