Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGROTURYSTYKA - FAJNA SPRAWA

DPS

Recommended Posts

:D :D :D

Fajni jesteście i mentalnie mi bardzo bliscy, więc czytam Was z przyjemnością.

Zwłaszcza w takie dni jak dzisiejszy. kiedy to wydaje się. że wszystkie nieszczęścia tego świata spadają człowiekowi na głowę :(

Właśnie... Ja też mam powody do zmartwień. Trzymajcie kciuki jutro od rana za moją córeczkę...

epidemia jakaś :roll: :-?

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zwłaszcza w takie dni jak dzisiejszy. kiedy to wydaje się. że wszystkie nieszczęścia tego świata spadają człowiekowi na głowę :(

:roll:

PS. w okolicach Rybnika to powstał już fanclub Agroturystyki 8)

A co się będzie działo w okolicy Rybnika jak Tomek 1950 na Węgry pojedzie :D

u Bodzia zabaluje i ......chyba zdąży na czas :wink:

A co się będzie działo w okolicy Rybnika jak Tomek 1950 na Węgry pojedzie :D

u Bodzia zabaluje i ......chyba zdąży na czas :wink:

No chyba Tomek nie odważy się nas nie powiadomić o swojej wizycie 8) , od Bodzia do Rybnik ... to rzut beretem

Jesli będę jechał na Wegry, dam Wam znać. Myślę, że nie będzie problemów zalogować się na Forum z Budapesztu. "Polak Węgier dwa bratanki... " dadzą dostęp. :D

Dam znać kiedy jadę, ale to nie od razu. Choć bardzo bym chciał, bo w Budapeszcie byłem tylko raz, służbowo, zaledwie 2 dni. Może jakieś jedno miejsce spotkania? Bo trzech to chyba nie przetrzymam. :D Lub moja wątroba albo nerki :D :D :D :D :D :D

Dam znać kiedy jadę, ale to nie od razu. Choć bardzo bym chciał, bo w Budapeszcie byłem tylko raz, służbowo, zaledwie 2 dni. Może jakieś jedno miejsce spotkania? Bo trzech to chyba nie przetrzymam. :D Lub moja wątroba albo nerki :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D

Czekamy na sygnał i się zobaczy ile spotkań przyjdzie Ci zaliczyć :wink:

:D :D :D :D

To ja już nic nie napiszę, bo co mam napisać? :o :wink:

Hmm, czyżby ten sam powód, co u mojej młodej?

Jeżeli batalia o oceny na swiadectwie to ten sam 8) i

Niestety :( Wolałabym przegraną batalię o oceny :cry:

Słoneczko, trzymam kciuki za Twoją córcię, choć nie wiem o co chodzi - mam nadzieję, że ze zdrowiem u niej wszystko w porządku... :roll:

:roll:

PS. w okolicach Rybnika to powstał już fanclub Agroturystyki 8)

Już myślę o założeniu fan clubu okolic Rybnika i w ogóle Śląska. :roll: Baaaardzo lubię forumowych Ślązaków -

Edzię, jamlesa, Froszkę i innych. :D :D :D Szkoda tylko, że to tak daleko. :( Ale... może kiedyś... przyjadą całym fan clubem na spotkanie z Komturem... :D Oczywiście w Lubuskiem... 8)

Ech, rozmarzyłam się... :wink: :lol: :lol: :lol: