Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Spróbuj załatwić Hani duży kojec - nie będziesz się o nią martwić, a będzie mogła raczkować. 8)

jesli mówimy o kojcach, to mam chwilowo nie używany kojec po Małgosi, mogę koleżance pożyczyć, wygląda tak jak na zdjęciu poniżej

pozdrawiam

m.

http://www.dommaksia.pl/pics/dziecko/05lipca2004/Img_0131.jpg

Spróbuj załatwić Hani duży kojec - nie będziesz się o nią martwić, a będzie mogła raczkować. 8)

jesli mówimy o kojcach, to mam chwilowo nie używany kojec po Małgosi, mogę koleżance pożyczyć, wygląda tak jak na zdjęciu poniżej

pozdrawiam

m.

http://www.dommaksia.pl/pics/dziecko/05lipca2004/Img_0131.jpg

A jakie ma to cudo wymiary ??? Fajne ...

Tylko wolałabym odkupić, bo jak dziecko coś odgryzie albo kot podrapie to co zrobię ? Zapadne się pod ziemię ze wstydu ...

pozdrawiam

m.

A jakie ma to cudo wymiary ??? Fajne ...

Tylko wolałabym odkupić, bo jak dziecko coś odgryzie albo kot podrapie to co zrobię ? Zapadne się pod ziemię ze wstydu ...

wymiary metr na metr, wysokość koło 90cm, pisze wymiary z pamięci bo kojec stoi zapakowany na budowie, Małgosia z niego wyrosła, a jakoś na drugie dziecko sie nie zanosi :(

Jeśli chodzi o użyczenie, to bez obaw, to ma prawo się zużyć, wiec jesli dziecko pogryzie albo kot podrapie to dopiero będzie radocha, bo pamiątka zostanie.

A na powaznie, to nie chce sprzedawać, bo mam nadzieje ze się jeszcze nam przyda. Tak więc śmiało, gwarantuje ze kojec jest bezpieczny.

pozdrawiam

m.

Co do pożyczki, to "bojam się ", szczerze mówię, więc może poszukam na allegro. A przed chwilą uzysłowiłam sobie, że Świerkocin pomyliłam ze Świerczowem koło Lubniewic ... gapa jedna! Świerkocin rzeczywiscie jeszcze blizej, byliśmy z Julką w zeszłym roku i Hanką w brzuszku ...

Co do pożyczki, to "bojam się ", szczerze mówię, więc może poszukam na allegro. A przed chwilą uzysłowiłam sobie, że Świerkocin pomyliłam ze Świerczowem koło Lubniewic ... gapa jedna! Świerkocin rzeczywiscie jeszcze blizej, byliśmy z Julką w zeszłym roku i Hanką w brzuszku ...

wedle życzenia, gdybyś jednak zmieniła zdanie, to będzie na ciebie czekał :D

pozdrawiam

m.

ps. tu jest link na allegro do takiego samego kojca:

http://www.allegro.pl/item203997955_duzy_kojec_cam_america_super_kolor_od_ss_.html

Uff, goście pojechali... Zmęczona jestem bardzo, chociaż nie tyle bieganiem wokół gości (tego nie było więcej niż zwykle) ile ponadnormatywną ilością ludzi (4 rodziców i 5 dzieci, od piątku 6 rodziców i 6 dzieci... :o ). Wszelki zgiełk, hałas i zamieszanie to dla mnie bardzo trudna próba, a tego u nas ostatnio nie brakowało... :wink: Ale goście zadowoleni, pojechali do domu, w portfelu co nieco przybyło. :D Faaaaajnieeeeee! 8) 8) 8)

No i gdzie czas na odpoczynek przed zapracowanym tygodniem ??? Oj, Anetko, nie eksploatuj się nam zbyt intensywnie, bo dopalacze w postaci grupy wsparcia na forum M nie pomogą !!!

Ja zawsze myślę z przerażeniem o tym, że jutro jest poniedziałek, mając w perspektywie noszenie prawie 8-kilowej Hanki, pracę i budowę (chociaż to ostatnie zawsze najlepiej znoszę - z radością!) W weekend Hankę nosi Jacek, a poniedziałki chyba lubi :o , pewnie dlatego, że mu nie brzęczymy koło uszu -nasza cała Trójka :lol:

E, jakos dojdę do siebie - w tygodniu mam mniej pracy niż w weekend. 8) Teraz chwila oddechu, zajęcia w szkole językowej w tym tygodniu też już kończymy, zostaje dbać o pole (to plewienie... :evil: ) i czekać na następnych go,ści, którzy pojawią się po 20 czerwca.

Aha, Asiu, w sobotę, 16 czerwca w Krośnie są targi agroturystyczne, na pewno wiesz o czym mówię. Jeśli możesz- zajrzyj, będziemy na stoisku stowarzyszenia. :D Mam nadzieję, że się zobaczymy...? :roll: :D

Fajnie, tylko nie wiem czy dam radę, bo mój ślubny robi podyplomówkę i akurat ma zjazd w następny weekend, a sama z dziewczynkami nie dam rady - chyba że mama sie zgodzi i przyjedzie, a ja dotrę do was sama. A o której się zaczynają i jaki jest program ? Napisz proszę !

Czekaj... No więc tak: targi to VII Euroregionalne Targi Agroturystyki i Kultury, odbędą się w Krośnieńskim Parku Tysiąclecia w sobotę w godz. 10:00 - 19:00. W programie Międzynarodowy Festiwal Kultury Współczesnej Wsi, liczne prezentacje oraaz koncert gwiazd wieczoru: Norbi oraz "Koń Polski". Głównym celem imprezy jest promowanie wśród środowisk wiejskich agroturystyki oraz propagowanie pozarolniczych źródeł zarobkowania.

Mam nadzieję, że uda Ci się jakoś ten przyjazd zorganizować, bo chyba warto, przede wszystkim ze względu na charakter imprezy. Tak więc z nadzieją - do zobaczenia w sobotę... :D :D :D 8)

Uff, pozalatwiałam z szanowną rodzicielką, że przybędzie od piątku na odsiecz i jak stan dziewczynek bedzie niezmienny, czyli bez objawów chorobowych, itp. to przyjadę na targi.

Tylko wytłumacz mi jak się kierować, bo ja w Krosnie znam tylko:

1. mosty dwa

2. rynek

3. jednostkę wojskową

To niewiele, więc szansa na zgubienie się jest ogromna ....

Farido, sądząc z tego gdzie nasz Pre...datorka ma Dom Pod Sosnami, i gdzie mieszka Asia to wystawa będzie w Krośnie Odrzańskim.

Farido, sądząc z tego gdzie nasz Pre...datorka ma Dom Pod Sosnami, i gdzie mieszka Asia to wystawa będzie w Krośnie Odrzańskim.

Tak sadzilam,ale pomyslalam ze dopytam.Zreszta wieksza czesc akcji z tego watku dzieje sie w tamtych okolicach.W "moim"Krosnie tez odbywaja sie podobne targi,a poniewaz nie widzialam zadnego info,ze sa obecnie ,ciut sie zdezorientowalam.Dzieki :) .

Pozdrawiam.