tomek1950 04.06.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Co zobaczyłem? Błąd Ogólny Could not insert new word DEBUG MODE INSERT IGNORE INTO search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('sprawdziłem', 0) Line : 236 File : functions_search.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.06.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Wszem i wobec oświadczam, że Gagata założyła dziennik Z miasta na wieś czyli Życie z bliska Komentarze też już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.06.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Tomek - o mamo kochana - ciiiiiiszej przeżywam to jakbym maturę zdawała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.06.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Gagato, nie przeżywaj tylko pisz. "15 minut dziennie, codziennie" Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.06.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ano masz rację. To tak jak z nauka języka . konsekwentnie do przodu małymi kroczkami.. A jak juz wejdzie w nawyk to samo idzie (chyba???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.06.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ano masz rację. To tak jak z nauka języka . konsekwentnie do przodu małymi kroczkami.. A jak juz wejdzie w nawyk to samo idzie (chyba???) Idzie, idzie... jak się nie jest leniwym A ja jestem. Porozumiewam się dość swobodnie w 3 językach, ale w żadnym dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.06.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ano masz rację. To tak jak z nauka języka . konsekwentnie do przodu małymi kroczkami.. A jak juz wejdzie w nawyk to samo idzie (chyba???) A ja Ci załozyłem komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.06.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Nic to. Poproszę Edzię to skasuje, chyba, że masz chęć pisać w dwóch swoich dziennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.06.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 O! A to niespodzianka! Ale to strasznie miłe Tylko ja założyłam już swoje..... A podwójne to chyba nie przejdą (troche bez sensu...) ....myslałeś pewnie że nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.06.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 I podwójny dziennik też. Założyłaś dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.06.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 No własnie, choler...chm chm... zauważyłam! Czy kochana Redakcja - Moderacja skasuje?? Pierwszy nie wszedł od razu myślałam że nie wejdzie w ogóle.. a on wszedł okazuje sie ale potem kiedy zrobiłam już drugi.... ..skomplikowane jest to co piszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Haaaaa!!! Nareszcie!!!! Pisz, Gagatko, pisz nawet dwa, ja na pewno będę czytać!!! Nareszcie!!! Juhuuuu!!!! Łiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Już byłam w komentarzach! Czuję się, jakbym była kwoką, która wysiedziała dziennik Gagaty , bo chyba nikt jej jeszcze tyle nie dokuczał, co ja w tej kwestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Najprawdopobniej Ciebie i Asię Malczewską nawiedzę w pierwszej kolejności bo pierwsza jazda kawałek za Poznań. Same dobre wieści dzisiaj dla mnie na wątku! Hurra!!! To wspaniale! Bardzo się c ieszę!!! Mam nadzieję, że to nastąpi już niedługo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Każde okno otwiera mi się co najmniej 3 minuty! Ale i tak bardzo się cieszę z dziennika Gagaty!!! Czuję się trochę "winna" - chyba nikt jeszcze tak jej głowy nie suszył, jak ja o ten dziennik. Hurra! Byłam już w komentarzach! Widziałam pierwsze zdjęcie! Suuuuper! Tomku, radość moja nie zna granic! Bardzo się cieszę i już Cię oczekuję!!! Ha, same dobre wieści dzisiaj dla mnie na wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2007 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 trochę forum przyspieszyło, ale ja czekałem po pół godziny i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 05.06.2007 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Miło Was znowu czytać. Ja wyrzuciłem własnie wczoraj ekipę budowlańców. Ich poczynania spędzały mi sen z powiek więc i weny do pisania nie miałem.Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2007 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 No, dzisiaj już lepiej, bo wczoraj rozeźliłam się i poszłam sobie. Wiochman, bardzo przykro mi to słyszeć... Mam nadzieję, że szybko znajdziesz inną ekipę, rzetelną i fachową. A nas tutaj nie opuszczaj, bo my pocieszamy w trudnych chwilach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 05.06.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam ponownie agroturystyczną brać. czy możecie mi polecić jakąś pewną agro w okolicach jeziora białego, miejscowość Okuninka ? Wybieram się w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam ponownie agroturystyczną brać. czy możecie mi polecić jakąś pewną agro w okolicach jeziora białego, miejscowość Okuninka ? Wybieram się w sierpniu http://www.agroturystyka.pl http://www.agrowakacje.pl http://www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qozak 05.06.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 myślę może macie jakichś znajomych nie chce jechać w ciemno i trafić na tragiczne warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts