DPS 26.06.2007 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Rozumiem , ze babcia wink wyemigrowala razem z Erika. Och, nasi dziadkowie nie musieli emigrować, potrafili odnaleźć się na miejscu... Porcelana tylko - cale stare komplety lub nowe zestawy. Cesarz chiński zmartwiłby się. Dobranoc Pre...datorko. A w "komturii" to mam kilka ciekawych porcelanek .... Ha, zaczynam się zastanawiać nad odwiedzeniem Mazur... Może w przyszłym roku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ha, zaczynam się zastanawiać nad odwiedzeniem Mazur... Może w przyszłym roku...? komturia fajna jest... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.06.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Trzymam Cię za słowo Pre...datorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 26.06.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ojej, nie chciałam terroru wprowadzać... Chodziło mi o to, że nie mam za dużej rozdzielczości i troszeczkę mi "wyłazi" z ramek, ale nie przejmuj się mną aż tak, te 60 kilo to bardzo dobry wynik! A gdzie tam terror, dla mnie to żaden problem, a innym się łatwiej będzie z forum korzystało. Wiem, jakie to jest wkurzające jak trzeba paskiem tekst przesuwać. Zrobione. niewidzialna ręką: ja wszystkie rady chętnie przyjmuję. Na budowę na razie wcale nie wchodzę, bo strach, ale jak tylko kupiłam siedlisko, to powstawiałam tabliczki, żeby nikt tam się nie szwędał, komuś się krzywda stanie i będzie na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2007 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Zrobione. Biała, DZIĘKUJĘ BARDZO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2007 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Trzymam Cię za słowo Pre...datorko A trzymaj mnie, trzymaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.06.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość niewidzialna ręka 26.06.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Dobry Wieczor. Czy zastalem Jolke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.06.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Dobrywieczorniewidzialna reko.Jolka jest zajeta-wspomina lato ze snow i pisze cos jak jej niby to zle.Cos mowi,zebys sie wyrwal i cos zrobil z nia,chocby zaraz i chyba boi sie byc sama .Dziwna jakas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatjana 27.06.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 I ja się wreszcie melduję Jeśli o spotkanie wrześniowe chodzi to ja hmm bardzo chętnie, tyle że ze 100% określeniem się nie jestem w stanie w tej chwili. Mąż mój z pewnością nie przyjedzie z powodu 3 - miesięcznego wyjazdu służbowego, i zasadniczo dla mnie też to może być problem z wyrwaniem się bo zostanę sama z całym tym inwentarzem ale myśli jestem dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2007 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 LISTA CHĘTNYCH NA SPOTKANIE WĄTKU AGRO: 1. asia.malczewska 2. dompodsosnami 3. Komtur Mazurski 4. Jerry Mc i Joanna 5. maksiu 6. Gagata 7. tatjana Tatjano, mam wielką nadzieję, że coś uda Ci się do tego czasu wymyślić i zapewnić sympatycznej menażerii jakąś opiekę na 2-3 dni. Też jestem dobrej myśli! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 "Buziaka dostaniesz za założenie tego wątku (...)" No cóż, chmmm, MNIE TEŻ Tomek obiecał buziaka ... Coś on chętny do tych rzeczy! I nagie piekne kobiety preferuje... A to się szykuje Imprezka w Stajence .....! Dziewczyny - przyjeżdżajcie cobyście potem nie żałowały! Tomku - a może weźmiesz ze sobą swoją saunę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Tomku - a może weźmiesz ze sobą swoją saunę????? Trochę ciężko będzie. Sauna wyjątkowo duża. 2 m x 2 m. Mieści się w niej, sprawdzone empirycznie, 9 osób na siedząco. Jak zrobimy spotkanie w "komturii" To Cię zapraszam na wspólne posiedzenie w temp. 90 stopni. Inne chętne osoby też mogą dołączyć. Ja nie lubię się całować tylko z facetami. A jeśli jeszcze brodaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Noooo - brooooodaaaaaty to jest toooo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Gagato, brodę mam od 1973 r. Ostatnimi laty trochę :o"pojaśniała" W znacznym stopniu równoważy jednak ubytki włosów powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 I to już całkiem mój ULUBIONY ZESTAW JADĘ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Czekam. O której włączyć? Rozgrzewa się ok. 45 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Eeeee no to błyskiem się rozgrzewa! Jak przyjadę bez uprzedzenia to te 45 min akurat na małego wstępnego drina ... Co by się ośmielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.06.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Małe "conieco" na powitanie zawsze się znajdzie. Tak dla ośmielenia. Bedę i tak musiał Cię od niedalekiej wioski pilotować osobiście, bo ostatnie 6 km to droga przez lasy, łąki i bory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.06.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 ...Ależ to brzmi romantycznie.... Oj przyjadę ci ja, przyjadę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts