Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

Uff, pozalatwiałam z szanowną rodzicielką, że przybędzie od piątku na odsiecz i jak stan dziewczynek bedzie niezmienny, czyli bez objawów chorobowych, itp. to przyjadę na targi.

Tylko wytłumacz mi jak się kierować, bo ja w Krosnie znam tylko:

1. mosty dwa

2. rynek

3. jednostkę wojskową

To niewiele, więc szansa na zgubienie się jest ogromna ....

Witaj w klubie! :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Farido, sądząc z tego gdzie nasz Pre...datorka ma Dom Pod Sosnami, i gdzie mieszka Asia to wystawa będzie w Krośnie Odrzańskim.

Tak sadzilam,ale pomyslalam ze dopytam.Zreszta wieksza czesc akcji z tego watku dzieje sie w tamtych okolicach.W "moim"Krosnie tez odbywaja sie podobne targi,a poniewaz nie widzialam zadnego info,ze sa obecnie ,ciut sie zdezorientowalam.Dzieki :) .

Pozdrawiam.

Komtur ma rację, rzeczywiście chodzi o Krosno Odrzańskie.

Ale z tą większością akcji to nie zgodziłabym się. :D Gagata mieszka w Dolinie Baryczy, Komtur to Wawa i Mazury, Maksiu - Szczecin, FairyDream - Toronto... Jest nas trochę, z różnych stron! :D :D :D I pozdrawiam! 8)

Tak sadzilam,ale pomyslalam ze dopytam.Zreszta wieksza czesc akcji z tego watku dzieje sie w tamtych okolicach.

Pozdrawiam.

No nie całkiem, ja nadaję albo z Warszawy, albo z samego serca Mazur. :D

Do jednego i drugiego Krosna daleko. :D

Pozdrawiam

Farido, sądząc z tego gdzie nasz Pre...datorka ma Dom Pod Sosnami, i gdzie mieszka Asia to wystawa będzie w Krośnie Odrzańskim.

Tak sadzilam,ale pomyslalam ze dopytam.Zreszta wieksza czesc akcji z tego watku dzieje sie w tamtych okolicach.W "moim"Krosnie tez odbywaja sie podobne targi,a poniewaz nie widzialam zadnego info,ze sa obecnie ,ciut sie zdezorientowalam.Dzieki :) .

Pozdrawiam.

Ale z tą większością akcji to nie zgodziłabym się. :D Gagata mieszka w Dolinie Baryczy, Komtur to Wawa i Mazury, Maksiu - Szczecin, FairyDream - Toronto... Jest nas trochę, z różnych stron! :D :D :D I pozdrawiam! 8)

Pre....datorko... mogę małe sprostowanko?? Ja nie Szczecin...do Szczecina mam 70 km... a po przeprowadzce do nowego domu będę miał 40km. Przyjmijmy zatem że ja to Stargard :D lub jak kto woli.. Pomorze Zachodnie :D

pozdrawiam

m.

Ja nie Szczecin...do Szczecina mam 70 km... a po przeprowadzce do nowego domu będę miał 40km. Przyjmijmy zatem że ja to Stargard lub jak kto woli.. Pomorze Zachodnie

To był taki trochę skrót myślowy... :oops: Przepraszam... :oops: Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone... :oops: O efendi... :lol: :lol: :lol:

Ja nie Szczecin...do Szczecina mam 70 km... a po przeprowadzce do nowego domu będę miał 40km. Przyjmijmy zatem że ja to Stargard lub jak kto woli.. Pomorze Zachodnie

To był taki trochę skrót myślowy... :oops: Przepraszam... :oops: Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone... :oops: O efendi... :lol: :lol: :lol:

Oczywiście... ja nigdy nie nosze w sobie długo urazy :D a już tym bardziej jak nie ma powodu :D :D :D inna sprawa ze nie trawie tego miasta (Szczecina), wiec nie lubie byc z nim utożsamiany :D

pozdrawiam

m.

Ojejtu (jak mawia moja 3-letnia siostrzenica), a czemu nie trawisz Szczecina? Ja bardzo lubię to miasto, mam tam mnóstwo rodziny i znajomych, tam kończyłam studia. I ładne jest... Czemu nie trawisz, Maksiu? :o [/b]

Telepatia...? :lol: :lol: :lol:

Kochana Pre...datorko :D daję słowo, nie podglądałem. :D Musi telepatia. :wink: :D

Ojejtu (jak mawia moja 3-letnia siostrzenica), a czemu nie trawisz Szczecina? Ja bardzo lubię to miasto, mam tam mnóstwo rodziny i znajomych, tam kończyłam studia. I ładne jest... Czemu nie trawisz, Maksiu? :o [/b]

cóż... mógłbym napisać tak: Mam w Szczecinie mnóstwo znajomych, kończyłem tam studia... co do ładności...dyskusyjna sprawa... a nie trawie... tak po prostu... czasami tak już mamy ze czegoś po prostu nie trawimy i nie wiemy dlaczego

pozdrawiam

m.

Uff, goście pojechali... Zmęczona jestem bardzo, chociaż nie tyle bieganiem wokół gości (tego nie było więcej niż zwykle) ile ponadnormatywną ilością ludzi (4 rodziców i 5 dzieci, od piątku 6 rodziców i 6 dzieci... :o ). Wszelki zgiełk, hałas i zamieszanie to dla mnie bardzo trudna próba, a tego u nas ostatnio nie brakowało... :wink: Ale goście zadowoleni, pojechali do domu, w portfelu co nieco przybyło. :D Faaaaajnieeeeee! 8) 8) 8)

No właśnie ciekawa byłam Twoich relacji po tym weekendzie. Jak to jest jak goście wyjadą.

U mnie też było gwarno, w porywach ponadnormatywna ilość ludzi w moim domu wynosiła 7 osób, ale generalnie bawił u mnie znajomy z dwojką dzieci i po ich wyjeździe odczułam straszną pustkę. Całą niedzielę nie wiedziała gdzie się podziać i co ze sobą zrobić a jeszcze i dziś brakuje mi tego gwaru i ruchu.

Ciekawa jestem czy to kwestia przyzwyczajenia, czy mojego charakteru te odczucia po wyjeździe gości. :-?

P.S. okolice Rybnika przyznają się, że podczytują cichaczem ten wątek :p

Pozdrawiam.

no tak :oops: .Ale i tak odemnie daleko :( .Pozdrawiam.

Uff, goście pojechali... Zmęczona jestem bardzo, chociaż nie tyle bieganiem wokół gości (tego nie było więcej niż zwykle) ile ponadnormatywną ilością ludzi (4 rodziców i 5 dzieci, od piątku 6 rodziców i 6 dzieci... :o ). Wszelki zgiełk, hałas i zamieszanie to dla mnie bardzo trudna próba, a tego u nas ostatnio nie brakowało... :wink: Ale goście zadowoleni, pojechali do domu, w portfelu co nieco przybyło. :D Faaaaajnieeeeee! 8) 8) 8)

No właśnie ciekawa byłam Twoich relacji po tym weekendzie. Jak to jest jak goście wyjadą.

U mnie też było gwarno, w porywach ponadnormatywna ilość ludzi w moim domu wynosiła 7 osób, ale generalnie bawił u mnie znajomy z dwojką dzieci i po ich wyjeździe odczułam straszną pustkę. Całą niedzielę nie wiedziała gdzie się podziać i co ze sobą zrobić a jeszcze i dziś brakuje mi tego gwaru i ruchu.

Ciekawa jestem czy to kwestia przyzwyczajenia, czy mojego charakteru te odczucia po wyjeździe gości. :-?

P.S. okolice Rybnika przyznają się, że podczytują cichaczem ten wątek :p

Witaj, Edziu! Jak miło Cię "widzieć"! :D

Myślę, że grają tu rolę i przyzwyczajenia i charakter. Każdy inaczej na to reaguje, większość tak jak Ty. :wink: Ja jestem typem "dzikusa", potrzebuję spokoju i czasem odosobnienia, wtedy muszę uciec od ludzi na kilka godzin. :wink:

No i miło nam wszystkim, że jesteśmy podczytywani. :lol: :lol: :lol:

Edziu, to zaszczyt dla nas, że okolice Rybnika nas podczytują :D

:D :D :D

Fajni jesteście i mentalnie mi bardzo bliscy, więc czytam Was z przyjemnością.

Zwłaszcza w takie dni jak dzisiejszy. kiedy to wydaje się. że wszystkie nieszczęścia tego świata spadają człowiekowi na głowę :(

Zwłaszcza w takie dni jak dzisiejszy. kiedy to wydaje się. że wszystkie nieszczęścia tego świata spadają człowiekowi na głowę :(

Właśnie... Ja też mam powody do zmartwień. Trzymajcie kciuki jutro od rana za moją córeczkę...

:roll:

PS. w okolicach Rybnika to powstał już fanclub Agroturystyki 8)

A co się będzie działo w okolicy Rybnika jak Tomek 1950 na Węgry pojedzie :D

Właśnie... Ja też mam powody do zmartwień. Trzymajcie kciuki jutro od rana za moją córeczkę...

U mnie te zmartwienia też z powodu córek :( ,

niestety dla młodej już za późno na trzymanie kciuków - przepadło :cry: