Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pewnie, że nie śpimy, tylko z rana w pole lecimy, potem gości agro karmimy, potem coś w domu porobimy, w międzyczasie na foruma w sprawie Tomka zajrzymy... i tak do wieczorka... :lol:

Kochane, nie mogłam was znaleźć w grupach budujących :o

Albo już czas okluary zmienić albo nie wiem ... palce ciągną na wątek tomkowy, bo a nuż coś nowego powiedzą w sprawie ozdrowienia i tak odświeżam na okrągło :D

U nas od kilku dni takie fajne burze są - ja kocham burze i błyski :) I trawa rośnie tak pięknie, że zagłusza przeklinanie Jacka, że tak szybko rośnie więc musi kosić co dwa dni :roll: (sam se wyhodował to teraz kosi :-))

Jutro dzień sprzątaniowy sobie zorganizuję bo dom się cokolwiek zapuścił a w sobotę GOŚCIE imieninowi przyjdą, bo Joanny Zuzanny się zbliża wielkimi krokami 8)

Droga nasza Joasiu!!!

100 lat w szczęściu i zdrowiu, realizacji wszystkich marzeń, i takiego samego fantastycznego gustu wnetrzarskiego i pomysłów - nie zmieniaj się!!!

I zawsze tego samego uśmiechu, serdeczności i otwarcia na ludzi, gościnności i radości życia!

No, jednym słowem - wszystkiego najlepszego!!! :D :D :D

http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/926.jpg

Dzień dobry! :D

Komtur zdrowieje, sezon już prawie na całego rozpoczęty, chlebki się pieką, niektórzy zaczynają myśleć o chlebkach z własnej duchówki... 8)

Coraz lepiej nam się dzieje, nie? :D

Ja na swoje kurczaki ciągle czekam jeszcze - zamówiłam 4-tygodniowe, mam nadzieje, że je dostanę...

Jak Ci się chowają, Wiochman, te zielononóżki? :D

Bo ja tez u tej Pani zamówiłam. 8)