Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

Tak? Ja - de best? :evil: To czemu ze mną gadać nie chcecie? Wątek pusty, aż gwizd wiatru słychać! :evil: :wink:

No... chcę, tylko mnie nie było. To znaczy, podobnie jak w przypadku Marka Wtórego wiadomości o mej śmierci są przesadzone, ale cały dzień uczciwie pracowałem, aż mnie nogi bolą, ale z pracą moją jest do przodu i nie będę tego funduszu co jest mały, a bezrobotnych dużo, więcej obciążał i obiecuję poprawę jak tylko zarobię i troche odpocznę po cięzkiej pracy, że będę się logował i na każde wezwanie naszej kochanej Pre...datorki stawiał, i odpowiadał, i zabierał głos w dyskusji, a nawet jeśli nasza Pre...datorka pozwoli to ją... odwiedzę na włościach, bo zanosi się, że bedę sporo podróżował, co lubię, a nawet się cieszę, bo nowych fajnych ludzi się spotyka i interesujące miejsca obejrzeć można. :D

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...będę się logował i na każde wezwanie naszej kochanej Pre...datorki stawiał, i odpowiadał, i zabierał głos w dyskusji, a nawet jeśli nasza Pre...datorka pozwoli to ją... odwiedzę na włościach, bo zanosi się...

Ha, będę pamiętać o obietnicach. A jeśli nawiedzi mnie słynny Komtur Mazurski - będę zaszczycona. Cóż ja, skromna predatorka, obok takiej znakomitości! :D :wink: A jaka radość to będzie! :D

A tak z ciekawości - jeśli to nie tajemnicaq - co obecnie robisz zawodowo? Na czym polega Twoja nowa praca (oprócz podróżowania oczywiście)? Pytam tak z babskiej ciekawości... :oops: 8)

Obecnie tajemnicy nie ma. :D Po ponad roku bycia bezrobotnym, po likwidacji firmy gdzie przepracowałem prawie 20 lat jako technolog :) i kierownik :evil: zostaję przedstawicielem bardzo dużej firmy z tej samej branży na Polskę. Szkoda tylko, że firma w której pracowałem nie miała przedstawicieli w innych krajach. Jakość wyrobów podobna, ze wskazaniem na tę już nieistniejącą. :(

Znaczy się nadal technologia żywienia i dietetyka, tak? (Sorry, ja czasami ciężko kapująca jestem... :oops: :oops: :oops: )

Cieszę się, że masz już pracę, Tomku! Wiem z doświadczenia jak frustrujące jest poczucie, że nikomu nie jesteś potrzebny jako wykwlifikowany pracownik. Człowiek zaczyna sam w siebie wątpić. Ale - chwała Bogu - to już za nami! Przed nami dużo pracy!!! :D :D :D

Obecnie tajemnicy nie ma. :D Po ponad roku bycia bezrobotnym, po likwidacji firmy gdzie przepracowałem prawie 20 lat jako technolog :) i kierownik :evil: zostaję przedstawicielem bardzo dużej firmy z tej samej branży na Polskę. Szkoda tylko, że firma w której pracowałem nie miała przedstawicieli w innych krajach. Jakość wyrobów podobna, ze wskazaniem na tę już nieistniejącą. :(

gratuluje Tomku,

a skoro bedziesz dużo podróżował to nie ma sposoby żebyś mnie nie odwiedził, tak więc już się ciesze na ten fakt.

pozdrawiam

m.

Świnoujście będzie na trasie :D , Zielona Góra i Dolny Śląsk... :D

Trochę jeszcze to potrwa.

To, ze przetrzymałem ten cięzki okres w niezłej formie w dużej mierze zawdzięczam forum Muratora. Nikt nie wie jak bardzo, nieswiadomie, pomogli mi forumowicze.

Świnoujście będzie na trasie :D , Zielona Góra i Dolny Śląsk... :D

Trochę jeszcze to potrwa.

To, ze przetrzymałem ten cięzki okres w niezłej formie w dużej mierze zawdzięczam forum Muratora. Nikt nie wie jak bardzo, nieswiadomie, pomogli mi forumowicze.

a kiedy górny śląsk ??

przez forumowiczów to tylko ...diety zmieniłeś :wink: 8)

Obok Ciebie Bodziu będę przejeżdżał jadąc na Węgry. Ciężko bym zgrzeszył nie wypiwszy z Tobą Tyskiego Żubra :D

Ufff. Miałam gości od piątku do niedzieli, w sumie niby tylko 10 osób, ale wystarczy - nakarmić , połozyć spać, zapewnić atrakcje...ale było BARDZO MIŁO :D

I oczywiście znów zdziwiona zaglądam do portfela - a tu nic nie przybyło... :wink: :wink:

Oczywiście to żarty, goście byli znajomi u mnie w domu a co do prac nad resztą to własnie przyjechała , po raz już drugi (najpierw była nasz dom w tamtym roku) ekipa z Suwałk z gontem/ wiórem osikowym. Kryją stodołę - wreszcie! Juz nie mogłam patrzeć na tą żółtą folię (widziałas ją DPS-ko..) na dachu..

Tomku - zobaczyłam na Twojej trasie DOLNY ŚLĄSK... czyżby to oznaczało....... :D :D

Terminu podać jeszcze nie mogę, ale wizytację zrobię :wink: :D

Wow! :o Jaki ruch się w wątku nam zrobił! :D Jak miło! 8) Komturze nasz kochany, teraz to Cię nie minie nawiedzanie wszystkich po kolei... :D :D :D I nie zapomnij pozdrowić ode mnie Świnoujścia, bo to moje miasto rodzinne! :D :D :D Rozumiem, że lubuskie też masz w planach - od nas do Berlina tylko 160 km!!! 8) 8) 8)

Gagato, cieszę się ogromnie, że prace u Was idą naprzód, nie cieszę się wcale, że taka duża dziewczynka, taka w zdjęciach szkolona, a nawet nie pokaże tej swojej stodoły... :evil: :wink:

Najprawdopobniej Ciebie i Asię Malczewską nawiedzę w pierwszej kolejności :D bo pierwsza jazda kawałek za Poznań.

pokaże pokaże, jak zaloży dziennik! :D

Kiedy? :D